Фан Клуб: Англија

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.546
Поени од реакции
4.181
Добар избор би бил Реднап за селектор на Англија по мене исто така ми се допаѓа стилот на игра што го игра напаѓачки исто така ги познава добар дел од играчите што е добра работа само да не ги форсира претерано неговите играчи од Тотенхем како Доусон и Ленон :)

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
^ Не што не се лоши.. и неможат поубави да бидат.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Белите се врв, на црвените малку крагната ме нервира!

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.779
Против Норвежаните играа како Болтон под водство на Биг Сем,значи ич техничари немаат воа Англичаниве

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Добра утакмица сношти, впрочем таква е филозофијата на игра на Хоџсон, претпазливо се игра кога ќе се поведи резултатски .... Керол беше вчера одличен одлично соработуваа со Јанг нема да ме чуди овие двајца вака да стартуваат бар дури е Руни суспендиран. Бери е многу извесно оти ќе го пропушти Европското а место него се очекува Хендерсон да влета во тимот, Џонс и тој имал ситна повреда ама мислам оти тој ќе биди спремен

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Да да, опасно е со Бери изгледа, денес требаше да оди на скен ама чим не објавуваат ништо а составот треба да се знае до вторник во 14 часот.

И мене ме изненади колку добри беа Јанг и Керол, Керол најистурен а овој позади него, можевме да гледаме уште голови ама се пробуваа и други играчи и се менуваше играта.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Хендерсон...немој да ме јебеш бре...

Сега е приликата да се земе Сколс :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Хендерсон...немој да ме јебеш бре...

Сега е приликата да се земе Сколс :)
Се повлече Сколс, а ќе се земе некој од тие 5 играчи што беа објавени како бекап :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.546
Поени од реакции
4.181
Мислам дека треба да се земе Карик за замена на Бери не заради тоа што игра за Манчестер Јунајтед :) тука ист профил на играч е како Бери и оваа сезона ја изигра одлилно и мислам дека е подобар избор од Хендерсон.

Kajgana Shop

На врв Bottom