Логикс
Gooner
- Член од
- 17 септември 2007
- Мислења
- 7.358
- Поени од реакции
- 2.290
Втори.=))Завршивме 1ви и влеговме во 1ва лига.
Стратос можен тренер на Аба и многу засилувања.=))
Конечно салам кошарка пак во Струмица.
Втори.=))Завршивме 1ви и влеговме во 1ва лига.
Стратос + Китцулис... ќе биде интересно... Иначе за оние што се чудат што струмичани навиваат за АБА ќе ви кажам вака: Струмица е град со 45-50 000 жители, КК Струмица не постои, постојат само КК АБА и КК Милениум, нормално е луѓето да се радуваат што Струмица наредната година ќе има прволигаш. Е сега, и мене ме боли што не постои КК Струмица, ме нервира и името КК АБА кое не ги врзува струмичани ама баш со ништо... ама што е тука е... догодина ќе има полна сала и верувам ќе гледаме квалитетна кошарка со повеќе финансиски спремни екипи и поголема конкуренција.Втори.=))
Стратос можен тренер на Аба и многу засилувања.=))
Конечно салам кошарка пак во Струмица.
Абе шо е важно името как навиват кавадарчане за Фени а не им се вика клубо Кавадарци, важно е да има кошарка. П.С. одма почнаа струмичане да се враќат на форумоСтратос + Китцулис... ќе биде интересно... Иначе за оние што се чудат што струмичани навиваат за АБА ќе ви кажам вака: Струмица е град со 45-50 000 жители, КК Струмица не постои, постојат само КК АБА и КК Милениум, нормално е луѓето да се радуваат што Струмица наредната година ќе има прволигаш. Е сега, и мене ме боли што не постои КК Струмица, ме нервира и името КК АБА кое не ги врзува струмичани ама баш со ништо... ама што е тука е... догодина ќе има полна сала и верувам ќе гледаме квалитетна кошарка со повеќе финансиски спремни екипи и поголема конкуренција.
па после 2-3 години редно беше да чууме и такви вести. Со душа чекам да почне сезоонта сааso Stratos rabotata e 99% dogovorena.Dogovorot za salata e potvrden i ABA ke stopanisuva so istata vo narednite 25 god. taka da salata ke e top spremena....za publikata-apoliticnite Strumicani se gladni za dobra kosarka taka da mnogu im drema dali e KKStrumica 2005 ili ABA...javna tajna e deka pozadi kkStrumica2005 a i sega Milenium stoe(she) Zaev,a dodeka vo ABA nema prostor za Zaev,gitla go pravat.Po prvicnite informacii sho gi imam,ABA ke prave solidna ekipa,navodno ushte sega imale garantiran budget od amerite okolu 100000 evra,a mozno e i poveke,ne vo finansii tuku vo igracki kadar od Usa,taka da so sigurnost moze da kazam deka kosarkata se vraka vo Strumica,ke grme pak salata,ke ima kvalitetna kosarka i derbi utakmici...ajde Strumicane,back in business
pisuvase vo nova makedonija mislam vo broj od sredata ili cetvrtokot...ili vo nekoj drug vesnik,ALI VAZNO PISUVASE NEKADE DEKA ako ne vlezel Ultimejd Basket ke se prosirela ligata za uste 2 ekipi Ultimejd i Vardar 2000Баш ме интересира од кај го слушна ова ?? :uvo:
ц ц ц битно е да навиваш а не е битно за кој клуб или как се вика клубо ? Не сам прочитал поголема глупост од таа. Замисли ако дај боже се најде некој шо ке го спонзорире и КК Струмица , и да се врате у прва лига и тогај за кој ке навиваш ? Или нее битно битно е да има кошарка ах бее ,Абе шо е важно името как навиват кавадарчане за Фени а не им се вика клубо Кавадарци, важно е да има кошарка. П.С. одма почнаа струмичане да се враќат на форумо
Абе зборо ми беше не у смисла за навивачка група туку тка да ооме да гледаме и нормално ка ке оош да глееш сигурно за Фени или за Работнички нема да навиваш. А ако има КК Струмица (дај боже) се знаа нема да коментирам...ц ц ц битно е да навиваш а не е битно за кој клуб или как се вика клубо ? Не сам прочитал поголема глупост од таа. Замисли ако дај боже се најде некој шо ке го спонзорире и КК Струмица , и да се врате у прва лига и тогај за кој ке навиваш ? Или нее битно битно е да има кошарка ах бее ,
E тва е веке друга прича :helou:Абе зборо ми беше не у смисла за навивачка група туку тка да ооме да гледаме и нормално ка ке оош да глееш сигурно за Фени или за Работнички нема да навиваш. А ако има КК Струмица (дај боже) се знаа нема да коментирам...
Стратус ке биде тренер 100%.80% нов играч на АБА Струмица е Слободанчо Хаџивасилев.Стратос нема да биде тренер изгледа. Екипата важно ќе биде доста солидна и уште 1 сезона ќе се оде на Купо и Лигата да се освоо.
Е тогаш ке ја скапите ламбата со келнерто Aбе тој од кога нема играно кошарка од пред 100 години..Стратус ке биде тренер 100%.80% нов играч на АБА Струмица е Слободанчо Хаџивасилев.