Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
За Галас и Аршавин/слични повреди.
Во најдобар случај 2/3 недели,па 4 до 6,а во најлош 3 месеци.:jaj:

Не бидете смешни и не верувајте во сешто и не се плашете :)
Незнам само како може и да помислите некој да игра фудбал со скршена нога :pos2:
Се пожали на болка бидејќи Пујол му ја фати ногата како со клешти и потоа кога го шутираше пеналот ја исилува топката и после тоа осети болка ,што е многу нормално затоа што си ја обнови повредата ,која што сметам дека не е толку страшна како што се пишува ...
#Arsenal captain Fabregas admits he fears he has broken his leg. X-ray on his fibula tomorrow. Cesc on crutches and down when I spoke to him
:nesum:

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
pa i ne bi rekol bas deka e laga
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=0cbb97ce-ff49-47b8-ad45-f8dd4a938d2f&ln=3&typeBack=default

P.S.inaku topgii strpete se do drugata nedela i posle letajte kolku sakate :)
Ај вака согледај реално, да му била скршена во истиот момент кога пујол стартувасе над него не ќе можеше да стои на ногата, така да најверојатно се работи за мала повреда.

Утре после анализите ќе се дијагностицира што точно е повредено.

А не е лошо и ти да се стрпиш до наредна недела:helou:

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
За Галас и Аршавин/слични повреди.
Во најдобар случај 2/3 недели,па 4 до 6,а во најлош 3 месеци.:jaj:

#Arsenal captain Fabregas admits he fears he has broken his leg. X-ray on his fibula tomorrow. Cesc on crutches and down when I spoke to him
:nesum:
Незнам ќе видиме ,многу ми е напунпана ситуацијава во моментов одма после мечот ...
Не ми се верува како може некој да продолжи да игра фудбал со голема болка во ногата (скршеница) :toe:
А тоа што он се плаши е многу нормално ... се работи за дел од неговото тело ,секоја мала повреда носи страв од нешто посериозно

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Абе да е скршеница нема да можеше да гази а не па да трча по малце..(јас знам кога ми се заебуваше коленото едвај стоев а не па да трчкам)можно е да се работи за некое кинење на лигаменти/мускул итн. Али повредата мислам дека ни малце не е за потценување,едноставно немате среќа со повредите скоро секоја сезона а имате тим за високи дострели.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Ај вака согледај реално, да му била скршена во истиот момент кога пујол стартувасе над него не ќе можеше да стои на ногата, така да најверојатно се работи за мала повреда.
Можно е при скршеница на фибула да игра одредено време, едно заради што е топла ногата и друго 95% од тежината оди на тибиата(подебелата коска)
Отпосле се болките

Да се надеваме дека не е најстрашното

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Абе да е скршеница нема да можеше да гази а не па да трча по малце..(јас знам кога ми се заебуваше коленото едвај стоев а не па да трчкам)можно е да се работи за некое кинење на лигаменти/мускул итн. Али повредата мислам дека ни малце не е за потценување,едноставно немате среќа со повредите скоро секоја сезона а имате тим за високи дострели.
Ван Перси најдобриот стрелец фали и тоа многууууу ,да беше он немаше да видиме вакви маки ниту во ЛШ ,ниту во ПЛ

Можно е при скршеница на фибула да игра одредено време, едно заради што е топла ногата и друго 95% од тежината оди на тибиата(подебелата коска)
Отпосле се болките

Да се надеваме дека не е најстрашното
Добро објаснување држи вода до некаде ...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
И мене не ми е за верување дека е скршена. Ако беше скршена мислам дека немаше да може да се помрдне, а не па уште 5 минути да игра.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.073
Поени од реакции
45.904
И мене не ми е за верување дека е скршена. Ако беше скршена мислам дека немаше да може да се помрдне, а не па уште 5 минути да игра.
Гатузо сличен проблем имаше па остана на терен но затоа едно 2-3 месеца не го видовме.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Гатузо сличен проблем имаше па остана на терен но затоа едно 2-3 месеца не го видовме.
Да али Гатузо играше бајаги поише од Фабре( 5 мин ) не е исто тоа.
Ако не барајте чаре кај тој од Шри Ланка што се понуди да го излекува Бекам за 3 дена..

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абе остај Гатузо тој е пореметен целиот у главата. Од него ништо не ме чуди ко ненатрчано и ненакарано створење е :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.073
Поени од реакции
45.904
Абе остај Гатузо тој е пореметен целиот у главата. Од него ништо не ме чуди ко ненатрчано и ненакарано створење е :)
Поентата ми беше дека може да остане у игра, мада овој и кривеше, Гатузо подолго остана и не ни остави впечаток дека има некаква скршеница.
Чекајте официјална потврда вака џабе шпекулирање иако дефакто на реванш дуелот ке го нема, а и во наредните клучни средби од ПЛ.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Арсенал е чуден тим кога игра на домашен терен. Нешто што сум го приметил во нивната игра последниве сезони на Емирати е дека колку и да се очајни во натпреварот, колку и да се безопасни и губат со 2 гола разлика, доколку постигнат еден гол веднаш се враќаат во игра и наеднаш се трансформираат во екипа која е опасна во секоја наредна акција и може да постигне уште 2 - 3 гола.

Ова е еден од главните квалитети на екипата, но мислам дека на гостински терен тешко може да изведе вакво нешто. Како и да е останува да видиме, ако успее Арсенал да победи на Камп Ноу тогаш веројатно заслужува 1/2 финале.:smir:

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Арсенал е чуден тим кога игра на домашен терен. Нешто што сум го приметил во нивната игра последниве сезони на Емирати е дека колку и да се очајни во натпреварот, колку и да се безопасни и губат со 2 гола разлика, доколку постигнат еден гол веднаш се враќаат во игра и наеднаш се трансформираат во екипа која е опасна во секоја наредна акција и може да постигне уште 2 - 3 гола.

Ова е еден од главните квалитети на екипата, но мислам дека на гостински терен тешко може да изведе вакво нешто. Како и да е останува да видиме, ако успее Арсенал да победи на Камп Ноу тогаш веројатно заслужува 1/2 финале.:smir:
Би те поправил и би рекол доколку Арсенал победи на Кампот ,заслужува Финале :arsenal:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom