Фан Клуб: Јувентус

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Гледам синоќа се даваше тенис на Телма после подолго време ( нели немаа права да го пренесуваат Вимболдон ), па можно е да ги откупиле и правата за Серија А којзнае :)

И да сега ми текна на натпреваров кој го постиравте, ама тогаш нели Јуве изгуби па никому ништо, а сега сите лаат ко кучиња :pipi:
ќе даваат сериа а не се секирај ;)

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Ова беше кога не се боревме за скудето па кур ги болеше тогаш,тогаш беа само судиски грешки а сега кога Јуве освојува после 6 години титули одма почнаа да го дрват грдиве за местење, не само оваа него и пред неколку месеци во купот кога не му досудија пенал над Маркизио.. после 6 години зимаме титула без пораз и сеа ќе местиме еден ебан суперкуп со Наполи,која логика има?? Нигде ги нема кога Јуве е оштетен,кој ги ебе,два трофеи во ерата на Конте,што е најјако почнува и од трибина да освојува трофеи:vozbud:

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.198
Поени од реакции
959
Јас само го поставив клипот за да ми кажете дали Пандев заслужи црвен... Никогаш не реков за пеналот од купот дека беше пенал... Овде еден тврдеше дека Пандев или ( пиперката ) како што го нарекува капитенот на нашата репрезентација дека заслужил црвен, а Азамоа кој беше до него рече (колку што го разбрав) дека незнаел зошто бил исклучен Пандев...

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Јас само го поставив клипот за да ми кажете дали Пандев заслужи црвен... Никогаш не реков за пеналот од купот дека беше пенал... Овде еден тврдеше дека Пандев или ( пиперката ) како што го нарекува капитенот на нашата репрезентација дека заслужил црвен, а Азамоа кој беше до него рече (колку што го разбрав) дека незнаел зошто бил исклучен Пандев...
Азамоа не знаел зошто е исклучен пошто не разбира Македонски :свиркам:

A

apidrone

Гостин
Абе откако го исклучија Пандев се распадна цела концепција на Наполи, иначе ќе не растуреа.. :facepalm:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Е ја затвориле омилената тема за хејтерите:pos:
Барем темата за Сериа А кога е отворена има и добри муабети и нешто се дискутира, повеќето време се хејта али затоа најјактивна е од сите теми за фудбалска лига ( Премиер, Примера, Бундес ...бла бла ) ...

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Ако има некој саглам Хајлајтс , со шанси и слично.... би го замолил да го стави. Честито ново трофејче бај д веј... Још један у низу...
Брат згрешил сам линко, ја тај е тај ти шо го тераш xD

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.469
Поени од реакции
87.264

Гледам дебилов што ја води Рома пак јадел нешто гомна за Јувентус и Конте( немам ништо против фановите и клубот, затоа Пупоне и Че Гевара не скокајте многу по постов :icon_lol: ). Коњов ја изгради својата кариера со тоа што цело време го напаѓаше Јувентус, а гледам уште не престанува да го вреѓа тимов ( пфф кај ќе научиш старо куче нови финти ).И додека тој во својата 30 годишна "богата" кариера сеуште се замара со нашиов тим, Конте за една година го освои скудетото, а патем Карера за само 1 натпревар има повеќе постигнато од него :pos: . Во серија а темана еден интераш кажа мислам дека Земан бил еден од напочитуваните тренери во Италија. Еве што изјавил нивниот омилен тренер Мурињо за Земан
"I respect the opinions of everyone and that includes Zeman,But who is he? Where does he play?I didn’t know he was the Roma Coach and I’ll have to catch up on what he’s won. I’m on holiday at the moment, but I have some free time and I’ll look to inform myself with the help of Google":pos:
А замислете ја фацата на Конте кога гледа што изјавува Земан

hriste

Fire Star
Член од
12 март 2008
Мислења
218
Поени од реакции
54
Ќе може ли некој да ми каже или да ми даде линк да го слегнам натпреварот?
Фала однапред

Kajgana Shop

На врв Bottom