- Член од
- 13 август 2009
- Мислења
- 9.544
- Поени од реакции
- 5.772
Токму затоа ! Ливерпул не е тим за потсенување, иако немаат освоено титула 30 години(и нема да освојат уште толку)....:baeh::baeh:
Извини знаев дека ќе се најде некој нецивилизиран како тебе :smir: ама ај ќе напишам одгово....Епа тие играчи кои се историја повеќето од нив ги купи Венгер кога може и тогаш немаше пари Арсенал али не беа напумпани цените на играчите како што се сега од страна на Челзи, Сити, Реал, Барса...затоа и Ферги не купи некој скап фудбалер летото.Анри во Арсенал дојде за 10 милиони а во денешно време би вредел 40 сигурно. И истиот тој Фабрегас што ако дојде во Милан ќе го дркате од радост и вие навивачите а и Галиани дојде во Арсенал како младинец. А од тие што ги наброи ај преиспитај се и согледај дека повеќето од нив се пензионирани а останатиот дел не ни играат во своите клубови. А Арсенал нема пари па таа е реалноста сакал некој ја прифатил сакал не. А пувач еден ти ќе кажуваш за Арсенал. Истиот случај е и со Милан. Они џабе земаа 80 милиони за Кака кога ако не ги фрлат исто толку пари нема да освојат ништо дури и во Италијанската лига која е далеку послаба од Англиската.
Тие клубови кои ги набија цените волкави. Сигурно Милан цинцарите немаше да ги набијат цените ако не беа Челзи, Сити, Реал, Барса кои освен Барса работат од парите на своите газди, а не од заработката.
Добро да направивте стадион ама више не разбирам дали доаа до грешка што го направивте или лоша проценка на водството на клубот... како што знам Емирати името му е дадено по спонзорите значи тука дел од парите се од спонзори што е и нормално но едно не ми е јасно мислам дека исто време ги пуштивте стадионите со на Баерн Алијанц Арена како можее баерн да купува 30 милиони Гомез 20 милиони Рибери Олич Прјанич и да го задржи Рибери? А кај вас имаше случаеви каде што Венгер нејќеше да даде ни за плата на играчите ...Епа нели треба да платат рати за стадионот кој изнесува САМО 25 милиони ,нели треба плата разни глупости, и на крај за трансфери останува само за еден играч на сезона
И да си ебеш векот ти финтаџија... браво... Епак вие кога ќе имате Инзаги во тим ќе ми биде чест да ми објасните дркањето.. И не го потценуј Фабрегас толку те молам има он освоено трофеј само не со Арсенал....Димче се осеќа како доста моќен со тоа што еден Инзаги го кренал пехарот у ЛШ.
А вие дечки, стварно сте тапа фраери, и неможете да дркате ради тоа што Фабрегас не освоил трофеј ...
И не заборавај дека на два пати го освои Емирати КупотИ да си ебеш векот ти финтаџија... браво... Епак вие кога ќе имате Инзаги во тим ќе ми биде чест да ми објасните дркањето.. И не го потценуј Фабрегас толку те молам има он освоено трофеј само не со Арсенал....