Mr.47
Juve Fan
- Член од
- 29 јули 2008
- Мислења
- 10.045
- Поени од реакции
- 6.072
Со кои играме? Не сум седнал, да видам распоредов каков бешеСреќен роденден и со среќа вечер во ЛШ![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Со кои играме? Не сум седнал, да видам распоредов каков бешеСреќен роденден и со среќа вечер во ЛШ![]()
Ај на вас честито 1-1 со БАТЕСреќен роденден и со среќа вечер во ЛШ![]()
Ние ги одложивме нашите за следната сезона...ако имаме средстваСреќен роденден и со среќа вечер во ЛШ![]()
како не знајш бе? Против Ливерпул играме вечер со директен пренос на А1Со кои играме? Не сум седнал, да видам распоредов каков беше![]()
Сум приметил секад се заедно...ги заболе што не играат во прв тим
![]()
да да уште да беа пури мн ке потсекаше на ЛипиНезнам дали сте приметиле но кога играме дома секогаш Ањели го покажуваат во кадар како пали цигара![]()
Колку може да биде добро ,толку може да биде и лошо за нас. Ако го позајмиме до крај на сезона ,да има поголема минутажа таму, место да грее клупа кај нас и да си го вратиме на лето. Но од друга страна Милан ни е директен конкурент за титулата , зошто да му помагаме на непријателот? Нож со две острици....
Не ми се јасни ако толку го нејќат веќе иако лани он не извади зошто го откупија од Наполи ако не го планираа ????
Според повеќето форумџии Јуве не е конкурент на Милан за титулата, така да немаме гајлеhttp://kurir.mk/sport/fudbal/48301-FOTO-So-sto-se-vozat-igracite-na-Juventus
--- надополнето: Nov 3, 2011 11:42 AM ---
Колку може да биде добро ,толку може да биде и лошо за нас. Ако го позајмиме до крај на сезона ,да има поголема минутажа таму, место да грее клупа кај нас и да си го вратиме на лето. Но од друга страна Милан ни е директен конкурент за титулата , зошто да му помагаме на непријателот? Нож со две острици....