Не, не никако...вака е најдобро ама ептен напаѓачки или 4-2 стандардно:Јас ако би бил Марадона би играл со тројца напаѓачи вака...
Меси----Игуаин/Милито----Тевез/Агуеро
Овие би ги менувал доколку не штима![]()
Дали си сериозен за болдираниве?Чекај чекај,Лавеци,Палермо и Лиснадро пред Милито?23-ца играчи ќе патуваат на Светското Првенство...Мое мислење: Тевез, Агуеро, Хиго, Меси, Палермо, Лисандро Лопез, Лавеци, Лучо Гонзалез, Ди Мариа, Рикелме, Гутиерез, Маскерано, Гаго, Камбијасо, Занети, Г.Милито, Самуел, Бурдисо, Хаинце, Демиќелис, Отаменди, Сергио Ромеро, Абонданзиери.
Најдобар состав што може да се извади![]()
Го заборавил и Делгадо,и он е Аргентинец.:tv:Дали си сериозен за болдираниве?Чекај чекај,Лавеци,Палермо и Лиснадро пред Милито?
И да за Пасторе мора,ама мора да има место во составот.
И на Ансалди мора да му најде место.
Абе тоа дека ве извади да, се согласувам ... Али како што кажа погоре навивачот на Реал поред толку млади и брзи играчи .. Милито у 1 тим ? Не верувам ... Ма да сум за Јуве али ако Милито ги извади Аргентина како што ги извади Интер ќе бидам пресреќенЕве јас ти кажувам клучни натпревари на Интер во кои Милито не извади.
Против Динамо,Барселона,Челзи еве последно со Рома.
Ај ти кажи ми за Игуаин сега ќе почнеш со Алмерија и Хетафе.
Заради неговата себичнос Реал испадна од Лион.Да беше Роналдо Аргентинец тогаш сум ЗА.
Кога гледам какви вика Марадона за Аргентина,мислам заслужува моторот на Интер оваа сезона Милито,Самоел,Занети и Камбијасо да ги повика.
А и ке ги повика само за Занети не сум сигурен.
Абе Занети ти е старо аро .. Нема шанси он да издржи толку годините си го прават своето ... Немаше пропуштен натпревар за Интер али не верувам дека и за летово по горештиниве во Африка ќе издржи толку ... За Габи Милито глава ставам и ќе кажам дека е бољи од Самуел .. Ти не го глеј Самуел дека игра покрај Лусио .. Самуел ти е дрво без Лусио ... А за Маскерано да не правиме муабет во споредба со Бурдисо ... И те како е подобар Маскерано ... Башка сите овие од Интер се старци ...А да ги споредиш лигите ?
И да видиме Игуаин на колку *натпревари* има дадено гол а Милито на колку ?
А да не имаат боље деструктивец од Камбиасо ? Извини ...Маскерано може е побрз али типот има темперамент .....Секој меч јаде жолт минимум ....Т.д не би го ризикувал ....
Самуел мислам исто не е земен (мада може грешам) а ств. освен Габи Милито и Бурдисо (не ми кажувај дека се боље од него) немаат друг .... или Колочини уште го рачунаме ? лол
За занети не зборам само ради годините ...а типот шо игра боље од 90% од светскиве играчи - Игра ....Тоа и навивач на Милан,Јуве,Рома,Барса,Реал може да ти го каже доколку го глеале ....
пс:Меси Милито Тевез или Меси Игуаин Тевез напад ...
Зарем веруваш дека играчите на Интер ќе заиграат за Аргентина ? Чисто се сомневам ... Освен занети тешко некој друг ќе земе Марадона ...
Секако ќе ги симпатизирам без оглед до кај ќе стигнат поради многуте играчи на Интер и поради мојот омилен играч,Меси.
[/LEFT]
Самоел и Милито се сигурни денес изјави дека не го зема Камбијасо замисли го зема овој резервата од Фиорентина.Зарем веруваш дека играчите на Интер ќе заиграат за Аргентина ? Чисто се сомневам ... Освен занети тешко некој друг ќе земе Марадона ...
Знам на кого мислиш и многу ми е криво што нема да игра Рикелме :zid:не ми се верува шо се читам...
како страстен гаучо, ова шо го читам од речиси 90% од сите вас не ми се ни пишува, ама едно ќе кажам имаме најдобар напад, солидна одбрана, просечни голмани и очаен среден ред...
не ја знам аргентина послаба од сега па речиси никогаш не сум ја гледал таква, а за се е крив само марадона(колку и да го сакам и поштувам) за се друго е само за тренер не е...
од феноменален тим и поединци во тимот, ги одбира речиси најлошите избори катастрофална тактика употребува ако смеам да речам тактика, и успеа да го избрка најдобриот играч на тимот, кој ги држеше сите конци во тимот...
тоа не се опростува, феноменална селекција ама тренерите од 94 па наваму се тотален промашај еден асален не се најде![]()
Абе ти постирај првин линк да видиме каде го изјавил ова Марадона па можеби ќе ти поверуваме .. Вака на празно за џабе збориш кога на поширокиот список само 2 се најдоа од Интер ...Самоел и Милито се сигурни денес изјави дека не го зема Камбијасо замисли го зема овој резервата од Фиорентина.
А за Занети го пофали денес Марадона и рече се мислел меѓу него и Родригез во Аргентина игра во европа на двапати пробаше во Спартак и Еспањол и два пати го избркаа.
И друго Самоел велиш дрво бил без Лусио јас пак лани не се сеќавам на грешка некоја на Самоел игра во врвна форма и сугурно е класа над конкурентот му Хаинце.
Аргентина секогаш имала глупи тренери а одличен тим.Се срамат луѓето странец да земат а Марадона им е најлошиот до сега одвај се пласира.Ништо нема да направат со него.
Абе тоа дека ве извади да, се согласувам ... Али како што кажа погоре навивачот на Реал поред толку млади и брзи играчи .. Милито у 1 тим ? Не верувам ... Ма да сум за Јуве али ако Милито ги извади Аргентина како што ги извади Интер ќе бидам пресреќен
Абе Занети ти е старо аро .. Нема шанси он да издржи толку годините си го прават своето ... Немаше пропуштен натпревар за Интер али не верувам дека и за летово по горештиниве во Африка ќе издржи толку ... За Габи Милито глава ставам и ќе кажам дека е бољи од Самуел .. Ти не го глеј Самуел дека игра покрај Лусио .. Самуел ти е дрво без Лусио ... А за Маскерано да не правиме муабет во споредба со Бурдисо ... И те како е подобар Маскерано ... Башка сите овие од Интер се старци ...
Состав
------------Тевез----------
--Агуеро-------------Меси--
-----------------------------
-----Ди Марија-----Пасторе--
----------Маскерано-------
Зарем веруваш дека играчите на Интер ќе заиграат за Аргентина ? Чисто се сомневам ... Освен занети тешко некој друг ќе земе Марадона ...
WTF ??Не, не никако...вака е најдобро ама ептен напаѓачки или 4-2 стандардно:
--------------Хиго-------------
------Тевез---------Агуеро-----
Ди Мариа----------------Меси-
------------Маскерано---------
: