околу Џовинко за мене е истиот играч пред да оди во парма некако во парма како да играше со повеќе жар во играта некако ко појќе мотивиран да ми беше во парма во јуве како пред да оди во парма немора да значи тоа можеби дека само 2 натпревар со овие играчи му треба да се навикни но со повекето од овде играше ина европското првенство и пред да оди во парма мора да ги познава колку толку .... но сепак ке речам според мене Џовинко нее играч од профил на јуве ... туку на некој други послаби екипиВо прво не го игравме пресингот што го играме, во второ ептен се растрчаа и се виде разликата. Лусио очигледно ќе ни биде само за куп, денес и Бонучи не беше ко што треба, Асамоа ќе ни биде лев крилен бек, брз, има кондиција, прави добри одлуки... МАтри како играше се виде откога влезе Мирко бркот, станавме двојно поопасни, а за Џовинко факт е дека е многу добар играч, ама вака свртен со грб ако игра како денес тешко дека ќе направи некоја разлика, не може дуел да издржи, треба од малку поназад да ја прима топката и да има простор да се искаже.
За спорните ситуации, пенал беше, смешни се тие што викаат дека бил сомнителен и тоа го класифицираат како судиска грешка, а сомнителен им бил поради стримот, Зунига чисти два жолти, за Пандев не знаеме што рекол.
Уште не сме 100 отсто, победава беше за Конте и Капитенот, сега го чекаме 25-ти, и ветениот напаѓач.
Не се слагам. Струја е малиот, се надевам дека тоа и ќе го покаже во првенството и ЛШ.околу Џовинко за мене е истиот играч пред да оди во парма некако во парма како да играше со повеќе жар во играта некако ко појќе мотивиран да ми беше во парма во јуве како пред да оди во парма немора да значи тоа можеби дека само 2 натпревар со овие играчи му треба да се навикни но со повекето од овде играше ина европското првенство и пред да оди во парма мора да ги познава колку толку .... но сепак ке речам според мене Џовинко нее играч од профил на јуве ... туку на некој други послаби екипи
колку што успеав да видам од успорената снимка поцовката беше на македонски и тоа (да ти е.. мамата у п.... )е сеа помошникот веројатно не разбира македонски и веројатно слушнал дека збори различно од италиански а судиите кога играчите им зборат различно од јазикот од кој го разбираат имаат тенденција да судат ригорозно бидејки знаат дека е непримерен кометар и слично
Ок ни ја не знам зашто го избаци Пандев,а ова со Вучиниќ глеј го резултатот и времето,3-1 за Јуве во 88ма минута,како ќе влијае црвениот картон на резултатот?али ок нема везе,сакаш да збориме за судиски грешки?кај беше да збориш пред некој месец кога исто овие тимови играа во финале куп на Италија кога беше недосуден пенал над Маркизио?а ова е повреден куп од суперкупот,тогаш не се буневме и не дигнавме узбуна како оние пичкине во Сериа А,и Јуве им честиташе и не бојкотираа за разлика од циганиве,кај бевте тогаш да се праите праведни?само против Јуве се јавувате кога ви одговара...
И замисли нема ниту жолт... Оваа пцовка ем добро се слушна и на камера...