Фан Клуб: Аргентина

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Џабе коа овие тешко дека ќе заиграат покрај Меси, Хиго и Тевез:smir:
Како и да е, убиствен напад има Аргентина, кој и да игра прва постава имаат златна клупа :)

На ова Светско сум за нив и за Шпанија

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Како и да е, убиствен напад има Аргентина, кој и да игра прва постава имаат златна клупа :)

На ова Светско сум за нив и за Шпанија
Да, да ова светско најдобар напад има Аргентинаааа:vozbud:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Се надевам дека ќе ги видам Аргентинциве во финале како им ја пее песнавааа Акон:vozbud:
Oh Argentinaaaa

Епа еве некои информации за пред Светското Првенство. До 12 Мај ќе бидат објавени 35 играчи кои ќе се подготвуваат за С.П. и секако само 23 патуваат во ЈАР. До пред С.П. имаме уште 3 пријателски за подготовки и тоа во Аргентина ќе се одиграат на стадионот Antonio Vespucio Liberti (на Ривер Плата Стадионот). Противници ќе ни бидат Хаити на 6 Мај, Канада на 24 Мај и Израел на 29 Мај. :smir:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Аргентина - Хаити 4-0
Бeртоглио 33', 55'
Палермо 42'
Бланко 50'

Еве и хајлајтси од синоќешниот натпревар...

Иначе најдобар стрелец во квалификациите беше Рикелме 4 гола во 9 утакмици...Агуеро 4 гола во 12 утакмици и Меси 4 гола во 18 утакмици.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
И ЈАС СУМ ЗА АРГЕНТИНАААААААААА !!! СЕ ИЗРАДУВАВ КОГА ВИДОВ ДЕКА ИМА ФАН КЛУБ АРГЕНТИНА :vozbud::vozbud:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Нападот треба да е Меси и Милито.Игуаин можеби дава голови против Хетафе но кога требаше против Лион тој изигруваше Марадона.
Милито е 30 години и е спремен за прв состав оваа година се покажа клучен за Интер против Барса гол и две асистенции против Челзи гол еве последно ги реши Рома.
Исто и Камбијасо игра страшно тешко некој да го помине за Самоел да не зборам најдобар одбрамбен на Аргентина моментално.Занети исто заслужува барем на клупа да е.
А лудиот Марадона запнал со Хаинце и Бурдисо и некој на стара слава Аргентинци кои некогаш биле нешто во Ривер или Бока а во Европа се нула.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Што ќе ти рече навивач на Интер ... Одма си ги сака играчите во 1 состав ... Абе немој да речеш дека Милито старецот е боље од Игуаин ... Види колку гола има до сеа дадено Милито а колку Игуаин ...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Што ќе ти рече навивач на Интер ... Одма си ги сака играчите во 1 состав ... Абе немој да речеш дека Милито старецот е боље од Игуаин ... Види колку гола има до сеа дадено Милито а колку Игуаин ...

А да ги споредиш лигите ?

И да видиме Игуаин на колку *натпревари* има дадено гол а Милито на колку ?

А да не имаат боље деструктивец од Камбиасо ? Извини ...Маскерано може е побрз али типот има темперамент .....Секој меч јаде жолт минимум ....Т.д не би го ризикувал ....

Самуел мислам исто не е земен (мада може грешам) а ств. освен Габи Милито и Бурдисо (не ми кажувај дека се боље од него) немаат друг .... или Колочини уште го рачунаме ? лол

За занети не зборам само ради годините ...а типот шо игра боље од 90% од светскиве играчи - Игра ....Тоа и навивач на Милан,Јуве,Рома,Барса,Реал може да ти го каже доколку го глеале ....

пс:Меси Милито Тевез или Меси Игуаин Тевез напад ...

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Не му замеравај он сака од 11 првотимци...4 да се од Интер:pos2: само Самуел и Занети може, а Милито и Камви слободно чувајте ги летоска.:tv:

А да ги споредиш лигите ?

И да видиме Игуаин на колку *натпревари* има дадено гол а Милито на колку ?

А да не имаат боље деструктивец од Камбиасо ? Извини ...Маскерано може е побрз али типот има темперамент .....Секој меч јаде жолт минимум ....Т.д не би го ризикувал ....

Самуел мислам исто не е земен (мада може грешам) а ств. освен Габи Милито и Бурдисо (не ми кажувај дека се боље од него) немаат друг .... или Колочини уште го рачунаме ? лол

За занети не зборам само ради годините ...а типот шо игра боље од 90% од светскиве играчи - Игра ....Тоа и навивач на Милан,Јуве,Рома,Барса,Реал може да ти го каже доколку го глеале ....

пс:Меси Милито Тевез или Меси Игуаин Тевез напад ...
ПС, МС нема место за Милито свати го ова уште сеа...Меси, Хиго...први измени Тевез и Агуеро. Ете гледаш нема место за Милито:pos2:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Не му замеравај он сака од 11 првотимци...4 да се од Интер:pos2: само Самуел и Занети може, а Милито и Камви слободно чувајте ги летоска.:tv:
Еве јас ти кажувам клучни натпревари на Интер во кои Милито не извади.
Против Динамо,Барселона,Челзи еве последно со Рома.
Ај ти кажи ми за Игуаин сега ќе почнеш со Алмерија и Хетафе.
Заради неговата себичнос Реал испадна од Лион.Да беше Роналдо Аргентинец тогаш сум ЗА.
Кога гледам какви вика Марадона за Аргентина,мислам заслужува моторот на Интер оваа сезона Милито,Самоел,Занети и Камбијасо да ги повика.
А и ке ги повика само за Занети не сум сигурен.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Еве јас ти кажувам клучни натпревари на Интер во кои Милито не извади.
Против Динамо,Барселона,Челзи еве последно со Рома.
Ај ти кажи ми за Игуаин сега ќе почнеш со Алмерија и Хетафе.
Заради неговата себичнос Реал испадна од Лион.Да беше Роналдо Аргентинец тогаш сум ЗА.
Кога гледам какви вика Марадона за Аргентина,мислам заслужува моторот на Интер оваа сезона Милито,Самоел,Занети и Камбијасо да ги повика.
А и ке ги повика само за Занети не сум сигурен.
Абе не ме интересира за Милито дали ве вадел или не. Битно знам нема да има место за него, ако не ми веруваш ќе се увериш...Занети зошто е стар нема да игра, а Самуел треба да биде повикан само зависи каква фантазија си има смислено Марадона:pipi:
Хиго е ѕвер :back:

M

Mario Gómez

Гостин
Чекај бе? Каде Милито, пред Агуеро, Меси, Тевез и Игуаин?

Еден ќе отпадне од нив од составот, или Милито или Тевез, а неможат тројца да бидат стартери, тоа сепак се напаѓачи.

Меси-Игуаин 100% ќе играат. Агуеро и Тевез/Милито клупа.

M

mercenary

Гостин
-Андухар-
-Бурдисо-Самуел-Габи Милито-Занети-
-Камбиасо-Маскерано-
-Лео Меси----------------Ди Мариа-
-Игуаин-Тевез-

Ова година Занети во Интер повеќе пати играше како лев бек и играше одлично.Истото и за Бурдисо во Рома,како десен.Иако во повеќе наврати играше како централен но кога Мексес и Јуан играат централно,Бурдисо игра десен бек сосема добро.На Самуел местото централен би требало да му е сигурно а другото место или Милито кој се врати во Барса и одигра солидно или Демикелис.Мој личен избор,Милито.
За средината незнам што да кажам.Нема некој голем избор....Освен ако не се изглупира и игра со Верон,Аимар,Гутјерез и сл.А да,и Пасторе заслужи да добива каква-таква шанса,пред овие што ги набројав.
А за нападот,голема е конкуренцијата но мислам дека Игуаин и Тевез би требало да почнат како централни напаѓачи пред Милито и Агуеро.
Меси и Ди Мариа како крила.

Што да кажам.Со овие играчи на хартија би требало да се едно од главните фаворити за освојување но со тој тренер...незнам...ќе видиме.
Секако ќе ги симпатизирам без оглед до кај ќе стигнат поради многуте играчи на Интер и поради мојот омилен играч,Меси.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Абе не ме интересира за Милито дали ве вадел или не. Битно знам нема да има место за него, ако не ми веруваш ќе се увериш...Занети зошто е стар нема да игра, а Самуел треба да биде повикан само зависи каква фантазија си има смислено Марадона:pipi:
Хиго е ѕвер :back:
Занети има кондиција секој ден да игра и има два пати повеќе кондиција од некој 20 годишен.
Оваа година поради картони не играше на еден натпревар беше играл 3 години на сите натпревари.Го гледам од кога е во Интер оваа му е најдобра сезона а тој до сега немал слаба сезона за Интер.

Kajgana Shop

На врв Bottom