Како и да е, убиствен напад има Аргентина, кој и да игра прва постава имаат златна клупаЏабе коа овие тешко дека ќе заиграат покрај Меси, Хиго и Тевез:smir:
На ова Светско сум за нив и за Шпанија
Како и да е, убиствен напад има Аргентина, кој и да игра прва постава имаат златна клупаЏабе коа овие тешко дека ќе заиграат покрај Меси, Хиго и Тевез:smir:
Да, да ова светско најдобар напад има АргентинааааКако и да е, убиствен напад има Аргентина, кој и да игра прва постава имаат златна клупа
На ова Светско сум за нив и за Шпанија
Што ќе ти рече навивач на Интер ... Одма си ги сака играчите во 1 состав ... Абе немој да речеш дека Милито старецот е боље од Игуаин ... Види колку гола има до сеа дадено Милито а колку Игуаин ...
Не му замеравај он сака од 11 првотимци...4 да се од Интер:pos2: само Самуел и Занети може, а Милито и Камви слободно чувајте ги летоска.:tv:Што ќе ти рече навивач на Интер ... Одма си ги сака играчите во 1 состав ... Абе немој да речеш дека Милито старецот е боље од Игуаин ... Види колку гола има до сеа дадено Милито а колку Игуаин ...
ПС, МС нема место за Милито свати го ова уште сеа...Меси, Хиго...први измени Тевез и Агуеро. Ете гледаш нема место за Милито:pos2:А да ги споредиш лигите ?
И да видиме Игуаин на колку *натпревари* има дадено гол а Милито на колку ?
А да не имаат боље деструктивец од Камбиасо ? Извини ...Маскерано може е побрз али типот има темперамент .....Секој меч јаде жолт минимум ....Т.д не би го ризикувал ....
Самуел мислам исто не е земен (мада може грешам) а ств. освен Габи Милито и Бурдисо (не ми кажувај дека се боље од него) немаат друг .... или Колочини уште го рачунаме ? лол
За занети не зборам само ради годините ...а типот шо игра боље од 90% од светскиве играчи - Игра ....Тоа и навивач на Милан,Јуве,Рома,Барса,Реал може да ти го каже доколку го глеале ....
пс:Меси Милито Тевез или Меси Игуаин Тевез напад ...
Еве јас ти кажувам клучни натпревари на Интер во кои Милито не извади.Не му замеравај он сака од 11 првотимци...4 да се од Интер:pos2: само Самуел и Занети може, а Милито и Камви слободно чувајте ги летоска.:tv:
Абе не ме интересира за Милито дали ве вадел или не. Битно знам нема да има место за него, ако не ми веруваш ќе се увериш...Занети зошто е стар нема да игра, а Самуел треба да биде повикан само зависи каква фантазија си има смислено МарадонаЕве јас ти кажувам клучни натпревари на Интер во кои Милито не извади.
Против Динамо,Барселона,Челзи еве последно со Рома.
Ај ти кажи ми за Игуаин сега ќе почнеш со Алмерија и Хетафе.
Заради неговата себичнос Реал испадна од Лион.Да беше Роналдо Аргентинец тогаш сум ЗА.
Кога гледам какви вика Марадона за Аргентина,мислам заслужува моторот на Интер оваа сезона Милито,Самоел,Занети и Камбијасо да ги повика.
А и ке ги повика само за Занети не сум сигурен.
Занети има кондиција секој ден да игра и има два пати повеќе кондиција од некој 20 годишен.Абе не ме интересира за Милито дали ве вадел или не. Битно знам нема да има место за него, ако не ми веруваш ќе се увериш...Занети зошто е стар нема да игра, а Самуел треба да биде повикан само зависи каква фантазија си има смислено Марадона
Хиго е ѕвер :back: