Може повторно Волчко за второ ќе го чува па Росицки ќе влезе на местото на Арша а Ебуе можда да стартува по офанзивно на позицијата на НасриCesc -> Nasri
Arshavin -> Walcott
Gallas -> Song / Campbell
Song -> Denilson
:денса2:
А место кого да играше, вака што те читам многу "оптимистички" настроен?и Да не ми е јасно, оти Росицки не игра бе...како можи еден од нашите најдобри фудбалери, да не игра...? Се надевам дека Венгер сега ке го има во предвид повеке....и уствари мора да го има...немаме играчи....:helou:
На место Ебуе да везеше онА место кого да играше, вака што те читам многу "оптимистички" настроен?
Ако направеше така, ќе неможеше Волкот да ја реши утакмицатаНа место Ебуе да везеше он
First degree calf muscle strains should be rested from strenuous activities for 3 weeks, second degree strains for 4 to 6 weeks and third degree strains for 3 months.Andrey Arshavin
April 1
Andrey suffered a calf injury against Barcelona.
Ми мириса дека Арш ќе биде у тим за со Барса.
Само за ова последново...Со каква тактика мислиш влеговме вчера кога ги оставивме да си поигруваат цело време со нас??
И мислиш дека Арсенал се толку физички спремни како Челзи што беше минатата година за да биде толку успешна само со дефанзива?
Сепак и така ни треба голови, а вчера покажаа нашиве дека кога ги притиснаа уште на половина се многу подобри.
Сонг со неговото доаѓање во Арсенал и со неговата позајмица мислам во Вест Хем играше штопер. Ова му е само втора сезона каде што игра средина.
Vo Charlton 1 bese na pozajmica.:smir:Mislam deka Song ne bese na pozajmica nigde.
Хомичот рики мартин што ти е у роднински врски?Ми се гади од наши фанови кои шират негативна енергија...Усманов ке не спасел....смешки:kesa:или прво априлска шега ти беше ова?Па.....што да кажам....не знам....само знам дека изгубивме половина тим, шансите за пласман се 0.01%, и плус тоа шансите за Премиер Лигата се намалени на само нецели 10%.....Сезоната е завршена....јас мислам..неколку пати се враќавме од мртвите, но според она вчера, можам да кажам дека Барселона заслужи да победи, а нашите два гола, беа среќа, според мене...
Уште една сезона во која ке кажиме дека наредната ке има повеќе, но јас мислам дека оваа година треба некои радикални промени, пред се сакам доминантен сопственик во Кронке, кој сигурен сум дека ке донеси квалитет и пари....Дури би се сложил и Усманов да го превземе клубот, но додека сме акционерско друштво, мислам дека ова е максимумот....
Поздрав