Одприлика кој би бил составот за после? кој нема да играат? Има повредени, суспендирани? Фала
Ќе добијат шанса во четврток во купот против Болоња сите играчи што не играат редовно.Конте можел и да ги стави Елија и Красиќ (лево,десно крило) да видиме дали успеваат како тандем, и се разбира Кваљарела.Зошто Конте не ги става овие играчи !?
Мене ме интересира зошто Пирез не го пуштат.Дечкото не е Пирло ама мислам дека може да допринесе за играта многу повеќе отколку Пациенца.Утакмицава е многу битна за да ја одржиме предноста пред конкурентите на врвот, ако го пуштиме малиов ке биде ептен мотивиран бидејки му се дава доверба да игра во една ваква утакмица и ке се покаже одлично сигурен сум.Покрај Видал и Маркизио мислам дека би имал доволно простор да се покаже на теренот.баш ме интересира како ќе се одвиваат настаните без Пирло во првиот тим,кој ќе ја надомести неговата креативност - има ли таков ?! Чезена ќе има прекрасна можност силите да ги концентрира оддесно кога е во напад и сериозно да загрози по голот,да видиме дали ќе им текни да го сторат тоа нешто........
пеерче,има време за Пирес или Пирез,ќе го пратат на позајмица па ако се покаже ќе го вратат,а може и немаМене ме интересира зошто Пирез не го пуштат.Дечкото не е Пирло ама мислам дека може да допринесе за играта многу повеќе отколку Пациенца.Утакмицава е многу битна за да ја одржиме предноста пред конкурентите на врвот, ако го пуштиме малиов ке биде ептен мотивиран бидејки му се дава доверба да игра во една ваква утакмица и ке се покаже одлично сигурен сум.Покрај Видал и Маркизио мислам дека би имал доволно простор да се покаже на теренот.
Од Јануари ќе мојме да го користиме во прв тим, сеа немојме зш немаме место за уште еден играч без пасош од ЕУ.Мене ме интересира зошто Пирез не го пуштат.