V
Viktorijabt
Гостин
БТВ да се пофалам дека денес правам точно 4 месеци како фан на Њукасл. jea:
Е па ај честито, да си дочекаш уште 100 години како наш навивач! :je:БТВ да се пофалам дека денес правам точно 4 месеци како фан на Њукасл. jea:
Фала, фала :icon_mrgr :salut:Е па ај честито, да си дочекаш уште 100 години како наш навивач! :je:
Брат не пцуј по Овен..У шо се кладиме дека тој ќе ви обезбеди опстанок?Овен дефинитивно не закопа! Не прати во втора лига! Како само можеше да утне таква чиста шанса??? Гомно преплатено, што идел на тренинг секој ден со хелихоптер заедно со Ники Бат! Најголемите трупци, ејјјјјј!!!
Нив ги боли таквиот ако испадне Њукасл, а тоа што јас не можам да се смирам, сон не ме фаќа, цел Њукасл ќе оди на интензивна ако испаднат, баш им е гајле! На Господин Мајки секој понеделник му стасуваат во банка 130.000 фунти и си лета со хелихоптерот кога не му се вози една од безбројте коли...
Не можам веќе да пишувам, срцево ми плаче, уште не ми се верува, да победевме ќе бевме на еден бод од Хул и два од Сандерленд, ама вака веќе ништо не не спасува, ДЕФИНИТИВНО!
Ширер исто така вечерва многу ја згреши тактиката. Место да играат со ниски топки, како Манчестер пред некој ден што играше против спорите двометраши Кембел и Дистин, тие само рогаа и им ги поклонуваа топките како локумчиња! Ама со тие играчи толку, тоа ти е!
И сега што???
Ако испадне така, те частам пијачка! :helou:Брат не пцуј по Овен..У шо се кладиме дека тој ќе ви обезбеди опстанок?
Иначе навистина ми е жал шо не тепавте..Ајде со среќа следниве 4-тири кола