Логикс
Gooner
- Член од
- 17 септември 2007
- Мислења
- 7.358
- Поени од реакции
- 2.290
:helou:Chamakh напиша:My choice is to join Premier League and if I could choose, I will go to Arsenal.
:helou:Chamakh напиша:My choice is to join Premier League and if I could choose, I will go to Arsenal.
Да бевте вие добри немаше самите да си даете 2 автоголовиод вкупно 61 постигнат гол на Манчестер јунајтед,9 се дело на противничките одбрани т.е. се автоголови!!! (од тие девет,два си дала одбраната на Арсенал)[/B].Годинава јунајтед имаат доста среќа по се изгледа,што по мое мислење значи дека и не се толку добри колку што се мисли!:wink:
И Анри имаше 17 гола против Ливерпул на 13 меча ! Па ?!Inace 1 pricina za sto Venger treba da se grizi e deka Drogba od 11 meca so arsenal ima 10 gola !!
Да, само што и да не си дадоа они автогол,некој друг играч на Јунајтед ќе дајше гол..Така да исто им се фаќа..Само тој на Фердинанд беше да речам вистински автогол,другите и да не беа авто-голови ќе беа голови на некој од напаѓачите на Јунајтед..:tesenje:Нема шанси да се девет.Види поубаво,да не се 19?Секој втор натпревар противниците на Јунајтед си даваат БАРЕМ по еден автогол а кога ќе им тргне и по 3.
Нема што да се правдаш...И автоголовите се составен дел од фудбалот, не се забранети или нешто слично. Е сега тие настануваат по невнимание на играчите тим, па мене ме радува што ние не примаме такви погодоци.:smir:Да, само што и да не си дадоа они автогол,некој друг играч на Јунајтед ќе дајше гол..Така да исто им се фаќа..Само тој на Фердинанд беше да речам вистински автогол,другите и да не беа авто-голови ќе беа голови на некој од напаѓачите на Јунајтед..:tesenje:
OVOJ post me izraduvaaaa!!!!! Gotovo tepana e :pos2:Abe sto ste navalile tolku tuka !!! NE DELAM AVTOGOLOVI !!!
http://www.imscouting.com/global-news-article/Chamakh-If-I-could-choose-I-will-go-to-Arsenal/5591/
http://goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/02/07/1779878/arsenal-attempted-to-buy-stoke-city-stopper-thomas-sorensen
Ne uspeal pak da kupi golman !!!
Almunia.
Sagna Gallas Vermaelen Clichy.
Rosicky ili Nasri Cesc Song
Diaby Arshavin
Bendtner
2-1 za nas !!!