H
HoT IcE
Гостин
Некако оптимитистични ми станувате за Хоџсон..![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Не прај малери и ти сеа, Бери може да биде исфрлен од тимот ради повреда.. Стварно не ми е јасно оти толку запнале со него.. Не памтам едно корисно нешто да има направено..И повторно старата приказна, средината пак со Бери,Џерард и Лампард. Не очекувам многу од англичаниве, како што рече членот над мене, поминуваат група и тешко понатака, првата посериозна репрезентација ќе ги истури и прв пат од кога почнав да гледам фудбал не навивам за Англија на големите натпреварувања, скурчено ми е да гледам нон стоп исти фаци и да се нервирам.
Па и Џерард и Лампард, секоја чест за двајцата супер играчи во клубовите, во репрезентација немам видено ни 1% процент . А Бери ти е дрво , неам појма ни јас оти запнале со негоНе прај малери и ти сеа, Бери може да биде исфрлен од тимот ради повреда.. Стварно не ми е јасно оти толку запнале со него.. Не памтам едно корисно нешто да има направено..
Како бе не памтиш? Беше играч на натпреварот кога играше против вас пред неполн месецНе прај малери и ти сеа, Бери може да биде исфрлен од тимот ради повреда.. Стварно не ми е јасно оти толку запнале со него.. Не памтам едно корисно нешто да има направено..
За репрезентацијата де..Како бе не памтиш? Беше играч на натпреварот кога играше против вас пред неполн месец. И неговото место најверојанто ќе го пополни Хендерсон(поради јаки врски
).
Муабетов е репрезентација. Иначе на Хендерсон ќе му се радвам ко мало дете, за Бери е Меси.Како бе не памтиш? Беше играч на натпреварот кога играше против вас пред неполн месец. И неговото место најверојанто ќе го пополни Хендерсон(поради јаки врски
).