Фан Клуб: Англија

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ќе видиме што ќе кажи Европсково.
Јас немам некој големи амбиции,успех ќе биди за мене да поминиме групите,па после се ќе биде +! :cool:

S

Stivie G

Гостин
Ајде за прв пат ќе навивам за Англија на големо натпреварување од причина шо е Џерард капитен и шо ќе има 3 или 4 други играчи од Ливерпул. Некако ми делува дека и Англија ќе изненади како Челзи :icon_lol:.

H

HoT IcE

Гостин
Англија никад нема да изненади никој. Превише се самобендисани они за да се пробијат негде. Групи ќе пројдат, али од првиот го јадат, гарантирам.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
И повторно старата приказна, средината пак со Бери,Џерард и Лампард. Не очекувам многу од англичаниве, како што рече членот над мене, поминуваат група и тешко понатака, првата посериозна репрезентација ќе ги истури и прв пат од кога почнав да гледам фудбал не навивам за Англија на големите натпреварувања, скурчено ми е да гледам нон стоп исти фаци и да се нервирам.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.792
Поени од реакции
44.073
И повторно старата приказна, средината пак со Бери,Џерард и Лампард. Не очекувам многу од англичаниве, како што рече членот над мене, поминуваат група и тешко понатака, првата посериозна репрезентација ќе ги истури и прв пат од кога почнав да гледам фудбал не навивам за Англија на големите натпреварувања, скурчено ми е да гледам нон стоп исти фаци и да се нервирам.
Не прај малери и ти сеа, Бери може да биде исфрлен од тимот ради повреда.. Стварно не ми е јасно оти толку запнале со него.. Не памтам едно корисно нешто да има направено..

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Не прај малери и ти сеа, Бери може да биде исфрлен од тимот ради повреда.. Стварно не ми е јасно оти толку запнале со него.. Не памтам едно корисно нешто да има направено..
Па и Џерард и Лампард, секоја чест за двајцата супер играчи во клубовите, во репрезентација немам видено ни 1% процент . А Бери ти е дрво , неам појма ни јас оти запнале со него :D

S

Stivie G

Гостин
Како бе не памтиш? Беше играч на натпреварот кога играше против вас пред неполн месец :icon_lol:. И неговото место најверојанто ќе го пополни Хендерсон(поради јаки врски ;)).

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.792
Поени од реакции
44.073
Како бе не памтиш? Беше играч на натпреварот кога играше против вас пред неполн месец :icon_lol:. И неговото место најверојанто ќе го пополни Хендерсон(поради јаки врски ;)).
За репрезентацијата де.. :)

Штета што Керик после одличната сезона нема да има шанса ниту да биде во 23-ката, ако не нешто повеќе...

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Муабетов е репрезентација. Иначе на Хендерсон ќе му се радвам ко мало дете, за Бери е Меси. :D

S

Stivie G

Гостин
:eek: Како бе Јагелка, а јас толку се надевав дека Хендо ќе биде. Не пробиле врските за овој како шо пробија за Даунинг и Керол:icon_lol:.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Никад не сме биле вака сложни сите фанови на Јунајтед, Ливерпул Челзи,Арсенал :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Епа не влезе Хендо зошто Јагјелка може да игра и како ДМ :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
1. Џо Харт
2. Глен Џонсон
3. Ешли Кол
4. Стивен Џерард
5. Гери Кејхил
6. Џон Тери