Фан Клуб: Јувентус

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.198
Поени од реакции
959
Не реков дека ти си провокаторот, ако се пронаоѓаш во профилот на луѓе што го опишав не е мој проблем. Ако си за квалитетна дискусија, таквите се секогаш добредојдени
Извини мислев дека за мене се однесуваше бидејки јас го имав последното мислење поздрав

Член од
2 јули 2009
Мислења
302
Поени од реакции
164
Колку што прочитав на повеќе места Пандев опцул а можеше да се види дека режисерот ја повтори снимката неколку пати како Пандев нешто кажува...не се знае точно што кажал ќе видиме по натпреваров преку изјавите...Зунига да мислам дека беше фаулиран претходно што не треба да значи дека по недосудениот фаул треба да се тепа по теренот секогаш имало и ќе има недосудени фаули...пеналот не го видов можеби си во право а можеби и не...никој сеуште јасно не ја знае реалноста така да нема што да ме боли...секој со своите факти докази и видувања...фала на честитките...
колку што успеав да видам од успорената снимка поцовката беше на македонски и тоа (да ти е.. мамата у п.... )е сеа помошникот веројатно не разбира македонски и веројатно слушнал дека збори различно од италиански а судиите кога играчите им зборат различно од јазикот од кој го разбираат имаат тенденција да судат ригорозно бидејки знаат дека е непримерен кометар и слично

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Дајте бе некоја снимка да видиме копачот што опцул.:icon_lol:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Aбе шала на страна јако голче даде Пандев али и си заслужи црвен .. Језда голот на Асамоа беше боље ... Асамоа треба да се игра во средина а не како крило, попродуктивен е во средината ...

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.457
Поени од реакции
87.238
Азамоа го играа како лев бек, значи испробуваат Карера и Конте дали ќе му одговара таа позиција, со цел да не купуваат играч, туку сите пари да ги потрошат на напаѓач. Мислам дека добро се снајде, иако ќе се сложам со сладоледџијата дека во средина човекот е машина. Добар играч сме земале (y)

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Асамоа прво полувреме беше:drk:

commandante

diablo blue
Член од
16 мај 2008
Мислења
393
Поени од реакции
72
Може ли некој да ми каже дали можам да симнам снимка од натпреварот и кај да барам? Или пак да ми даде линк?
Благодарам однапред :)

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Epa ajde neka ni se mnozat tituli!!! Gledam zborat ne bilo penal toa vrz Mirko ja vidov situacijata 5-6 pati ja vrakjaa na rai sport mislam bese :) Mirko stigna prv do topkata i so klizac bese soboren od odbranbeniot zaboraiv koj bese sega ako nejkel da faulira i se liznal ne e moj problem ipak go sobra isto kao nie da se bunime za golot na Cavani zoso Buffon se liznal nemoze aj ponovi ebago:D.Pandev sigurno neso jako rekol bidejki ako rekol ne bilo ofsajd mn normalno niso nemase da dobie ali vaka si zasluzil coekot.A za Zuniga mislam ne ni treba da se zbori toa cist crven! Se nadevam deka posle utakmicava kje se trgne po toj 'top player' i da se resi problemot na taa pozicija :)
--- надополнето: 11 август 2012 во 19:40 ---
Може ли некој да ми каже дали можам да симнам снимка од натпреварот и кај да барам? Или пак да ми даде линк?
Probaj posle ili utre na zamunda ponekogas stavaat :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
First Half

Second Half & Trophy Celeb

За веродостојноста на линковите не гарантирам. Почнав првиот да го симнувам, па штом се симне ќе кажам.
Кој сака да иде на ризик, а има мила душа, негов проблем:icon_lol:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Гледам пак се актуелни судиите во Италија кога Јуве е во прашање. Чудно е што пред две години убаво судеа а сега одеднаш застанаа на наша страна. Е мајката нивна судиска расипана пак се повампириле:). Под итно да има судење и Јуве да бидат префрлени во Серија Б. До кога со судии бе?

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Фановите на Милан и Интер како ги бранат наполи како Интер и Милан заедно да играа ебаве толку набиени комплекси од јуве, ај пак годинава и интер, милан, наполи, рома, лацио сите на купче ќе бидите зад Јувентус Milan i Inter Zero Tittuli!

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Фановите на Милан и Интер како ги бранат наполи како Интер и Милан заедно да играа ебаве толку набиени комплекси од јуве, ај пак годинава и интер, милан, наполи, рома, лацио сите на купче ќе бидите зад Јувентус Milan i Inter Zero Tittuli!
Најбитно е да бидат против Јуве... то е, во Италија ептен е лошо вака, ако си најдобар мора некако да те симнат. Слична ситуација беше и со интер, кога од 2006 беше најдобар... а Јуве го немаше, сите беа против интер.

Само шо тие самите си го расипуваат клубот, а кај нас пак други.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.457
Поени од реакции
87.238
Ама не најинтересното е што ако згреши судијата, и досуди нешто во корист на Јуве одма местена е викаат. Па тие ми се најинтересни, чекај бе човек, знаеш ли што збориш бе? ( ова важи за Води и оној Занети, и останатите падобранци знам дека ќе го прочитаат ова :D ) Па уште будала те прави ти кажува теории на заговор што како било, ко тие да биле едни од организаторите на купот. Нека најдат надлежните ( ФИГЦ :гомце: ) слики, тел. разговори и триста други чуда, тогаш дури ќе зборуваме ( или нека појдат до ФИГЦ, па да кажат дека Јуве местел, па можеби ќе им го земат зборот за релевантен :pos: ) . А моментално ќе си остане како грешка на судиите, ништо друго.
Па ја читам темана за Серија А, кренале бунт, Јуве во серија Ц1/Б, парите ги трошеле на судии, Конте пак местел аууууу, ко крај на светот да дошол.Смешни ми се жими се (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom