Фан Клуб: АБА

• Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Влеговте ли во прва лига?
Како стои табелата?

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Точно е АБА влезе во прва лига, но не е клуб кој е многу обожаван од страна на струмичани.

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
КК Струмица не постои веќе така да сега сме за АБА а ти навивај сега за МЗТ у 2ра лига :)
Па АБА си постоеше и кога КК Струмица се натпреваруваше во Прва лига, што не беше тогаш за нив...Иначе грешка си, не сме во Втора лига, во Трета сме :wink:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Па АБА си постоеше и кога КК Струмица се натпреваруваше во Прва лига, што не беше тогаш за нив...Иначе грешка си, не сме во Втора лига, во Трета сме :wink:
Ни за таму не сте!
Иначе јас очекувам силна екипа сега од ка влезее веќе у прва лига, баја време се чекаше да влезат у прва лига па нека пука салата редно беше!! :)

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Ти нели за Струмица беше, од кај сега за АБА
Струмица веќе не постои, а во АБА играат мои другари.... Затоа навивам за нив....

Точно е АБА влезе во прва лига, но не е клуб кој е многу обожаван од страна на струмичани.
Струмичани некни ги имаше околу 800, а од Куманово имаше само 30, па саа јас мислам оти струмичани сакат најпрво прва лига кошарка, па квалитетна кошарка, и ќе го пунат секој спортски објект дек шо има квалитетен спорт...

АБА постои веќе три години....... Првата година беа на дното кога играа со младинците само, втората беа на средината, и сега кога се финансиски најаки до сега, влегоа во прва лига.....

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
И јас тка мислам ама ај мош па исто ќе е как шо беше пред 2-3 години и да се врате титуулта у СТРУМИЦА!

Kajgana Shop

На врв Bottom