Мн лошо. Пак истата приказна, ќе видиме како ќе биди кога ќе се вратат првотимците, цело ова со окупирање простор и не фиксни позиции досега освен на моменти делува многу збунувачки ми се чини за играчите.
Не гледам напредок, ми делува како под Сари досега - одредени одблесоци, се надевам грешам.
Какви морони, изгледаа на терен ко да играат против професионалци а не против турски избеглици. Па составов на Штутгард не е ни 10 по квалитет германски тим. Можеби Алегри беше за смена ама на овој Мота, Болоња му е врв. Ништо не играме...
Прочитав сега дека Штутгард играа првпат после 15 години во ЛШ, летово ги изгубија најбитните играчи, тренерот им има исто години како Мота а можеби напола искуство и дојдоја 97 минути глата ни ја здобија без страв и почит.
Потрошивме преку 100м летово за да сме конкурентни и да барем да се бориме за скудето, нема алиби со оглед на силината на Серија А нема простор за никакво алиби.
“Building the squad was shared with the club. I agree we need to do more in attack to compete with a team like Stuttgart, but in order to play well, we need to be much better in defending than tonight,” insisted Thiago Motta.
Сериозен сетбек, буквално помочани на теренот. Можеше да биде 0-4 многу лесно.
Против навидум најлесниот противник на хартија, пораз и катастрофа игра на домашен терен значи дека апсолутно поминувањето понатаму во лигава ќе биде живо мачење. Следуваат гостувања кај Лил и Астон Вила што апсолутно не се лесни.
Ако играме против Интер макар слично на ова вечерва, тежок блам ќе јадеме во недела.
Ако некни го нападнав Мота, денес ќе му симнам капа. Одлична реакција, како ги гледаше ќе ги задавеше и Турам и Гати.
Гати реков ќотек јаде. Изигра ме без главното засилување и еден од најдобрите дефанзивци играчи во светот и столбот на одбраната - Бремер. И да изгубеа ќе бев задоволен, браво. Ори вака само не изиграја против Штутгард со срце. Куп коќе се врати и Нико ќе имаме уште толку играчи за ротација, супер.
П.С имам една забелешка до Мота - Пак да го играш Јилдиз на крило
Ако некни го нападнав Мота, денес ќе му симнам капа. Одлична реакција, како ги гледаше ќе ги задавеше и Турам и Гати.
Гати реков ќотек јаде. Изигра ме без главното засилување и еден од најдобрите дефанзивци играчи во светот и столбот на одбраната - Бремер. И да изгубеа ќе бев задоволен, браво. Ори вака само не изиграја против Штутгард со срце. Куп коќе се врати и Нико ќе имаме уште толку играчи за ротација, супер.
П.С имам една забелешка до Мота - Пак да го играш Јилдиз на крило
Им излегоа со најмлад состав во историја на дербињава. Без пола екипа. И дадоа 4 гола за разлика од пацериве Интер ( 2 од пенал) Тврдам дека ако играше Гати немаше барем еден од тие два пенали да се случат.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.