Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
A

Alexander Nevsky

Гостин
Се лажеш ако мислиш дека Интер имаат подобар состав од Барселона.
Ни пак тренер Мурињо е еден многу добар и искусен и мн самоуласкан човек но Пеп ... немам зборови ... го зема тимот за кој што настапуваше до пред некоја сезона и направи целосна реинкарнација... Барса и Реал се моментално најдобрите состави во светот но Реал немаат тренер ни уиграност затоа имаат падови :smir:
Mate :) Барса полесно ви лежи зш играте напаѓачки двете екипи оди со Интер па нема да претнеш...Ти се лажаеш самиот не јас дека интер би ви бил полесен противник.

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
Дечки се надевам дека ќе ја поразите барса бидејќи тие мислат дека се на седмо небо со оптимизмот што го шират...(И се надевам дека арсенал ќе оди понатаму ,не поради полесен противник на Интер туку поради што навивам исто така за Арсенал)...ќе бидат исклучиво две тешки утакмици..само ме интересира кога се враќа ван перси?..и дај боже никој да не се повреди а оние што мислат дека арсенал е слаб СЕ ЛАЖАТ....

barca ne misli deka se na sedmo nebo drugite go pravat toa:smir:
ako go gledase izvlekuvanjeto ko se padna barca vide kako izreagiraja site mu padna kamen od srceto:smir:
najiskreno imame ubav sostav dobro voigran i baska toa izlegovme od kriza so e najvazno:smir:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Ајде момциве да дадат све од себе и да нема судиски грешки на која било страна и ке бидам најзадоволниот човек на светот...

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Предноста во овој дуел е тоа што имате брзи крилни играчи и практикувате брза игра, плус широкиот терен на Ноу Камп ќе ви одговара и на Барса нема да му биде така лесно да ве надигра. Башка имате многу добар тренер кој може тактички да го надмудри Пеп. Се разбира навивам за вас, па да се сретнеме во полуфинале :)

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Ајанасана ! Пу! Мораше ли каталонциве бре :)
Ќе мора томаховките да бидат употребени, а се си мислев во финалето ќе ги лансираме.
Тоа е тоа.

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
Prvo izvenete na latinicita ali toa e jbg... prvo mi se ostvari zelbata da igraime so barca pak:smir: prvo e deka ke ima strasen fudbal i milo mi e so ke izgledam takvi dve utakmici. Ako bidime bez povredi mislam deka iame dobri sansi da pominime. Kolku so znam abidal e do krajot na sezonata, pa taka maxwell ke igrae (strasen igrac). Od dvete utakmici primetiv deka e korisen napred, ama se uspiva nogu tamu. Mislam deka Theo ke a rese cela :smir: citam na barca fan klub se popalile koa mladi majmuni najlesna zdrepka dobile... a i na prvata ocekuam 4 - 5 - 1 so song, cesc, rosicky i nasri. arsa pred niv i niki najisturen... poz ganeri i spremajte se za najjakoto cetvrt finale u liga na sampioni:smir:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Само да се врати Галас за дуелот со Барса и ке биде подруго а во меѓу време да не се повреди никој и ке биде се во ред ! Еве ни прилика да се одмаздиме за Финалето Позз Гунери :smir::smir:

Е тоа е најголемиот проблем...Нема да игра неколку важни утакмици по ред, а Кембел тешко да може да се опоравува брзо...

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Што му се пукате бре...венгер има еден неискористен топ...Го чува за со барса да распали :)

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Prvo izvenete na latinicita ali toa e jbg... prvo mi se ostvari zelbata da igraime so barca pak:smir: prvo e deka ke ima strasen fudbal i milo mi e so ke izgledam takvi dve utakmici. Ako bidime bez povredi mislam deka iame dobri sansi da pominime. Kolku so znam abidal e do krajot na sezonata, pa taka maxwell ke igrae (strasen igrac). Od dvete utakmici primetiv deka e korisen napred, ama se uspiva nogu tamu. Mislam deka Theo ke a rese cela :smir: citam na barca fan klub se popalile koa mladi majmuni najlesna zdrepka dobile... a i na prvata ocekuam 4 - 5 - 1 so song, cesc, rosicky i nasri. arsa pred niv i niki najisturen... poz ganeri i spremajte se za najjakoto cetvrt finale u liga na sampioni:smir:
Абидал за 5 дена е фит :helou:

VaZzilL

Сантино Џеновезе
Член од
23 април 2007
Мислења
921
Поени од реакции
39
http://vecer.com.mk/?ItemID=DC37205A21F7F54F8683E2840F67EAF1

Ми се сере од вакви коментари: "Арсенал, за жал ја доби Барселона". Да им опнеме 5 парчиња на Емирати па после нека ја жалат Барселона, ебем им клошарите глупи.

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Ајде момциве да дадат све од себе и да нема судиски грешки на која било страна и ке бидам најзадоволниот човек на светот...
Комплетно се согласувам ...:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom