Фан Клуб: Њукасл Јунајтед

V

Viktorijabt

Гостин
А нас демек ни свирна кога ваш играч ја фати топката со рака ?

Сепак игравте против Шампионот.
Е аман де не сте непобедливи! :smir: Ќе ве средиме друг пат. :P

Ако продолжиме со ваквата игра ќе станеме поим - Њукаслска одбрана хахаха :pos2:

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Бод си е бод, ама веќе сме трети одоздола и страшно ме фаќа страв!
Чудо ќе биде ако останеме во прва лига. Идните две кола ќе играме со Челзи и Арсенал дома, а треба да играме и со Ливерпул, Тотенхем и Астон Вила во гости!:vozbud::vozbud:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Следните натпревари ви се многу тешки :jaj:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.733
Поени од реакции
22.728
Бод си е бод, ама веќе сме трети одоздола и страшно ме фаќа страв!
Чудо ќе биде ако останеме во прва лига. Идните две кола ќе играме со Челзи и Арсенал дома, а треба да играме и со Ливерпул, Тотенхем и Астон Вила во гости!:vozbud::vozbud:

Верувам дека ќе останете во премиер Лигата...Овој состав може да се справи со проблемите.:helou:

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Верувам дека ќе останете во премиер Лигата...Овој состав може да се справи со проблемите.:helou:
Дај Боже да останеме, не знам што ќе правам со Њукасл во втора лига!:nesvest:

V

Viktorijabt

Гостин
Каква втора лига, не доаѓа во предвид!

Зошто толку песимизам? И ти и другар ми туку сте запнале испаѓаме па испаѓаме. :nenene:
Одиме само напред! :icon_cool:pehar:

...се надевам...:raz:...:/

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Ајде следно коло со Арсенал, да ви одржиме една лекција :))
Се шалам, добар натпревар вие се борите за опстанок во лигата ние за пласман во лига на шампиони . . . ипак нема потценување, иако сте меѓу послабите годинава со големите екипи Њукасл знае да изигра добро, па подобриот нека победи :smir:

пс. Мило ми е што има фанови за овој клуб, секоја чест за вас! поштувам.

milanez4e

Milan Per Sempre
Член од
8 март 2009
Мислења
393
Поени од реакции
22
а може ли да ме обавестите кога се врака овен без него мислам дека не ми се гледа њукасл со арсенал може да искарете нешто бод..ама со челзи тешко многу тешко а мартинс играа ли оти њукасл не сум ги гледал многу време:smir::smir::smir: ви пожелувам срека и успех за опстанок во првата лига во втора нема да ви е интересно таков голем клуб со ѕвезди да оде во втора лига мислам нема врска

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Мартинс игра, а Овен се враќа за Арсенал, читав изјава на в.д. тренерот дека очекува со головите на Овен да останеме во лига!
Ајде да му скубнеме некој бод на Арсенал, не се ништо посебно, имаат многу слаби точки, па после ќе мислиме на следните утакмици. Добро е што со директните конкуренти за опстанок, Мидлзборо, Портсмаут и Фулам играме дома!

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
абе какво испаѓање на њукасл ... од лига АУТ идат : СТОУК ! ВБА ! и најверојатно БОРО... евентуално портсмут али не веруем ..нема шанси њукасл

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.589
Поени од реакции
6.330
ај згазејте ги на челзи и на арсенал и останувате!тешко ке е ама њукасл е њукасл!

манутд

24 is the number
Член од
20 октомври 2008
Мислења
482
Поени од реакции
13
абе какво испаѓање на њукасл ... од лига АУТ идат : СТОУК ! ВБА ! и најверојатно БОРО... евентуално портсмут али не веруем ..нема шанси њукасл
Може да се кладам дека Стоук нема да испадне.

Kajgana Shop

На врв Bottom