- Член од
- 29 јануари 2008
- Мислења
- 202
- Поени од реакции
- 0
Kako igrac mnogu me bendisue senderos, setite se samo na svetskoto koga igrase za svajcarija, nemaa gol primeno se do mecot so italija, setite se u sezonata koga arsenal stigna do finale liga na sampioni so ture i senderos u odbrana (Leman nemase gol primeno cela sezona u LS).
Toa kako igrac me bendisue, ama na karakter e p*ce, da ne recam poslab e od zena. Nogu place i nogu lesno moze da izgube samodoverba, ba pas poradi toa i mislam deka venger go ima posoceno kako najinteligenten igrac u timot, samo za da mu go krene moralot.
U sekoj slucaj sakam da go vidam kako ce se pokaze na utakmicite, nogu go sakam ovoj igrac, smetan za naslednik na kapitenot Toni Adams.
edit: A i Bendtner neznam zosto ama go sakam, ako site go vregate
Toa kako igrac me bendisue, ama na karakter e p*ce, da ne recam poslab e od zena. Nogu place i nogu lesno moze da izgube samodoverba, ba pas poradi toa i mislam deka venger go ima posoceno kako najinteligenten igrac u timot, samo za da mu go krene moralot.
U sekoj slucaj sakam da go vidam kako ce se pokaze na utakmicite, nogu go sakam ovoj igrac, smetan za naslednik na kapitenot Toni Adams.
edit: A i Bendtner neznam zosto ama go sakam, ako site go vregate