Фан Клуб: Јувентус

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.246
Поени од реакции
8.150
Проклета да е љубовта на Конте кон Сиена! Какви ташаци небричени сме чудо едно. Наместо разлика да правиме ние даваме бод односно губиме два од четвртолигаш. Муда да ми пасат и Конте и Сиена!

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.416
Следното коло сите пари стајте ги дека Ебената Сиена ќе изгуби и не само следното коло туку идните 3 4 натпревари.И да Конте секоја чест но не ти требаа тоа гомноо де чеље во тимот :mad:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Разочаран од резултатот... место да користиме шанси да бегаме напред, ние... стоиме во место.

Вака шампион не се станува... со вакви мали екипи колку само бода испуштивме.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Ccc nemoguce ejj! Siena da ne gi tepas be :tapp: Abe od maalo da soberam ekipa nereseno sigurno ke izigrame:mad:.Igrata bese :гомце:...Gol da nemozes da im dades na kretenive :mad: Abe ajde!!

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Аман бе АМАН. До кога бе вакви златни шанси да се одлепиме....8 Шута во рамки на гол, 5 вон... 100 % посед на топка и, нема кој да го кладе...каков Бориело какви бакрачи..сите знаеме каков голгетер ни треба....Сепак мала утеха шо Милан не тепа. и плус Ибра доби црвен, ќе паузира некој натпревар,погово следниот на кој гостуваат на Удинезе,ние со Болоња...Меч (скудето) топка број 1 испуштена..

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
Се ми личи дека се е наместено истото се случуваше и во првава полусезона еве сега се случува...и јас сум разочаран резултатов ми е рамен на пораз..

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.246
Поени од реакции
8.150
Ccc nemoguce ejj! Siena da ne gi tepas be :tapp: Abe od maalo da soberam ekipa nereseno sigurno ke izigrame:mad:.Igrata bese :гомце:...Gol da nemozes da im dades na kretenive :mad: Abe ajde!!
Епа нема да дадеш кога во игра влегува Бориело и се што успева да направи е да шутне 5 метри покрај гол, еднаш го фаќаат во офсајд и прави еден фаул во напад!!! Не ми се верува дека Кваљарела и Бориело имаат предност пред Дел Пиеро.

И да, тешете се дека Џакерини е добар. Добар е да се издрибла сам себе, за тоа му нема рамен.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Барем и Милан не тепаа :sick:
Реално Милан беа подобри и заслужи да тепа, наполитанциве се пизди кога играат на гости .. Иначе боли поразов ( да, ова го сметам како пораз) не знам дали намерно им пуштаме или не, сепак МОРАШЕ да победиме ... сега со парма и болоња во гости ќе се мачиме за да направиме разлика во однос на милан пред нас да ни дојдат тешките утакмици...

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.787
Поени од реакции
17.715
Добро како да не знајте дека Сиена е Б тим на Јувентус. Друго дечките ираја 90 минути напаѓаја а онај голманот на сиена Pegolo секоја чест чоекот се си фати не гледам што е крив тука тимот и тренерот наш? Едноставно тоа е то.

Бориело напрај поќе него Вучинич,Пепе,Маркизио шо напраја во 90 минути ( 70 минути)

плус имаше пенал не го свирна ( дип дека не сме милан)

нема што да му се лутиме на нашиот тим тоа е тоа

Fino alla fine Forza Juventus !

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.246
Поени од реакции
8.150
Воопшто не ми е утеха нерешеното на Милан. Милан одигра нерешено во дерби натпревар и истото може да ни се случи и на нас кога ќе ни гостува Наполи, Лацио или Рома. Ние одигравме нерешено дома со четвртолигаш. Кога ќе почне Милан да губи бодови од овакви нисколигаши е тогаш ќе бидам мирен. Дефинитивно губитник на колово е Јувентус. Плус и мене ми го заебаа денов до максимум. Сакав да гледам Челзи-Манчестер ама немам воља!:(

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.246
Поени од реакции
8.150
Добро како да не знајте дека Сиена е Б тим на Јувентус. Друго дечките ираја 90 минути напаѓаја а онај голманот на сиена Pegolo секоја чест чоекот се си фати не гледам што е крив тука тимот и тренерот наш? Едноставно тоа е то.

Бориело напрај поќе него Вучинич,Пепе,Маркизио шо напраја во 90 минути ( 70 минути)

плус имаше пенал не го свирна ( дип дека не сме милан)

нема што да му се лутиме на нашиот тим тоа е тоа

Fino alla fine Forza Juventus !
Сиена е Б тим на Јуве ама тоа треба да е двосмерно. На нив им треба бод ние им го даваме, не им треба тие ни даваат 3 и така во круг. Како што пишав прееска, Сиена со години не дупи во ребра и кој знае од кога не сме им земале 6 бода во сезона.

Kajgana Shop

На врв Bottom