Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
се покажува дека ке биде киксер у одбрана затоа болје нека му дава повеке шанса на траоре или па нека го игра гибс ама средина :toe:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Само сонувајте за Пујол, тој Барса ќе ја напушти кога ќе ја заврши кариерата така да барајте друга замена.:helou:
Puyol, in my dreams...:pos2:

Ќе видиш како ќе ви го земеме од рака, кога никој нема да очекуе... после ќе плачеш. :):):) Се договоривме ја и он у Палас :baeh:

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
iskreno jas ne sum za pujol da dojde vo arsenal..nemam zbor deka e navistina dobar defanzivec...ama de4ki toj ima 32 godini

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Дискутиравме за ова де,глупост..кога нема шо да напишат весниците,секогаш Арсенал е тука да го вмешат =).Уште кога пишуваат дека Цеск ке иде во Барса,а овој 21341414 пати изјави дека не иде,плус со прославувањето на голот повторно покажува кај ке си остане,овие само да нарушат атмосфера во тимот,стално си пишат глупости=))

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Само сонувајте за Пујол, тој Барса ќе ја напушти кога ќе ја заврши кариерата така да барајте друга замена.:helou:
Kaко што ние сонуваме за Пујол,така и вие сонувајте за Цеск.:pipi:
З.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Puyol, in my dreams...:pos2:

Ќе видиш како ќе ви го земеме од рака, кога никој нема да очекуе... после ќе плачеш. :):):) Се договоривме ја и он у Палас :baeh:
iskreno jas ne sum za pujol da dojde vo arsenal..nemam zbor deka e navistina dobar defanzivec...ama de4ki toj ima 32 godini
Kaко што ние сонуваме за Пујол,така и вие сонувајте за Цеск.:pipi:
З.
не го сакам во тимот , неможам да го замислам покрај вермален , а лично и не сакам да го гледам во дресот на арсенал , од барса сакам само тити со камбек др не ни треба , а да и да не чепкаат по цесц и А.А ни РвП тогаш одлично би се сложувале

го пујол лол што му сторија 1 01 јеее , ете го тој истиот ако е во послаб тим и одбраната да зависе од него , хм ... ама тоа е моето мислење , јас одникогаш не сум го сакал , а нема да го сменам мислењето .

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Се лизна човекот бре..ама каков гол даде после...аа?=))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom