Фан Клуб: Јувентус

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.588
Поени од реакции
17.430
Мн лошо. Пак истата приказна, ќе видиме како ќе биди кога ќе се вратат првотимците, цело ова со окупирање простор и не фиксни позиции досега освен на моменти делува многу збунувачки ми се чини за играчите.

Не гледам напредок, ми делува како под Сари досега - одредени одблесоци, се надевам грешам.
Автоматски споено мислење:

Савона е подвижен Чернобил.
Дечкото не е за прв тим, бар не сега.

Член од
20 септември 2023
Мислења
303
Поени од реакции
1.685
Плати 50 милиони за Ундав и спакувај им го Влаховиќ гратис…

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.588
Поени од реакции
17.430
Премногу лошо издание, како против прајм Реал да игравме. Не паметам некогаш некој противник да ни шутнал 24+ пати на голот.

ужас

П.С експериментот со Јилдиз на крило мора да прекини, детето е сенка од тоа што беше, премногу ограничен и далеку од голот.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Какви морони, изгледаа на терен ко да играат против професионалци а не против турски избеглици. Па составов на Штутгард не е ни 10 по квалитет германски тим. Можеби Алегри беше за смена ама на овој Мота, Болоња му е врв. Ништо не играме...

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.588
Поени од реакции
17.430
Прочитав сега дека Штутгард играа првпат после 15 години во ЛШ, летово ги изгубија најбитните играчи, тренерот им има исто години како Мота а можеби напола искуство и дојдоја 97 минути глата ни ја здобија без страв и почит.
Автоматски споено мислење:

Во тешки гомна сме и оваа сезона изгледа...
Потрошивме преку 100м летово за да сме конкурентни и да барем да се бориме за скудето, нема алиби со оглед на силината на Серија А нема простор за никакво алиби.

“Building the squad was shared with the club. I agree we need to do more in attack to compete with a team like Stuttgart, but in order to play well, we need to be much better in defending than tonight,” insisted Thiago Motta.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.507
Поени од реакции
4.384
Издоминиран Мота у секој аспект денеска.

Срамно издание.

Не гледам некој голем напредок од лани освен хајпот за новите играчи и тренерот.

Пак играме лош фудбал, тешко доаѓаме до победи а вакви порази ќе има повеќе и повеќе. Секоја озбилна екипа може да не добие. Тоа со Лајпциг беше чудо.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.168
Поени од реакции
18.193
Сериозен сетбек, буквално помочани на теренот. Можеше да биде 0-4 многу лесно.

Против навидум најлесниот противник на хартија, пораз и катастрофа игра на домашен терен значи дека апсолутно поминувањето понатаму во лигава ќе биде живо мачење. Следуваат гостувања кај Лил и Астон Вила што апсолутно не се лесни.

Ако играме против Интер макар слично на ова вечерва, тежок блам ќе јадеме во недела.

Член од
16 август 2018
Мислења
391
Поени од реакции
511
И со повредиве ни тргна реално. Неможе да се воигра екипата. Ова вчера крпеници беше.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.588
Поени од реакции
17.430
Овај е сенка од ланскиот играч, нека слези од Леман малце и нека почни фудбал да игра или нека си оди уште Јануар

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.588
Поени од реакции
17.430
Ако некни го нападнав Мота, денес ќе му симнам капа. Одлична реакција, како ги гледаше ќе ги задавеше и Турам и Гати.

Гати реков ќотек јаде. Изигра ме без главното засилување и еден од најдобрите дефанзивци играчи во светот и столбот на одбраната - Бремер. И да изгубеа ќе бев задоволен, браво. Ори вака само не изиграја против Штутгард со срце. Куп коќе се врати и Нико ќе имаме уште толку играчи за ротација, супер.

П.С имам една забелешка до Мота - Пак да го играш Јилдиз на крило

• Ми се допаѓа
Reactions: 433

GMC

Член од
18 мај 2024
Мислења
21
Поени од реакции
26
Ако некни го нападнав Мота, денес ќе му симнам капа. Одлична реакција, како ги гледаше ќе ги задавеше и Турам и Гати.

Гати реков ќотек јаде. Изигра ме без главното засилување и еден од најдобрите дефанзивци играчи во светот и столбот на одбраната - Бремер. И да изгубеа ќе бев задоволен, браво. Ори вака само не изиграја против Штутгард со срце. Куп коќе се врати и Нико ќе имаме уште толку играчи за ротација, супер.

П.С имам една забелешка до Мота - Пак да го играш Јилдиз на крило
Им излегоа со најмлад состав во историја на дербињава. Без пола екипа. И дадоа 4 гола за разлика од пацериве Интер ( 2 од пенал) Тврдам дека ако играше Гати немаше барем еден од тие два пенали да се случат.

Kajgana Shop

На врв Bottom