Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Робин Вааан Персиииии :vozbud:
Е вака веќе е подобро :pipi: Полесно се дише

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
ко го видов голманов од Арсенал, ко Кирил Лазаров да го видов:):):)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Лошо реализациско шоу од нашите играчи денеска но кога никој не работи РвП стрела и честито нека ни е победата и три те нови поени ! Многу значајни и сега одиме цврсто напред без застанување повторно !!!
:duel:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Честитки за победата. Конечно и ние да тепаме па макар и сме немале убава игра.

П.С. Честитки за борбеноста на фулам но јбг играат против Арсенал!!

Член од
5 мај 2008
Мислења
1.357
Поени од реакции
127
уфф,добро заврши

MOTM
Mannone

Мислам дека веќе му е земено местото на Алмуниа..

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Фулам требаше барем нерешено да извади, барем...

Тек сега ќе има јадење за голманско место. Кој звер овој Маноне еј... кој топки ги фати мафијашоффффф!
Сонг ги моташе ко Роналдињо у најбољи времиња :pos2:

Диаби од сега нека се почне иницијатива за да лета во Јануар.
Ебуе никогаш да не се игра како крилен напаѓач, не се прајте со сила дека е некојси 'all round'... глеате дека нема никаков шут, једино тие пробиви кој би му вределе ако игра у средина.
Аршавин многу слабо, али очекувано е по повредата. И Клиши со неговите препознатливи „киксови“.

Све остало пет.

Честито нека е. :je:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
И навивачите беа супер. Цели 90 минути не застанаа... браво.

И зашто го немаше Дуду бе, чудно ми изгледа ова.

Што е бре? 23 години има, од ко го знам никаква константност нема во играта...никаква!
Добар е на моменти, има изиграно добри утакмици, али џабе... гледаш дека ни Венгер неможе да му го отргне тој безвезен вишак потег шо го прави.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Machenje !!!! Lele 17-14 u sutevi !!!! Naj realno bese 1-1 !!!! ali toa e super topka od Cesc i dobra realizacija od Persi !!! samo da ne bide 1 gol sea i posle 2-3 meca pak da dade !!!! Treba da se zdivi kako Robie Keane(4 gola u eden mec) Torres ( tri gola u eden mec) !!!! pak ne mi e jasno so bara Persi klasicen a bendtner krilo !!!! A so Dudu so e rabotata !!!! Vito Mannone se najde podobar od Almunija aleluja !!!! ajde neka dreme na klupa sea !!!!Neka ne brani uste 1-2 nedeli i ke vidite koj ke bide prv tim !!!!

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Можи "играч на натпреварот" според тебе :)

Ниеден прецизан пас, флегматичен, при секое примање на топка, истата скока 2 метри над него.Делува несериозно, и "комотен" е при секој дуел

Честита нека ни е победава :)

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Machenje !!!! Lele 17-14 u sutevi !!!! Naj realno bese 1-1 !!!! ali toa e super topka od Cesc i dobra realizacija od Persi !!! samo da ne bide 1 gol sea i posle 2-3 meca pak da dade !!!! Treba da se zdivi kako Robie Keane(4 gola u eden mec) Torres ( tri gola u eden mec) !!!! pak ne mi e jasno so bara Persi klasicen a bendtner krilo !!!! A so Dudu so e rabotata !!!! Vito Mannone se najde podobar od Almunija aleluja !!!! ajde neka dreme na klupa sea !!!!Neka ne brani uste 1-2 nedeli i ke vidite koj ke bide
prv tim !!!!
Е видиш, сега па ич ќе нема шанси да дое Акинфееф :pos2::pos2::pos2:

Иначе за РВП да... малце не е логично да игра Бентнер ко крило а РВП ко централен напаѓач, ама па РВП е дупка ко крило... и плус Дуду го немаше на мечов. Едно ми е јасно... годинава ќе има многу ротации во нападот, а и формацијата 4-3-3 почесто ќе биде заменета со 4-3-1-2.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom