Фан Клуб: Јувентус

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Одиме јако и против Чезена, нема и не смее да има опуштање. 3 бода си се 3 бода без разлика кој е противникот. Forza Juve !!!!

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Одприлика кој би бил составот за после? кој нема да играат? Има повредени, суспендирани? Фала :)

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.870
Поени од реакции
2.755
Конте можел и да ги стави Елија и Красиќ (лево,десно крило) да видиме дали успеваат како тандем, и се разбира Кваљарела.Зошто Конте не ги става овие играчи !?

Член од
14 октомври 2009
Мислења
431
Поени од реакции
295
Конте можел и да ги стави Елија и Красиќ (лево,десно крило) да видиме дали успеваат како тандем, и се разбира Кваљарела.Зошто Конте не ги става овие играчи !?
Ќе добијат шанса во четврток во купот против Болоња сите играчи што не играат редовно.:)
Одиме на победа.:P

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
баш ме интересира како ќе се одвиваат настаните без Пирло во првиот тим,кој ќе ја надомести неговата креативност - има ли таков ?! Чезена ќе има прекрасна можност силите да ги концентрира оддесно кога е во напад и сериозно да загрози по голот,да видиме дали ќе им текни да го сторат тоа нешто........

F

FuckYouAll

Гостин
Морат да победиме денеска и да си се вратиме таму каде што ни е местото. :D

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Добро бе овие Интер не можеа ни бод да земат од Удинезе,башка Удинезе гадно ги заебаа,у четвртокот играа ЛЕ и ги ставија да играат у сабота,и пак ги плеснаа,па сеа...

сеа и Удинезе е пред нас и мора јако против Чезена,уште од прва минута да се нападне,и Матри да продолжи со серијата,исто и Пепе. и Дел Пиеро го очекувам во второ,може и Ква ква,и така:)

С

сашенко

Гостин
баш ме интересира како ќе се одвиваат настаните без Пирло во првиот тим,кој ќе ја надомести неговата креативност - има ли таков ?! Чезена ќе има прекрасна можност силите да ги концентрира оддесно кога е во напад и сериозно да загрози по голот,да видиме дали ќе им текни да го сторат тоа нешто........
Мене ме интересира зошто Пирез не го пуштат.Дечкото не е Пирло ама мислам дека може да допринесе за играта многу повеќе отколку Пациенца.Утакмицава е многу битна за да ја одржиме предноста пред конкурентите на врвот, ако го пуштиме малиов ке биде ептен мотивиран бидејки му се дава доверба да игра во една ваква утакмица и ке се покаже одлично сигурен сум.Покрај Видал и Маркизио мислам дека би имал доволно простор да се покаже на теренот.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Мене ме интересира зошто Пирез не го пуштат.Дечкото не е Пирло ама мислам дека може да допринесе за играта многу повеќе отколку Пациенца.Утакмицава е многу битна за да ја одржиме предноста пред конкурентите на врвот, ако го пуштиме малиов ке биде ептен мотивиран бидејки му се дава доверба да игра во една ваква утакмица и ке се покаже одлично сигурен сум.Покрај Видал и Маркизио мислам дека би имал доволно простор да се покаже на теренот.
пеерче,има време за Пирес или Пирез,ќе го пратат на позајмица па ако се покаже ќе го вратат,а може и нема:)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Реално, тапа играме. Можеби го имаме поседот на топката и играта ама шутот на Вучко при крајот на полувремето ни беше прв во рамките на голот. Премалку...
Во второ сакам да влезат Красич и Дел Пиеро и да дадеме барем еден гол зошто овие Чезена се бранат со 27 играчи мамето нивно провинциско.
На режисерот се да му изнае**м за преносот и така...

Kajgana Shop

На врв Bottom