JUVE_Ultras
Ragazzo della piazza
- Член од
- 22 септември 2010
- Мислења
- 2.451
- Поени од реакции
- 3.968
Lykke Li - I Follow Rivers (Adrien Mezsi Reboot)Абе ремиксот мене ми требит.
Lykke Li - I Follow Rivers (Adrien Mezsi Reboot)Абе ремиксот мене ми требит.
душа снема едно време али стисна заби !!Па според SKY така сме го одиграле 2рото полувреме против Наполи и искрено верувам бидејќи Пепе беше поцентрално а Ести и Лихшт шпартаја по фацата на Лихшт се гледаше
Според новите правила, нема отварање нова тема после 1000ка. Значи оваа ќе биде за век и векови.Треба полека да се припремаме за нова тема, се ближиме веќе кон 1000-ката
Не сум знаел за тоа дружеСпоред новите правила, нема отварање нова тема после 1000ка. Значи оваа ќе биде за век и векови.
Што излезе на крај со новата тема? Ке се префламе на новата по 1000 или не? Ако не дозволат нова тема, бар да се замолат админите да го променат првиот пост на оваа тема со твојот вовед.ЕВЕ ГО НОВАТА ТЕМА... по договор со модераторите сега за сега ке одмора во канта, откако ке ги испишеме и овие неколку страни што ни останаа ке се селиме на неа.Ке ставам уште некоја сликичка да биде побогата и мислам дека тоа е тоа....
Може да ги замолиме пошто не даваат нова тема.Нема веќе нови теми после 1000ка.Ај ке праиме петиција па може ке ни дадат.Ке му пишам ја сеа на acid и ке ве ставам у пораката сите да прајме маубет и ке го замолиме да го смени почетниот хаха или да ни даде нова...Што излезе на крај со новата тема? Ке се префламе на новата по 1000 или не? Ако не дозволат нова тема, бар да се замолат админите да го променат првиот пост на оваа тема со твојот вовед.
zakon Ako trgneme ko sto treba se e mozno.Cesena mmmmmmmmmmmm mirisa na izgoreno 7- 0
Cesena mmmmmmmmmmmm mirisa na izgoreno 7- 0
Е сега и вие претеравте до даскаzakon Ako trgneme ko sto treba se e mozno.