Фан Клуб: Њукасл Јунајтед

A

Alexander Nevsky

Гостин
Одсекогаш ми се допаѓал Њукасл само нешто не штима како што треба мислам пари имаат стадион имаат и навивачи имаат им фали менгер добар и играчи тоа првото сега добија играчи здравје на лето наредна сезона може да бидете опасни сега не верувам дека ширер може да ги сврти работите освен ако не влезе да игра:kesa:

V

Viktorijabt

Гостин
Newcastle United 0 - 2 Chelsea

.....
Алан ѕвер! :zver:
Ама тоа не ни помогна многу.....:icon_roll
Судијата не ни досуди гол:nerv:, цело време како и обично одлучуваше против нас. Голманот на Челзи е одличен, така да не помогна и интензивно офанзивната игра од наша страна, сигурно предложена и испланирана од Аланчето....

Видовте како фановите стануваа и си заминуваа порано?

Е па, тоа е тоа мислам дека можеме да размислуваме за симнување на ознаките од Премиер, оние со лавчето од дресовите...:nesvest:

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Денес мора да се победи со Стоук!
И другите резултати се добри, Сандерленде изгуби и Портсмаут одигра нерешено! Е сега не одговара што Мидлзборо победи, ама ние сами си ја кроиме судбината!
Ајде Господе, те молам денес три бода!:vozbud:

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Денес мора да се победи со Стоук!
И другите резултати се добри, Сандерленде изгуби и Портсмаут одигра нерешено! Е сега не одговара што Мидлзборо победи, ама ние сами си ја кроиме судбината!
Ајде Господе, те молам денес три бода!:vozbud:
Добро е што Енди Керол постигна гол. Нештата не изгледаат розово во моментот, но се надевам дека ќе успеат Њукасл да опстанат во Премиер лигата. :smir:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Лигата не би била иста со и без Њукасл.Се надевам ќе обезбедите опстанок

G

Gray Foxx

Гостин
Лигата не би била иста со и без Њукасл.Се надевам ќе обезбедите опстанок
Точно, исто како Лидз што испадна, жално ке биде и на Њукасл да му се случи тоа.
Нека испаднат гнасните тимови како Мидлсборо, Блекбурн, Болтон шо ја грдат лигата.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
ајде, добро е, ке биде, само дали знаете од прилика каков е распоредот на сандерленд до крај, ако игра против фаворитите ке имате мн поголема шанса ( го гледам само сандерленд, како едниствен тим кој можете да го бутнете под вас) и да избиете 17, АЈДЕ Њукасл, не сум некој голем фан, АМА АПСОЛУТНО СУМ ПРОТИВ ИСПАЃАЊЕ ОД ЛИГА !!!

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Sun 19 13:30 A Tottenham PREM
Mon 27 20:00 H Portsmouth PREM

May

Sun 3 13:30 A Liverpool PREM
Mon 11 20:00 H Middlesbrough PREM
Sat 16 15:00 H Fulham PREM
Sun 24 16:00 A Aston Villa PREM

Тежок распоред, многу тежок, ама олеснително е тоа што барем со Мидлзборо и Портсмаут, директните кандидати за опстанок играме дома, како и со Фулам!

Е сега, се од нас си зависи!

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Sun 19 13:30 A Tottenham PREM
Mon 27 20:00 H Portsmouth PREM

May

Sun 3 13:30 A Liverpool PREM
Mon 11 20:00 H Middlesbrough PREM
Sat 16 15:00 H Fulham PREM
Sun 24 16:00 A Aston Villa PREM

Тежок распоред, многу тежок, ама олеснително е тоа што барем со Мидлзборо и Портсмаут, директните кандидати за опстанок играме дома, како и со Фулам!

Е сега, се од нас си зависи!
Ви завршија тешките натпревари како што знам или грешка сум?

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Ви завршија тешките натпревари како што знам или грешка сум?
Па ако за тебе се лесни натпреварите со Тотенхем, Ливерпул и Астон Вила во гости, тогаш...
Ама јас сум секогаш оптимист! :wink:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Па ако за тебе се лесни натпреварите со Тотенхем, Ливерпул и Астон Вила во гости, тогаш...
Ама јас сум секогаш оптимист! :wink:
Ехх не се многу лесни али мора да издржите доколку сакате да опстанете во премиер лига ако не црно ви се пишува.:toe:

V

Viktorijabt

Гостин
Ах, од каде да почнам.....
Прво, не гледам резултат од саботата, па:

Stoke 1 - 1 Newcastle

Многу интересен натпревар, навивав како некоја :cheeky1:, многу беше напнато за време на целиот меч, дури Керол не даде гол се изгледаше црно...
И оној со аркадата, хаха, ама не беше намерно јас колку што видов. Потполно заслуживме победа, како и обично, ама...
И честитки за Ширер прв гол ни е со него како менаџер.

Ајде во недела играме со Тотенхем, кај нив, ако не се лажам и мислам дека барем со нив ќе немаме проблеми. :toe:

BTW само мене така ми се чини или откако Ширер е тука се игра со поголем елан и поофанзивно?

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Е па мора да играат, кај Ширер нема зезање!
А и Јонас пред некој ден имаше изјава дека Ширер бил како Марадона, нема некое тренерско искуство, ама пред натпревар имал страшно мотивирачки говори, па играчите биле спремни да изгинат за него!

V

Viktorijabt

Гостин
Не сум била родена или сум била многу мала кога Ширер играл, па не знам баш многу за него, освен дека е роден во Њукасл, дека бил страшен фудбалер, го донел тимот до врвот па заклучувам дека навистина му е важно што се случува во тимот.

Така да јас сега допрва треба да го запознавам, ама првиот впечаток е многу поволен. А штом фудбалерите и фановите со поголемо искуство од мене го ценат, тогаш и јас го ценам зашто и јас од неодамна сум спремна да гинам за Њукасл. :kesa:

:salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom