- Член од
- 28 јули 2009
- Мислења
- 171
- Поени од реакции
- 1
е дури сеа вој преоден рок ако не земе некој напаѓач ке се отурам :smir:
Абе ако исполнувавме вакви труења и закани , до сеа сите фанови на Арсенал мртви ќе требаше да бидеме :pos2:е дури сеа вој преоден рок ако не земе некој напаѓач ке се отурам :smir:
лее колкава му ја напраи ЅвеР:pos2:
Зашто Торес е прескап,а ние ке купуваме напаѓач зимава,а според ова погоре,тој ке си оди летово,што и не е сигурно,бидејќи на крајот пишува дека Торес изјавувал дека е среќен во Ливерпул.http://sportdenes.com/mеdjunarodеn-fudbal/Аnglija/torеs-go-napush-Аta-livеrpul.html
Зашто да не дојде кај нас
побадата би ни осигурала поволна позиција да напаѓаме кон титулатаво однос со вила немојте да го подценувате тимот на онил нинајмалку ... ги намаваа челзи - дома , утд - гости и пул гости добро за пул како како ... ама играат со мн голем мотив во секој меч досега што сум ги следел на сите мечови се трудат што е можно побрзо да го отворат мечот во нивна корист , потоа ако успеат да дадат гол се затвораат и играат со полуконтри - е ајде да не играат ешли јанг , габриел , милнер , даунинг ( макар што нема доволно мечеви сезонава ама пак е одличен играч )
затоа сакам победа сакам било каква и од офсајди или со раце или автоголови , пенали ... било што ама да бидат три бода против астон вила
форза Арсенал
Белами не е играч кој би го напуштил Сити зашто ? - Најпосакуван играч од фановите на Ситизените и од другастрана па многу го сака тимот и игра со задоволство.Само овоа да не е вистина зошто белами ми е еден од нај омразените и нај одвратни фудбалери
http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkyEAEukEuEZHgDjgl&tmpl=coranto_eng_news
абре кој белами ... играч кој ја просшетал целата премиер лига ..+ доста кеш + загарантирано првотинско место - нема шанса да дојде , но не сум му ни фан искерено не го сакам ко играчБелами не е играч кој би го напуштил Сити зашто ? - Најпосакуван играч од фановите на Ситизените и од другастрана па многу го сака тимот и игра со задоволство.
Плус зема пари кои се невидени за др тимови !
:helou:
Uste nema oficijalno,za nekoi 5 min ke imaде бе дајте да вииме кој ви е составот за денеска ?