Фан Клуб: Њукасл Јунајтед

V

Viktorijabt

Гостин
БТВ да се пофалам дека денес правам точно 4 месеци како фан на Њукасл. :eek:jea:

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Мора да падне портсмут вечерва ... кога го гледам Ширер како рипа на клупа многу ми се симпатични ... и неможе а човек да не навива за нив, мора да останат во Премиер лига. ФОРЦА ЊУКАСЛ

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Ајде, ќе го еб*ме Портсмут. Не смее ваква екипа да игра во втора лига!

Еве линк за гледање

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.588
Поени од реакции
6.327
ај срекно!се надевам дека ке останете во ПЛ! :smir:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ајде не смеете да изгубите:se_ molam:se_ molam:se_ molam

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Добра игра ... само нема реазлизација ... две стопроцентни шанси на Мартинс во прво ... и на Овен во второ ... засега ништо ... да се надеваме дека ќе бидат поуспешни до крајот :se_ molam:se_ molam:se_ molam:se_ molam:se_ molam:se_ molam

Еве го влегува Јонас Гутиерез ... овој е многу опасен ... може да им го шибне

H

hogar

Гостин
иако сум за Манчестер со срце и душа незнам зашто али многу ги сакам и њукасл..
стално имале многу солиден тим и незнам која е причината што се 19ти...искрено се надевам дека ќе се спасат годинава но за тоа ќе им треба и малце среќа што во последно време многу им фали...

I

InF3cTeD

Гостин
ништо и денеска....13 нерешен резултат на Њукасл...се подалеку се од опстанок :lut::zid::cry:

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Овен дефинитивно не закопа! Не прати во втора лига! Како само можеше да утне таква чиста шанса??? Гомно преплатено, што идел на тренинг секој ден со хелихоптер заедно со Ники Бат! Најголемите трупци, ејјјјјј!!!
Нив ги боли таквиот ако испадне Њукасл, а тоа што јас не можам да се смирам, сон не ме фаќа, цел Њукасл ќе оди на интензивна ако испаднат, баш им е гајле! На Господин Мајки секој понеделник му стасуваат во банка 130.000 фунти и си лета со хелихоптерот кога не му се вози една од безбројте коли...
Не можам веќе да пишувам, срцево ми плаче, уште не ми се верува, да победевме ќе бевме на еден бод од Хул и два од Сандерленд, ама вака веќе ништо не не спасува, ДЕФИНИТИВНО!
Ширер исто така вечерва многу ја згреши тактиката. Место да играат со ниски топки, како Манчестер пред некој ден што играше против спорите двометраши Кембел и Дистин, тие само рогаа и им ги поклонуваа топките како локумчиња! Ама со тие играчи толку, тоа ти е!
И сега што???

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.721
Поени од реакции
43.768
Овен дефинитивно не закопа! Не прати во втора лига! Како само можеше да утне таква чиста шанса??? Гомно преплатено, што идел на тренинг секој ден со хелихоптер заедно со Ники Бат! Најголемите трупци, ејјјјјј!!!
Нив ги боли таквиот ако испадне Њукасл, а тоа што јас не можам да се смирам, сон не ме фаќа, цел Њукасл ќе оди на интензивна ако испаднат, баш им е гајле! На Господин Мајки секој понеделник му стасуваат во банка 130.000 фунти и си лета со хелихоптерот кога не му се вози една од безбројте коли...
Не можам веќе да пишувам, срцево ми плаче, уште не ми се верува, да победевме ќе бевме на еден бод од Хул и два од Сандерленд, ама вака веќе ништо не не спасува, ДЕФИНИТИВНО!
Ширер исто така вечерва многу ја згреши тактиката. Место да играат со ниски топки, како Манчестер пред некој ден што играше против спорите двометраши Кембел и Дистин, тие само рогаа и им ги поклонуваа топките како локумчиња! Ама со тие играчи толку, тоа ти е!
И сега што???
Брат не пцуј по Овен..У шо се кладиме дека тој ќе ви обезбеди опстанок?

Иначе навистина ми е жал шо не тепавте..Ајде со среќа следниве 4-тири кола

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Тешко, според синоќешниот резултат шансите за опстанок се сведени на минимум. Ширер си постави цел пред него (да победи на трите преостанати натпревари на домашен терен) што не ја оствари.

Жално е ова што се гледа што се случува во Њукасл, но сепак постојат теоретски шанси. Сињоќа на секој начин Тун армијата се обидуваше да им помогне на своите миленици, но овие не ги искористија шансите што им се пружија. Џејмс дојде да не прими погодок и уште од првата минута не брзаше да ги изведе гол аутите.

Мали шанси, но сепак постои надеж да се спаси еден ваков тим кој заслужува да остане во Премиер лигата. :toe:

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Брат не пцуј по Овен..У шо се кладиме дека тој ќе ви обезбеди опстанок?

Иначе навистина ми е жал шо не тепавте..Ајде со среќа следниве 4-тири кола
Ако испадне така, те частам пијачка! :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom