Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.455
Поени од реакции
6.146
Незнам само што ви е чудна работата со Челзи што губе?
Евертон е екипа која игра за Ман.Јунајтед,од исти град се,Манчестер им дава играчи на Евертон и по некој куп,додека овие играат ептен цврсто против Арсенал,Челзи итн

Од кога играат евертон во Манчестер?????????????????????????????????????????:pos2:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Евертон е екипа која игра за Ман.Јунајтед,од исти град се,Манчестер им дава играчи на Евертон и по некој куп,додека овие играат ептен цврсто против Арсенал,Челзи итн
Немој да тресеш глупости :icon_lol:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.455
Поени од реакции
6.146
А и овие астон вила џубриња неможea да им дадат гол со играч повеќе...(она мене астон вила због вина ме напустила...:))

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773

Е таман да ти пишам, другиве ме претркаа :) Провери малку за Евертон ;)

Иначе прекрасен ден за нас. Подобар не можевме ни да сонуваме. Саха се извади за пеналот, може дека баш тоа го гледав го утна :) Иначе не сакам да слушнам за вечерва критики, да уживаме во победата.

И Жерард толку го сакав како играч, а сеа толку го мразам. Нема утакмица каде што не одглумил нешто.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Мала корекција Евертон е од Ливерпул......

Одлично, важна победа, а уште поважно кикс на челзи и манчестер.

И доста со тоа дека сме се вратиле во игра. До вчера се пишуваше друго а сега друго. Може и да се остане на ставот а не да се менувате како ветер:smir:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Не ме дупи сеа, ако играат за градот значи играат за Ливерпул :icon_lol:

Далеку е Манчестер... :)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.455
Поени од реакции
6.146
Следен натпревар со порто...

Мала корекција Евертон е од Ливерпул......

Одлично, важна победа, а уште поважно кикс на челзи и манчестер.

И доста со тоа дека сме се вратиле во игра. До вчера се пишуваше друго а сега друго. Може и да се остане на ставот а не да се менувате како ветер:smir:
Кој рече дека сме се вратиле во игра ? Далеку од посакувана форма сме...

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Јас навистина не знам што да верувам веќе. Мислам дека шансите ни се вратија само уште формата да ни се врат и Бентнер да го покаже вистинското што се очекува од него.Шансите се реални со оглед на тоа дека Арсенал го очекува доста лесни натпревари а Челзи и Манчестер доста тешки.
Бтв: Вистина ли е тоа што го слушнав од коментаторот на сител дека Шамак потпишал за 25 милиони? искрено мене не ми се верува за пола година до истекот на договорот на Шамак Венгер да даде 25 милиони

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
:vozbud::vozbud:
:back:

Јас навистина не знам што да верувам веќе. Мислам дека шансите ни се вратија само уште формата да ни се врат и Бентнер да го покаже вистинското што се очекува од него.Шансите се реални со оглед на тоа дека Арсенал го очекува доста лесни натпревари а Челзи и Манчестер доста тешки.
Бтв: вистина ли е тоа што го слушнав од коментаторот на сител дека Шамак потпишал за 25 милиони? искрено мене не ми се верува за пола година до истекот на договорот на Шамак Венгер да даде 25 милиони
Абе незнам колку само киксови направи.
Шамак на лето е слободен и може каде сака да си потпише.Сега се зборува дека има преддоговор со Арсенал и платата му е 50 к неделно,ама нема нишо изгледа сеуште,ама најверојатно ке дојде летото кај нас.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom