Кој кого упропастил бе, ти нормален ли си што пишуваш?!?!Многу ми е мерак што испаднаа.Кога ќе свати Њукасл дека тим со имиња не се прави?Само ги упропастиа фудбалери и им ги заебаа кариерите.Колочини,Мартинс,Даф,Овен...сега така им е!
Плус на спортска секогаш ме буткале.
Респект за постот.....Секоја честКој кого упропастил бе, ти нормален ли си што пишуваш?!?!
Па они да знаеа подобро да играат, да се залагаа повеќе, клубот немаше да се доведе до оваа состојба! Знаеш ли колкави плати земаат, мислиш дека има е гајле нив за тимот! Овен зема 130.000 фунти неделно плус бонуси, а нема изиграно три утакмици по ред неколку години, а за гол да не правиме муабет! Преплатено гомно! Одма ќе си најде нов клуб, се виде колку го боли него за Њукасл. Даф иако на последните утакмици беше еден од најборбените, штета вчера за автоголот, ама и тој ќе си оди, не се секирај за него. Оди на интернет и видо каква куќа и коли има, така да не му падна нешто тешко и на него. За Мартинс ич да не почнувам! Милион шански со Портсмаут, Фулам, вчера со Вила две 100%-тни и што, Њукасл му е крив за кариерата или он штое дрво!
Вчера ако гледавте убаво, ќе приметевте на кој му падна вистински тешко. Ширер и Стивен Тејлор кој се утепа од плачење, ама они се цел живот тука, не се како овие "ѕвездите" преплатени.
Мислиш им е гајле што последниве месеци, вчера, а и селдните неколку недели, јас и останатите навивачи на Њукасл ќе бидеме на диазепам и сон нема да не фаќа! Не другарче, не им е!
Така да те молам, немој тука да ми објаснуваш, кој чија кариера упропастил!!!
Сосема се согласувам...ама тим со волкаво реноме.... а играчи како Мартинс, Овен , Басонг (вистина играше сезонава) , Тејлор .....Многу ми е криво што испаѓа Њукасл . Клуб со такво реноме во Англија и со такви играчи , мене ште не ми е јасно како со онаков состав не успеаа да изборат опстанок . Не ми е криво за Мидлсборо ама баш ич . Бев уверен дека ќе изборите опстанок но...... Ајде без губење надеж . Сигурно ќе слледи брзо враќање во Премиер . Кога можеа ВБА или Бирмингем или еве Шефилд Ј. да се вратат па клуб како Њукасл да неможе . Од цел тим на Њукасл само Стивен Тејлор вреди најповеќе од сите . Дечкото играше со срце на секоја утакмица . Само тешко дека ќе го задржите за во Чемпионшип .
Ако беше мн јак клуб немаше да отиде во 2-ра лига....сепак ако извадеа барем нерешено ќе опстанеа но тоа е ...zalno sto newcastle united otide vo 2 liga bese mn jak klub no sepak toa e
За оваа сезона, точно дека не беа јак клуб, ама во целокупното постоење на клубот, стварно се јак клуб, и тим со вистинско реноме. Жално е што ја напуштаат премиер лигата, немаше да биде праведно и ако не ја напуштат, имаа многу добри играчи, а тие играа ужасно. Затоа, ова нека им биде доволен комплимент за наредната сезона, кога би се вратиле пак во премиер лигата.Ако беше мн јак клуб немаше да отиде во 2-ра лига....сепак ако извадеа барем нерешено ќе опстанеа но тоа е ...
Се во постов е точно, дека се преплатени итн. Меѓутоа, да имавте асолен тренер, може ќе беше нешто. Грешката е во управата што ја усра работата со Киген, па го донесе оној кретенон (не ми ни текнува како се викаше), а Ширер дојде прекасно. Земи го примерот со Челзи. Дур беше сколари бевме катастрофа, Тери и Дрогба (а и Лампард) од едни од најдобрите во свет, пропаднаа начисто. А примевме гол, дури и кога водиме, сигурно на крај губиме. Арно ама, од кога дојде Хидинк се случија чуда... Примаме гол, даваме најмалку 2. Дрогба утакмици по ред даваше голови и во ЛШ и во ПЛ, Лампард ѕвер, Тери исто така. Значи, не е само до играчите, тренерот треба малку да стегне.Кој кого упропастил бе, ти нормален ли си што пишуваш?!?!
Па они да знаеа подобро да играат, да се залагаа повеќе, клубот немаше да се доведе до оваа состојба! Знаеш ли колкави плати земаат, мислиш дека има е гајле нив за тимот! Овен зема 130.000 фунти неделно плус бонуси, а нема изиграно три утакмици по ред неколку години, а за гол да не правиме муабет! Преплатено гомно! Одма ќе си најде нов клуб, се виде колку го боли него за Њукасл. Даф иако на последните утакмици беше еден од најборбените, штета вчера за автоголот, ама и тој ќе си оди, не се секирај за него. Оди на интернет и видо каква куќа и коли има, така да не му падна нешто тешко и на него. За Мартинс ич да не почнувам! Милион шански со Портсмаут, Фулам, вчера со Вила две 100%-тни и што, Њукасл му е крив за кариерата или он штое дрво!
Вчера ако гледавте убаво, ќе приметевте на кој му падна вистински тешко. Ширер и Стивен Тејлор кој се утепа од плачење, ама они се цел живот тука, не се како овие "ѕвездите" преплатени.
Мислиш им е гајле што последниве месеци, вчера, а и селдните неколку недели, јас и останатите навивачи на Њукасл ќе бидеме на диазепам и сон нема да не фаќа! Не другарче, не им е!
Точно... оваа сезона не играше оној Њукасл кој јас го познавам ... иначе минатите сезони играа добро..им посакувам што поскоро враќање во премиер лигата и посериозно сваќање за можните последици !!За оваа сезона, точно дека не беа јак клуб, ама во целокупното постоење на клубот, стварно се јак клуб, и тим со вистинско реноме. Жално е што ја напуштаат премиер лигата, немаше да биде праведно и ако не ја напуштат, имаа многу добри играчи, а тие играа ужасно. Затоа, ова нека им биде доволен комплимент за наредната сезона, кога би се вратиле пак во премиер лигата.
Браво за постов. Ќе го пишам тоа шо ти го пишав и во репутацијата. Тие играчи сега уопште не ги боли што вистинските навиавчи на Њукасл (верувам дека и ти си таков) сега скренуваат дома.Кој кого упропастил бе, ти нормален ли си што пишуваш?!?!