Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Хахахах после вториот даден гол од страна на Арсенал Венгер му се криви на Бенитез , :pos2::pos2::pos2:

610x.jpg

610x.jpg

610x.jpg

610x.jpg

610x.jpg

610x.jpg

:arsenal1:

Изненаден сум од победата.:arsenal4:

Не би се сложил дека Фабрегас играше добро ! Една асистенција нема да го извади од сивилото од првиот дел, кога не можеше да проигра никој од нашиот тим во нападот ! Едноставно загубен беше ! Но во вториот дел неколку добри топки и додавања особено кога самодовербата се крена на наша страна, по водството !

За Траоре не ни зборувам, бидејки убеден сум дека беше еден од послабите не само на овој натпревар туку и на предходните !

Мое мислење !

Respect !:helou:

Ај за Фабрегас играше лошо да, али Траоре мислам беше доста солиден мечов.

Ај за Фабрегас играше лошо да, али Траоре мислам беше доста солиден мечов.
Сосема се согласувам ... Траоре беше солиден посебно во прво полувреме први 20 минути едини од одбраната наша шо играше , потоа Сања изигра маестрално но Траоре со борбеност огромна успеа да спречи акции неколку витални за нив... браво за него !!! ќе го биде :helou:

http://www.arsenal-serbia.com/home/...venger-nas-inspirisaoq&catid=1:vesti&Itemid=2 :smir:

Честитки за победата одлично второ полувреме и заслужена победа и сега нека рече некои дека пак немаме шанси за титулата
и да нивниот капитен ја има погрешено професијата човекот требало да се бави со глума не со фудбал но не му замарајте тимовите од средината на табелата не може да имаат играчи како АРШАВИН и СОНГ

Во середа повторно играме нагости против барнли доста незгоден тим не треба да се потцени

Cesc напиша:
"Šef je vikao, nikada ga nisam video takvog. Bio je veoma razočaran nakon prvog poluvremena i rekao da zbog načina na koji igramo ne zaslužujemo da nosimo dres Arsenala. I mislim da je bio u pravu. U drugom poluvremenu sve se preokrenulo",
Браво шефе.:jej:

Изгледа на венгер му скурчи и им плесна по една воспитна. Алелуја време беше!!!

АААААААААААААА! Аршавин :vozbud::vozbud::vozbud:

Кој мајстор човече. Среќа шо имаме еден ваков у тим. :)

Играта тапа, незнам како може 90 минути средината да форсира нафрлања према Насри, Волкот и Аршавин. Стварно не ми е јасно, ако е тоа тактика онда свака част, ја ќе почнам да веруам за титула ко ќе издржиме вака до Јануар и ќе земеме еден разбивач у напад а коа е у питање Венгер не мора ништо да значи.

Одбрана добра. Џерард немоќен, почна пиздарски да глуми цело второ полувреме, ах ... да не види уше 10 години титула на Ливерпул.
Штета ако Траоре пак се повреди, баш супер изигра дечкото.
И повредата на Аршавин ? не дај боже да е нешто сериозно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom