Фан Клуб: Јувентус

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.789
Поени од реакции
17.723
Прекинете со муабетите дека Сиена е Б тим на Јувентус и дека сме поклонвале поени.

Еве неколку причини оти мислам дека муабетот не држи вода.
- по 1 поен реално не му брка работа ни на едните ни на другите.
- цел меч Јуве очајно напаѓаше и бараше гол, ако беше обратно ќе се заебаваја.
- прецедателот на Сиена кога очајно ни требаше резерва на средина пред некоја сезона не заебаваше за враќање на Екдал од позајмица.

единствено шо држи вода е местење на резултат ама и то ми нема смисла кога прајме муабет за 0-0
А то дека до Јуни конте викаше за Сиена ке се умри ако треба во секое интервју ?
Дека му шлукаја ид ека плачеа по него навивачие на Сиена па и Конте по нив?

или па дека малдинците таму си ги пуштаме?

Остај шо пишат весниците мора да се продават

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
А то дека до Јуни конте викаше за Сиена ке се умри ако треба во секое интервју ?
Дека му шлукаја ид ека плачеа по него навивачие на Сиена па и Конте по нив?

или па дека малдинците таму си ги пуштаме?

Остај шо пишат весниците мора да се продават
Ова само за Екдал ми го реплицираш сега? нека не е така. Се сложвам за весниците.
Ела објасни ми со која логика другите работи мислиш дека држат вода?

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.789
Поени од реакции
17.723
Ова само за Екдал ми го реплицираш сега? нека не е така. Се сложвам за весниците.
Ела објасни ми со која логика другите работи мислиш дека држат вода?
Marrone,Immobile,Ekdal .... itn in :))

Оти се однапред е договорено се знаеше дека Милан ке киксни против наполи ајде 1.70 коефициент за 1 па и будала да си ке сватиш мислам.

На Сиена и бод и брка работа повеќе од пораз пошто 3 поени ја делат од испаѓање а овај Јувентус е запнат да ја заврши сезоната без пораз.

F

FuckYouAll

Гостин
Мора да им оставаме повеќе простор за игра на овие босиве екипи, знам дека сакаме да играме атрактивно и да доминираме цело време, ама 70% посед на топка без класа напаѓач против 10 противнички играчи во нивен шеснаесетик е рамно на самоубиство.:D...според мене.

Кога немаш играч кој можит да створит вишок џабе ти е и убавата игра и доминацијата и све.
Во цела утакмица имавме само една шанса која требеше да бидит гол, таа на Форест Гамп ама не ја искористи.

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Еве Галјани е убден, дека Ибрахимович ќе игра против Јуве, значи глупо ќе бидит да не го казнет 3 уткамици на ибрахимович пошто не беше фер она а ароника заслужуват да бидит казнет. во право е Конте кога вика како е можно во 21 утакмица само еден пенал за јуве да е свирнат,а денеска она беше за пенал само ајде ќе види ме до крај што ќе се дешават!

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Marrone,Immobile,Ekdal .... itn in :))

Оти се однапред е договорено се знаеше дека Милан ке киксни против наполи ајде 1.70 коефициент за 1 па и будала да си ке сватиш мислам.

На Сиена и бод и брка работа повеќе од пораз пошто 3 поени ја делат од испаѓање а овај Јувентус е запнат да ја заврши сезоната без пораз.
Брат, Не ми пиши за соработката на двата тима. Ја знам доволно добро.
само проблемот е што нерешено е рамно на пораз и за двата тима.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
за Јуве е рамно на пораз,утешително е тоа што конкурентите не победиле,а за Сиена бодов е како шест,зошто е остварен на пеколен терен каде ако не сработиш 100% добро и го неутрализираш Јуве како тоа што се случи денес,лесно можеш да загубиш......денес проблемот беше во недостаток на квалитет на страната на Јуве да пробие класичен италијански бункер - Катанаџо.....Вучко,Матри,Бориело,Ква или од втор план Маркизио,Видал,Џакерини,Пирло - никој не успеа да поентира......да не го заборавиме и одличниот голман на Сиена кој направи 10тина одлични интервенции

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.789
Поени од реакции
17.723
Брат, Не ми пиши за соработката на двата тима. Ја знам доволно добро.
само проблемот е што нерешено е рамно на пораз и за двата тима.
е во тоа не се согласуваме мислам дека нерешеното за Сиена е голема работа :))
--- надополнето: 5 февруари 2012 во 23:55 ---
Allegri: Conte is mocking us.

Conte the coach of the "Old Lady", whenever the opportunity states that: "Milan is a favorite". "I think, or county underestimates his team, or he wants to mock us. However, I speak up for Milan and not for others, - says alegri. - We believe we can win this league, but if they win, meaning they were very skilled. "
Google translate =))

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Мора и нашиот спонзор БетКлик да заработи пари при вакви утакмици инаку како ќе не финансира со спонзорство.:D

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
Сиена супер си ја заврши работата,зошто мислите дека овој состав на Јувентус е семоќен ?? какви играчи поминале во овој дрес,а какви сега го носат - има голема разлика,секако и ослабената Серија А,како и немањето тежок распоред среда-недела.......

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.789
Поени од реакции
17.723
Сиена супер си ја заврши работата,зошто мислите дека овој состав на Јувентус е семоќен ?? какви играчи поминале во овој дрес,а какви сега го носат - има голема разлика,секако и ослабената Серија А,како и немањето тежок распоред среда-недела.......
Ама и тоа што ни фали Лига шампиони си даде придонес како и да е конте ни докажа дека не е потребно фрлање пари за играчи туку да имаш правилни играчи јас ни фали трезеге тип или креативен мора нешто да одберат

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Сум приметил кога даваат 1.30 коефициент за Јуве, кикса односно игра нерешено... Со Каљари, со Сиена, со Болоња чудно мајката :rolleyes:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Значи некои фанови забораваат кој го освојувал тим куп и берлускони куп имале слаба сезона а тој што не освојувал еден од овие трофеи бил, Шампион на СЕРИА А!.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Значи некои фанови забораваат кој го освојувал тим куп и берлускони куп имале слаба сезона а тој што не освојувал еден од овие трофеи бил, Шампион на СЕРИА А!.
Абе човеку остави ти суеверија и такви работи .Сега се решава титула ,Милан е дрогиран има многу повредени тежок распоред во наредните неколку кола едноставно мора да се одлепиме .На почтокот од сезоната му бегавме многу но ја прекоцкавме таа предност .
Веривајте месец фебруари е многу важен ,дај да ја решиме работата сега доколку сакаме нешто да направиме оваа сезона .

Kajgana Shop

На врв Bottom