Фан Клуб: Англија

S

Stivie G

Гостин
Џерард му ги покажува стомачните на Вој :D.
487363_391908287527743_1683708102_n.jpg

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Планирав да навивам за Англија на првенствово,ама идиотот не ги повика Џонсон,Стариџ и Ричардс/Вокер така да им посакувам да не ги поминат групите и да бидат отворени од Франција и Шведска..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Планирав да навивам за Англија на првенствово,ама идиотот не ги повика Џонсон,Стариџ и Ричардс/Вокер така да им посакувам да не ги поминат групите и да бидат отворени од Франција и Шведска..
Се повреди Вокер, инаку ќе беше прв избор.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Лампард се здобил со повреда некоја на тренинг. Не се знае сеуште дали ќе биде се во ред со него за ЕП. До тогаш, Хендерсон е запознаен со фактот дека ќе биде првата замена за Лампард, доколку истиов не е во состојба да се приклучи на тимот.

http://www1.skysports.com/football/news/19692/7786854/Lampard-gives-England-scare

Океј е со Хендерсон, ама доколку се испадне лошо по Лампард, каде е Керик во целава ситуација? Дефинитивно играч кој им треба на Англичаните. Како и да е, јас искрено се надевам дека со Лампард се ќе биде во ред. Мислам дека нема потреба да се објаснува нешто повеќе околу него, плус со освоена ЛШ и самодовербата која верувам дека му е на high level може да придонесе повеќе од што и сметаме дека може no. #8

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
Kerik se povlekol sam od reprezentacijata bidejki sakal sigurno mesto vo prvite 11. Go plukaa anglicanite po forumi, iako realno e najdobra opcija osobeno po poslednite povredi.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Лоши вести лампард се повредил денеска,е тек сега,ќе биде заебано,па и уште ко замена ке го викнале хендерсон:facepalm:.

S

Stivie G

Гостин
На Хендо му е судено на игра на ова ЕП :icon_lol:.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Осмопласираниот тим од ПЛ со најмногу претставници во репрезентацијата..Ливерпул со повеке повикани играчи од Сити,Јунајтед,Челзи па и Тотенхем :eek::eek: Па уште и Бери и Лампард аут :eek::eek:
Сите знаеме на што води ова..

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Планирав да навивам за Англија на првенствово
На претходните првенства за различни репрезентации навиваше? :D Чудно ми е малце, ја одсекогаш сум за дрвава Англија...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Сите сме песимистички настроени ,ако поминеме групи ќе пијаме и ќе лумпуваме... :icon_lol:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
На претходните првенства за различни репрезентации навиваше? :D Чудно ми е малце, ја одсекогаш сум за дрвава Англија...
Не е ова Македонија или па Челзи па да навивам секогаш за нив..На некои првенства ги симпатизирав (2006та СП,2010та СП),првенствово нема да бидам за нив,си кажав и горе зашто..

S

Stivie G

Гостин
Шо ќе кажете за прв тим а?
Мој тип
Харт, Џонсон, Кејхил, Тери, Кол, Милнер, Хендо, Џерард, Даунинг, Волкот и Керол. Нема место за играч на Јунајтед.
Очекувано нали :icon_lol:?
Од тие напишаните 6-7 ќе бидат стартери.

Kajgana Shop

На врв Bottom