Логикс
Gooner
- Член од
- 17 септември 2007
- Мислења
- 7.358
- Поени од реакции
- 2.290
Oдиме на победа мора да се одмаздиме за ланскиот пораз на емирати и ремито на вила парк во кое ги извади Knight во 90 и нз коа минута , на оваа утакмица мора да се покаже шампионски дух па да видат Вила кој е Арсенал
Го заборави еден од најклучните ВермаленKlucni igraci na Arsenal :Sanja,Galas,Diaby i Arshavin.
Кој знае ќе видиме иначе имаат многу добри крила Вила Јанг и Милнер , Агболнахор ке игра изгледа шпиц а кај траоре милнер , а кај сања Јанг , ќе биде тешко , но мора да се тепа :smir:Траоре ке мора да чува еден од брзите фудбалери јанг или агболахор,а тоа ке биде многу тешко верувајте
Шпиц ке игра хески а овие брзите ке играат ко крила ке биде тешко.Кој знае ќе видиме иначе имаат многу добри крила Вила Јанг и Милнер , Агболнахор ке игра изгледа шпиц а кај траоре милнер , а кај сања Јанг , ќе биде тешко , но мора да се тепа :smir:
Јас од овие исто така би посакал Агбон или Бент да дојдеа некогашабре кој белами ... играч кој ја просшетал целата премиер лига ..+ доста кеш + загарантирано првотинско место - нема шанса да дојде , но не сум му ни фан искерено не го сакам ко играч
- бент
- агбонахор
- џонс
- игуаин
- хунтелар ( макар што мислам дека ако се врате во ајакс ке праве парче )
На Сител , лајв стрим наскоро !Стримови, такви ствари?
Шител е off веќе 3 саатиНа Сител , лајв стрим наскоро !
Еве кај мене сеа си почна мечот и си иам СителШител е off веќе 3 саати
Еве кај мене сеа си почна мечот и си иам Сител
Така до твој предавател е, пробај на Зулу ќе има :smir:
До кога со вакви завршници Дуду . До кога?
Одличен старт , посебно на Диаби!