- Член од
- 27 ноември 2008
- Мислења
- 402
- Поени од реакции
- 88
се покажува дека ке биде киксер у одбрана затоа болје нека му дава повеке шанса на траоре или па нека го игра гибс ама средина
Само сонувајте за Пујол, тој Барса ќе ја напушти кога ќе ја заврши кариерата така да барајте друга замена.:helou:
Puyol, in my dreams...:pos2:Само сонувајте за Пујол, тој Барса ќе ја напушти кога ќе ја заврши кариерата така да барајте друга замена.:helou:
Kaко што ние сонуваме за Пујол,така и вие сонувајте за Цеск.Само сонувајте за Пујол, тој Барса ќе ја напушти кога ќе ја заврши кариерата така да барајте друга замена.:helou:
Puyol, in my dreams...:pos2:
Ќе видиш како ќе ви го земеме од рака, кога никој нема да очекуе... после ќе плачеш. Се договоривме ја и он у Палас :baeh:
iskreno jas ne sum za pujol da dojde vo arsenal..nemam zbor deka e navistina dobar defanzivec...ama de4ki toj ima 32 godini
не го сакам во тимот , неможам да го замислам покрај вермален , а лично и не сакам да го гледам во дресот на арсенал , од барса сакам само тити со камбек др не ни треба , а да и да не чепкаат по цесц и А.А ни РвП тогаш одлично би се сложувалеKaко што ние сонуваме за Пујол,така и вие сонувајте за Цеск.
З.
Еј нека не тренира веќе ќе се повреди :pos2::pos2:
Е оваа сезона одбранбените ни се најбоље финишери :pos2::pos2:Швајцарија воде со 0-3 двоен стрелец Сендерос :tv: