Фан Клуб: Јувентус

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Tesko da ne davaat do nedela na telma(15:00) se mislam deka fiore-roma kje ja davaat :(
Ali ke probam da urgiram :cool:

С

сашенко

Гостин
Голот беше феноменален ама за жал офсајд :(
--- надополнето: Nov 30, 2011 6:04 PM ---
ЕВЕ ГО НОВАТА ТЕМА... по договор со модераторите сега за сега ке одмора во канта, откако ке ги испишеме и овие неколку страни што ни останаа ке се селиме на неа.Ке ставам уште некоја сликичка да биде побогата и мислам дека тоа е тоа....

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
После оној на Освалдо,најдобар поништен гол до сега :D
Иначе јак транспарент извадија навивачите на Јуве вчера во Неапол :pos:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.599
Поени од реакции
17.438
Каква еуфорија ме има фатено па ова чоечки не е вчера на студентска ко ненормален ме гледаја кога Џони Вајсмилер ми кажа дека е 3-2 ..а на 3-3 побудалев :))))

Конте <3

С

сашенко

Гостин
Каква еуфорија ме има фатено па ова чоечки не е вчера на студентска ко ненормален ме гледаја кога Џони Вајсмилер ми кажа дека е 3-2 ..а на 3-3 побудалев :))))

Конте <3
Студентска? Бате ти од скопје беше? Не доаѓаш во new york бе?

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.599
Поени од реакции
17.438
Ај да допишеме ова што остана и се селиме на новата....да го убрзаме процесот
Ајде си биле рамче и рамчејца и рамчејца била трудна па го терала рамче да скини кајсии од некој двор возејќи се со кочијата.

Рамче : " Абе како да скинаам газдата ке ме фати ке лежам в затвор"
Рамчејца : " Абее готово или се поооородиф толкууу "
Рамче : " е ајде "
пуштил рака Рамче да да скини оп газдата го фаќа и му вели : " Опа Рамче сеа в затвор ....."
Рамче : " Абе како газда в затвор дај некако ке се договориме деци чекам греота е жената"
Газдата :" Eпа дај една вечер дај со жената ама ти да гледаш"
Рамчејца : " Ајде бе Рамче коке се мора се мора"

...легнуват и газдата ја фаќа Рамчејца и вика : " Колави шо ти се цицките толкави да ми бидат крушите другата година "
Рамче врие
ја фаќа газдата за газ и вика : " Колкав шо тие газот толкави да ми се праските др година"
Рамче побудалва...
ja фаќа за п***а : " Колкава и сочна шо тие дами бидат сливите др година "

И рамче побудалил и рекол : " Абе газда да дај господ се да ти се стори ама да мани еден град колку мадињата мој се да ти расипи "

=)))

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Па нели според новите правила нема веќе отварања на нова тема после 1000 страници? Фан клуб Вардар има поише од 1000 страни,али си продолжи истата.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Па нели според новите правила нема веќе отварања на нова тема после 1000 страници? Фан клуб Вардар има поише од 1000 страни,али си продолжи истата.
Абе за нас ќе дозволат да отвориме нова за да го тргнеме баксузот од себе што не следеше со старава тема:)

Kajgana Shop

На врв Bottom