Фан Клуб: АБА

• Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Абе гледам ного му го јадате к*** на столето...шо имате против него толку...кажа си шо мисле шо мора да му враќате а и од дека знаате оти тава шо го говоре не е точно
Еми се тава го говоре, затава...:haha:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Столе ќе биде некој тежок стручњак од тебе:haha:Можноо и политичар да станаш:haha: (Бог да чува):xD:
Зашо стручњак?Кажувам как беше, гледах.У еден напад шутират, 5 тројки.Еден промашува, друг га фајќе излева на 6.25 он шутире, 3 га фајќе излева на 6.25 он шутире, а тука се гледе колко авторитет има тренаро нели?Ебати индијанската игра, 1 на 5 кој шо му текне тава права.Само кажувам шо гледах, ништо повеќе ак ти прече не го чити.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Зашо стручњак?Кажувам как беше, гледах.У еден напад шутират, 5 тројки.Еден промашува, друг га фајќе излева на 6.25 он шутире, 3 га фајќе излева на 6.25 он шутире, а тука се гледе колко авторитет има тренаро нели?Ебати индијанската игра, 1 на 5 кој шо му текне тава права.Само кажувам шо гледах, ништо повеќе ак ти прече не го чити.
Добро ај:pipi: Иначе кој сакаш да има авторитет Абазовиќ ли?:haha: Он как играч ного јак беше па саа тренер ќе га окрасе арно шо има поединци как Караманолев и беелта да спасуват тама та ак не се они последни ке се:toe:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Сношти, тај црнецо шо не го стават ного внеснуват го дава од пост 2ка, ништо не моо :pos2:Шутнува една 3ка, промаши обрачо и ладно на раците му беше как секој пат:pos2::pos2:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Сношти, тај црнецо шо не го стават ного внеснуват го дава од пост 2ка, ништо не моо :pos2:Шутнува една 3ка, промаши обрачо и ладно на раците му беше как секој пат:pos2::pos2:
Тај па тај па зшо го чуват јас незнам :haha: Ак не см попрецизен од него ја јас ќе зеем че се обесам на кошо право:vozbud: Досега не см го видел кош да даде:haha::haha::haha:

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Ај доста га трупате темата со глупости..:tapp:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Црнецо нели гледате оти игре по максимум 3 минути на утакмица. Шо го тупате за него?

А борче столето да каже некој салам пост ај ... ама само меше политика и спорт.Тај бил таков човек,тај онаков...зашо тај земал салата зашо онај не га земал?

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Ќе се плаќа ли и утре?:tapp:...Иначе как шо глеем тии слаби ми стоот битребало да им утрат 2-30 разлика:vozbud:

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Ќе се плаќа ли и утре?:tapp:...Иначе как шо глеем тии слаби ми стоот битребало да им утрат 2-30 разлика:vozbud:
Денес утакмицата почнува од 19:00.АБА игра со Неготино.Многу се слаби и да се надеваме на победа повеке од 20 кошеви.Влезот е слободен.Позз.:helou:

Победа над Неготно со 15 разлика.Точен резултат 92-77.Најдбоар беше Петре Цветков ( како и секогаш ).Полека но сигурно,ОДИМЕ КОН ВРВОТ ! :helou::helou:

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Денес утакмицата почнува од 19:00.АБА игра со Неготино.Многу се слаби и да се надеваме на победа повеке од 20 кошеви.Влезот е слободен.Позз.:helou:

Победа над Неготно со 15 разлика.Точен резултат 92-77.Најдбоар беше Петре Цветков ( како и секогаш ).Полека но сигурно,ОДИМЕ КОН ВРВОТ ! :helou::helou:
Kако и секогаш а???????

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Kако и секогаш а???????
Епа кога не е бил најдобар ? - Минатата утакмица ? Кој ги врати во игра ? Ако ја гледаше утакмицата..За мене секогаш е најдобар .. :helou:

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Епа кога не е бил најдобар ? - Минатата утакмица ? Кој ги врати во игра ? Ако ја гледаше утакмицата..За мене секогаш е најдобар .. :helou:
Добро за тебе...... За мене Караманољо:smir: Играч за прва лига:smir::smir::smir:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Шо маабет скапаате двујцата :haha: Арно е нека тепат ај да флезат у 1ва лига да врии догодина пак как шо беше :vozbud:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Добро за тебе...... За мене Караманољо:smir: Играч за прва лига:smir::smir::smir:

Од аба како играчи ги ценам караманољо и зочето мајстори....
Иначе денеска утакмица беше ного досадна...петрето изиграја арно
тии врска немат,за паркето немам зборово маестрален ке го праваа едно време

Kajgana Shop

На врв Bottom