Фан Клуб: АБА

• Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
На тебе ти прече тва шо ти го кажа СРРУЛЗ. Не друго.

Иначе паркето ке се мене ка ке заврше сезоната,нема да остане така. :) Извадан е на некои места за да се "издише".

Арен ти беше човеко додека беше спонзор на КК Струмица,саа нее на твоо страна,ајде таков е онаков е. :tapp:

Поарно ли ке беше бе да тече крово,да се повредуват играче, турниро у мал фудбал шо е секоо година да е у каубојското у салата на тесно тама отколко у таа сала? нејкаш ли убава сала,европски терк? Американец бил... шо ако е американец важно вложува.:tapp:
Јебига.Некој тва не го смете ама нема врска.Иначе денеска екипата на АБА победи со повеќе од 15 коша разлика на гостувањето во ск.Не ми текнува точно как се вика екипата, а и незнам точен резулат.Позз:helou:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Несакам да зборувам за Џајми и спонзорството у Струмица, зошто тогаш сите ќе сватите што гадотија од човек е Џајми.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Несакам да зборувам за Џајми и спонзорството у Струмица, зошто тогаш сите ќе сватите што гадотија од човек е Џајми.
Oк. не говори нејќаме да сфатаме.

и кажи им на твојте дома малце повеќе да те воспитат на друг начин не да ти пунат главата со политика уш малечеок.:wink:

Лошо е спорт и политика да мешаш.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Oк. не говори нејќаме да сфатаме.

и кажи им на твојте дома малце повеќе да те воспитат на друг начин не да ти пунат главата со политика уш малечеок.:wink:

Лошо е спорт и политика да мешаш.
Хаха, не ми кажуви ти на мене шо да ми прават дома.Јас не сум крив шо не сте информирани, тогај ќе знаате и зашо уствари не постоо веќе КК Струмица, а постоот секти как Аба.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Хаха, не ми кажуви ти на мене шо да ми прават дома.Јас не сум крив шо не сте информирани, тогај ќе знаате и зашо уствари не постоо веќе КК Струмица, а постоот секти как Аба.
Јорде остај го стручњако бе он се знаа незнам зшо нии пишаме тука:tapp::haha::haha:

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Нова победа.Победа на АБА против тимот Лириа со 13 разлика.Интересен натпревар за гледање имаше многу израмнуванја но на крај сепак покажа искуството.Точен резултат 87-74..:helou:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676

Нек ти исперат малце мозоко со други работи,не со политика :) :)

Иначе денеска АБА победи со 13 разлика,интересен натпревар губаа со 13-14 разлика на полувремето ама после га обрнаа играта и победии.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Нек ти исперат малце мозоко со други работи,не со политика :) :)

Иначе денеска АБА победи со 13 разлика,интересен натпревар губаа со 13-14 разлика на полувремето ама после га обрнаа играта и победии.
Никој не ми го пере мозоко со политика, а ти најмалко ќе кажаш шо треба да правам :pos2:
п.с Маалска игра на Аба, како и секогаш.Нема организиран напад или нешто слично се се сведува на шут за 3, или дива кошарка 1 на 5.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Никој не ми го пере мозоко со политика, а ти најмалко ќе кажаш шо треба да правам :pos2:
п.с Маалска игра на Аба, како и секогаш.Нема организиран напад или нешто слично се се сведува на шут за 3, или дива кошарка 1 на 5.
Столе ќе биде некој тежок стручњак од тебе:haha:Можноо и политичар да станаш:haha: (Бог да чува):xD:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Столе ќе биде некој тежок стручњак од тебе:haha:Можноо и политичар да станаш:haha: (Бог да чува):xD:

Абе гледам ного му го јадате к*** на столето...шо имате против него толку...кажа си шо мисле шо мора да му враќате а и од дека знаате оти тава шо го говоре не е точно

Kajgana Shop

На врв Bottom