Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Финале играме со Баерн Минхен резултат 3:1

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
а после пехарот ќе го дигне диаби

A

Alexander Nevsky

Гостин
Момци тешка ждрепка :toe: Потешка само интер да ви се паднеше,сакав со Унајтед да паднете алии ништо се спасија тие педерите.... Ќе ви треба многу среќа што да ви речам друго ако ги поминете супер ако не пак супер....

Член од
28 јули 2009
Мислења
171
Поени од реакции
1
Само да се врати Галас за дуелот со Барса и ке биде подруго а во меѓу време да не се повреди никој и ке биде се во ред ! Еве ни прилика да се одмаздиме за Финалето Позз Гунери :smir::smir:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
"Cesc is back in the squad," said Wenger. "He had a test on Friday and it was positive.
"Rosicky is back in the squad and [Alex] Song is available after suspension. On that front it looks quite good."
:vozbud:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Момци тешка ждрепка :toe: Потешка само интер да ви се паднеше,сакав со Унајтед да паднете алии ништо се спасија тие педерите.... Ќе ви треба многу среќа што да ви речам друго ако ги поминете супер ако не пак супер....
Се лажеш ако мислиш дека Интер имаат подобар состав од Барселона.
Ни пак тренер Мурињо е еден многу добар и искусен и мн самоуласкан човек но Пеп ... немам зборови ... го зема тимот за кој што настапуваше до пред некоја сезона и направи целосна реинкарнација... Барса и Реал се моментално најдобрите состави во светот но Реал немаат тренер ни уиграност затоа имаат падови :smir:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Сепак поубаво ке беше ова да беше финалето али тоа е.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Дечки се надевам дека ќе ја поразите барса бидејќи тие мислат дека се на седмо небо со оптимизмот што го шират...(И се надевам дека арсенал ќе оди понатаму ,не поради полесен противник на Интер туку поради што навивам исто така за Арсенал)...ќе бидат исклучиво две тешки утакмици..само ме интересира кога се враќа ван перси?..и дај боже никој да не се повреди а оние што мислат дека арсенал е слаб СЕ ЛАЖАТ....

VaZzilL

Сантино Џеновезе
Член од
23 април 2007
Мислења
921
Поени од реакции
39
Само да се врати Галас за дуелот со Барса и ке биде подруго а во меѓу време да не се повреди никој и ке биде се во ред ! Еве ни прилика да се одмаздиме за Финалето Позз Гунери :smir::smir:
Да,да... да се врати Галас, пошто Кембел на овие години неможе да се носи со брзите играчи на Барса.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Да,да... да се врати Галас, пошто Кембел на овие години неможе да се носи со брзите играчи на Барса.
Wenger said: "I hope he will play again soon, but at the moment it does not look too good.
"He will play some part before the end of the season, but will he be ready to play against Barcelona? That is another question mark. I would say he is already at 80 per cent out for the first leg.
"But he should play again before the end of the season."
Сол ке им бапне пак гол.:vozbud:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Интересно ќе е. Едино нешто што ме плаши е опасниот Меси против киксерот Клиши. Другото ќе се среди не е проблем. Друго не ми се свиѓа што играме прво дома па гости но ако направиме добара предност нема да е проблем.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Mene me plasi odbranata mnogu ! i Almunia za kiks ! Se ke bide u prviot mec so ke napraime ! Na leto mora da se donesat dobri igraci u odbrana na Silvestre,Galas i Kembel dogovorite im istekuvaat a i ne se nesto dobri za ostanuvvanje ! Galas ipak treba da se smeni kolku i da igra godinitie si go praat svoeto! AJDE ARSENAL !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom