Фан Клуб: АБА

• Креатор на темата Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување Време на започнување
На тебе ти прече тва шо ти го кажа СРРУЛЗ. Не друго.

Иначе паркето ке се мене ка ке заврше сезоната,нема да остане така. :) Извадан е на некои места за да се "издише".

Арен ти беше човеко додека беше спонзор на КК Струмица,саа нее на твоо страна,ајде таков е онаков е. :tapp:

Поарно ли ке беше бе да тече крово,да се повредуват играче, турниро у мал фудбал шо е секоо година да е у каубојското у салата на тесно тама отколко у таа сала? нејкаш ли убава сала,европски терк? Американец бил... шо ако е американец важно вложува.:tapp:

Јебига.Некој тва не го смете ама нема врска.Иначе денеска екипата на АБА победи со повеќе од 15 коша разлика на гостувањето во ск.Не ми текнува точно как се вика екипата, а и незнам точен резулат.Позз:helou:

Несакам да зборувам за Џајми и спонзорството у Струмица, зошто тогаш сите ќе сватите што гадотија од човек е Џајми.

Несакам да зборувам за Џајми и спонзорството у Струмица, зошто тогаш сите ќе сватите што гадотија од човек е Џајми.

Oк. не говори нејќаме да сфатаме.

и кажи им на твојте дома малце повеќе да те воспитат на друг начин не да ти пунат главата со политика уш малечеок.:wink:

Лошо е спорт и политика да мешаш.

Oк. не говори нејќаме да сфатаме.

и кажи им на твојте дома малце повеќе да те воспитат на друг начин не да ти пунат главата со политика уш малечеок.:wink:

Лошо е спорт и политика да мешаш.
Хаха, не ми кажуви ти на мене шо да ми прават дома.Јас не сум крив шо не сте информирани, тогај ќе знаате и зашо уствари не постоо веќе КК Струмица, а постоот секти как Аба.

Хаха, не ми кажуви ти на мене шо да ми прават дома.Јас не сум крив шо не сте информирани, тогај ќе знаате и зашо уствари не постоо веќе КК Струмица, а постоот секти как Аба.
Јорде остај го стручњако бе он се знаа незнам зшо нии пишаме тука:tapp::haha::haha:

Нова победа.Победа на АБА против тимот Лириа со 13 разлика.Интересен натпревар за гледање имаше многу израмнуванја но на крај сепак покажа искуството.Точен резултат 87-74..:helou:

Нек ти исперат малце мозоко со други работи,не со политика :) :)

Иначе денеска АБА победи со 13 разлика,интересен натпревар губаа со 13-14 разлика на полувремето ама после га обрнаа играта и победии.

Нек ти исперат малце мозоко со други работи,не со политика :) :)

Иначе денеска АБА победи со 13 разлика,интересен натпревар губаа со 13-14 разлика на полувремето ама после га обрнаа играта и победии.
Никој не ми го пере мозоко со политика, а ти најмалко ќе кажаш шо треба да правам :pos2:
п.с Маалска игра на Аба, како и секогаш.Нема организиран напад или нешто слично се се сведува на шут за 3, или дива кошарка 1 на 5.

Никој не ми го пере мозоко со политика, а ти најмалко ќе кажаш шо треба да правам :pos2:
п.с Маалска игра на Аба, како и секогаш.Нема организиран напад или нешто слично се се сведува на шут за 3, или дива кошарка 1 на 5.
Столе ќе биде некој тежок стручњак од тебе:haha:Можноо и политичар да станаш:haha: (Бог да чува):xD:

Столе ќе биде некој тежок стручњак од тебе:haha:Можноо и политичар да станаш:haha: (Бог да чува):xD:

Абе гледам ного му го јадате к*** на столето...шо имате против него толку...кажа си шо мисле шо мора да му враќате а и од дека знаате оти тава шо го говоре не е точно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom