Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Што има да се каже а?
Се спротиставивме , не ги искористивме нашите шанси ... они ни ги искористија сите киксови на Силвестре и паднавме 3-1 ... потоа ја умртвија играта и немавме можност никаква :toe:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
Како и да е задоволен од прикажаното јбг толку можиме покрај сите повреди кои ги претрпе тимот годинава и без моментално повредените играчи

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
ок,ја не знаев.опасен играч лапате.браво.:smir:
Да да ,јас сум пресреќен што Чамак ќе го облече црвениот дрес од следната сезона баш таков играч ни треба :arsenal:

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
toa e toa momci zal mi e za vas najiskreno sakav finale so vaas ama toa e nemate sreka:smir:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Помина и оваа утакмица и браво за борбата на момците. Пеп се опамети од минатата утакмица.....

Иако судиите направија грешки (мали големи не е битно) сепак не би ја префрлил вината на нив. Барса имаше 4-5 шански и ги претвори во гол каде минатата утакмица имаше трипати повеќе шанси а не ги реализира.

И да Силвестре надвор нека лета, Истмунд подобро ќе изиграше:toe:. Инаку само браво ќе кажам за Клиши, освен глупиот шут што го имаше одигра најдобар натпревар откако се врати и мислам дека многу подобро игра офанзивно отколку дефанзивно. И Едуардо е печен ако не смени нешто до крајот на сезонава. Жал ми е за тој играч но повредата си го направи своето ни 50% нема од тоа што беше. Вермален (поради Силвестре) играше од десната страна на централната бековска позиција и то ана меси му да де доста слобода.

Поздрав до сите ганери и се надевам ќе стегнеме заби за во ПЛ.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
тоа е момци, дечкото е нетачен, не се може против таков ванземаљац :toe:

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Наредна сезона треба се донесе централен дефанзивец :salut:
Да да дефинитивно ...
Прв на кој ми текнува е Мика Ричардс одсекогаш сум сакал да го видам во Арсенал,меѓутоа незнам колку е тоа реално да се случи :toe:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
Да да дефинитивно ...
Прв на кој ми текнува е Мика Ричардс одсекогаш сум сакал да го видам во Арсенал,меѓутоа незнам колку е тоа реално да се случи :toe:
Пореално е да се земе Компани , мислам дека би биле добар тандем со вермален

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Пореално е да се земе Компани , мислам дека би биле добар тандем со вермален
Било кој од овие двајца да потпише би било добро ,незнам досега не сум слушнал некоја информација од Венгер дека пројавил интерес за некој дефанзивец ,а ќе ни треба затоа што иднината на Галас не се знае ,Кемпбел е стар ,Силвестре е канта ...
Истотака и голман ќе ни треба ,Алмуниа е киксер голем ...доколку потпишеме со Соренсен ќе биде Топ ! :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Било кој од овие двајца да потпише би било добро ,незнам досега не сум слушнал некоја информација од Венгер дека пројавил интерес за некој дефанзивец ,а ќе ни треба затоа што иднината на Галас не се знае ,Кемпбел е стар ,Силвестре е канта ...
Истотака и голман ќе ни треба ,Алмуниа е киксер голем ...доколку потпишеме со Соренсен ќе биде Топ ! :)
Има шпекулации као пројавил интерес за репрезентативецот на младата репрезентација на Германија Боатенг и за Нојер, али колку е вистина ќе видиме..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom