Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
e aj de pa ne izgubivne od nekoja nikakva ekipa
sepak bese barsa ustvari messi
toa e toa
moze da kazeme deka sudiite bea dosta nezni kon barsa ama ne treba tuka da se bara vinata za porazov
i mislam deka silvestre uste ednas nikogas ne treba da zaigra

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Овие пичињава, ова манчестеровциве де почнаа црвени да делат на тоа што повторно навиваме за тимов и НЕ СЕ ЖАЛИМЕ НА ОДЛУКИТЕ...и што е најстрашно се се тоа копиљаци од 15-..

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
Овие пичињава, ова манчестеровциве де почнаа црвени да делат на тоа што повторно навиваме за тимов и НЕ СЕ ЖАЛИМЕ НА ОДЛУКИТЕ...и што е најстрашно се се тоа копиљаци од 15-..
Смири страсти брат...што ги ебеш и црвените и одлуките и се...едното е виртуелен свет а другото е нешто на кое не можеш да влијаеш...

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Да ви кажам право и подобро што не се пласиравме понатаму ,кој ќе се расправаше после тоа со Мурињо и компанија уште потешко од Барса ќе ни беше ,вака си имаме шанси во премиер лига со смирена и добра игра до крај и со малце среќа па да ја освоиме ...:arsenal:

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
момци тоа е тоа... не победи меси. Беа подобри од нас и у двата дуела, заслужено одат натаки, нека му е со среќа:smir: поздрав до сите, нема зошто да се разочаруваме имаме борба на уште еден фронт (се надевам ќе биде успешна):smir:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
tretiot gol na mesi ne mi bese jasno kako ostana sam,cetvrtiot kako gi izdribla kako mali deca,katastrofa igrafme ! se gubat se bunat,sekoj pas ni go zimaa so strav igraa,se plasea pa neznaea kako da zemat topka zatoa na sekoja 2 sec faul imase ! ne potpija !

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
tretiot gol na mesi ne mi bese jasno kako ostana sam,cetvrtiot kako gi izdribla kako mali deca,katastrofa igrafme ! se gubat se bunat,sekoj pas ni go zimaa so strav igraa,se plasea pa neznaea kako da zemat topka zatoa na sekoja 2 sec faul imase ! ne potpija !
Па смени го тимот ,навивај за друг ,едноставно е мал си сеуште можеш тоа да го направиш ,Арсенал е таков и така игра ,не напињај овде со твоите приказни ,ај ова не ти е толку радикален коментар ,ама за претходните заслужуваш апсолутен бан а и плус не пишуваш кирилица незнам како преживуваш на форумов
Преку куров од тебе веќе озбилно ,или намали малце ,пази што пишуваш и како критикуваш или смени го тимот

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
доста бе, доста бе... не сум разочаран иначе, сепак губиме од „најдобриот тим“ кој денеска и ме изненади какви педерчиња имале у тим - како и дае изигравме добро и покрај тоа што пола тим ни е повреден(Сонг, Фабрегас, Ван Перси, Аршавин, Галас), покрај нивното не фер плеј играње, покрај тоа што судијата гадно не изјеба у током утакмица....

Ајде сеа остануе Премиер Лига со пола тим да доиграме, да вииме шо ќе напраиме...:arsenal:

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Тоа е момци.Загубивме од екипа која игра вонсериски фудбал.Меси е машина, најдобриот играч моментално.

единствено шо моеше да ја смени играта е на 0-1 Диаби место кон Волкот кој беше сам десно, тој кон Бендтнер и плус позади ја даде и од следна акција 1-1 .

другото беше рамно на турнати гаќи.
Точно !
Единствен момент според мене беше таа акција.Диаби премногу ја испимпла топката ја врати поназад и долу кон Бентнер, а се погледна кон Тео.Многу ги "мекнееше" топките, забавуваше акции-под просек за него последниве месеци.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Тоа е тоа, со десеткуван тим тешко се игра, плус тоа им падна мотивацијата во второ полувреме, сепак задоволен сум од постигнатото во ЛШ со оглед на тоа дека имаме цела болница во клубот, се надевам за догодина дека ќе постигнеме повеќе.

Нели РвП требаше да се врати овој месец? Има некој инфо кога ќе се случи тоа?

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
незнам што да кажам сем едно огромно дека го сакам овој тим -

неможеше да се направе ништо - маестралниот меси - тоа е .

стискаме заби и одеме натаму !
форза Арсенал

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Тоа е тоа, со десеткуван тим тешко се игра, плус тоа им падна мотивацијата во второ полувреме, сепак задоволен сум од постигнатото во ЛШ со оглед на тоа дека имаме цела болница во клубот, се надевам за догодина дека ќе постигнеме повеќе.

Нели РвП требаше да се врати овој месец? Има некој инфо кога ќе се случи тоа?
Најверојатно со Цити..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom