Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.752
Поени од реакции
11.655
Моја УТКА,ама не сум ја крив,така ми кажа пријателчето до мене шо е
Добро за градот:kesa:,ама играат за Манчестер.
Ботче, не се бламирај, ќе те има по потписи :pos::pos:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Јас навистина не знам што да верувам веќе. Мислам дека шансите ни се вратија само уште формата да ни се врат и Бентнер да го покаже вистинското што се очекува од него.Шансите се реални со оглед на тоа дека Арсенал го очекува доста лесни натпревари а Челзи и Манчестер доста тешки.
Бтв: Вистина ли е тоа што го слушнав од коментаторот на сител дека Шамак потпишал за 25 милиони? искрено мене не ми се верува за пола година до истекот на договорот на Шамак Венгер да даде 25 милиони

Абе не ги слушај ти нашиве, тие не знаат за себе :)

Слаб е Саха бе :pos:

Ќути бе гол не знае да даде, стар е :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Јас навистина не знам што да верувам веќе. Мислам дека шансите ни се вратија само уште формата да ни се врат и Бентнер да го покаже вистинското што се очекува од него.Шансите се реални со оглед на тоа дека Арсенал го очекува доста лесни натпревари а Челзи и Манчестер доста тешки.
Бтв: Вистина ли е тоа што го слушнав од коментаторот на сител дека Шамак потпишал за 25 милиони? искрено мене не ми се верува за пола година до истекот на договорот на Шамак Венгер да даде 25 милиони
Додека не видам на официалната страна на Арсенал не верувам на ништо. овие медиумиве само пишат нешто колку да потполнат натписи.

BTW Ова е 300та победа на Венгер

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
тој коментаторот кажуваше!!! Еве го Дежен после Деген ни он незнае !!! Какви 25 милиони бе Џеко доаѓа за толку !! 25 нема венгер хаахха:pos2:

Иначе Вилшер имаше деби за Болтон вчера !!

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Е сега ми е криво за саха шо не го земавме. Гледате ли дечкото што прави? Растура

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
На јунајтед наредите 2 меча се-Евертон па Вест Хем
На челзи наредните 2 меча се-Вулвс па Манчестер Сити !

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Бтњ/која топка Росицки му ја прати на Диаби еј...=))
Се извади за тоа шо му избега топката...:pipi:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.454
Поени од реакции
6.145
Slabo igrame u napad slabo sansi i slabo preciznost !!!

Као демек ако ти не искоментираше ние не ке знаевме дека слабо шанси имало...шанси имаше али прецизност у мањак....и брат ваљда сиве иаме тв и скоро сите сме ја гледале па немора да коментираш за све и свашта...имаме и ние очи и ние видовме...

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Као демек ако ти не искоментираше ние не ке знаевме дека слабо шанси имало...шанси имаше али прецизност у мањак....и брат ваљда сиве иаме тв и скоро сите сме ја гледале па немора да коментираш за све и свашта...имаме и ние очи и ние видовме...
Добро де па и ти, он за секој случај :pos:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Брао за тебе чим си видел ! ШТо се буниш одма бе ! Што сакам ке коментирам ! Те навредив не ! коа ке те навредам тогас мозес да се буниш !
ЕВЕ ТИ !
http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2345:2010-02-10-19-48-42&catid=2:2009-12-26-20-22-46&Itemid=4

Хехехехех :toe::vozbud::vozbud::vozbud:

Добро де па и ти, он за секој случај :pos:
Батали го бе нели глеаш се да се кара глеа ! ццц што луѓе ! ова е форум за дискусија не за да казуваш што си видел што не !! и некој друг со објавува за чамак па може сум прочитал !! Не те свакам жими се !!

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.454
Поени од реакции
6.145
Да се собереме 15 души и савин да кења у вц а не на фан клуб арсенал :pos2::pos2::pos2: треба некој групава да ја направи :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom