Фан Клуб: Јувентус

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.189
Поени од реакции
8.266
umrena ekipa nemozam da veruvam,tolku sansi gol da ne se dade, i kade e Vucinic? post od 2 go gledam,

Член од
19 март 2011
Мислења
565
Поени од реакции
256
Красич да не беше себичен и Видал да шутираше многу подобро ќе победивме, но што е тука е. А Гросо нека си га сечи главата еден салам центаршут неможи да упати.

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
ОДВРАТЊАКОТ ГРОСО ЗАЕДНО СО КОНТЕ У ПАКЕТ НЕКА ИДАТ У 3 ЛЕПЕ ПИЧКЕ МАТЕРИНЕ! ! ! КУРТОНИ , ДЕБИЛИ , МОРОНИ !!! ОЧАЈНИ ИДИОТИШТА , ОВОЈ СЕ ПРАИ ФУДБАЛЕР ОВОЈ ТРЕНЕР А И ДВАЈЦАТА ЗА КУР НЕ ГИ БИВА!

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Денеска Киелини, Гросо, Маркизио и Матри беа катастрофални неможам да замислам што гледав :tapp:
--- надополнето: Sep 25, 2011 2:59 PM ---
ОДВРАТЊАКОТ ГРОСО ЗАЕДНО СО КОНТЕ У ПАКЕТ НЕКА ИДАТ У 3 ЛЕПЕ ПИЧКЕ МАТЕРИНЕ! ! ! КУРТОНИ , ДЕБИЛИ , МОРОНИ !!! ОЧАЈНИ ИДИОТИШТА , ОВОЈ СЕ ПРАИ ФУДБАЛЕР ОВОЈ ТРЕНЕР А И ДВАЈЦАТА ЗА КУР НЕ ГИ БИВА!
Полека бе дете смири се си мислиш крај на светот е :pos:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.606
Поени од реакции
17.441
Не ми попувај бе те молам. Не собирај репутација кај останатиот дел од форумот те молам. Не ми кажувај ти мене за Јуве.
Кој рече дека само оваа утакмица ги пцујам и вреѓам ? Само нејќам да пишувам да се замарам тука ама веќе го претераа. Со Парма што напраија дадоа 4 гола ама едвај. Игра 0 по 5 паса не можат да сврзат. Пробуваат нешто ко прдежи у гаќи се. Перат пари само од играчиве ништо друго затоа Јуве не е тоа што беше.
За попување попче ке си најдиш ....репутација рече ? Па твојата е : 1.158...каква иронија ...

неможи секој ден да е велигден ....

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Денеска Киелини, Гросо, Маркизио и Матри беа катастрофални неможам да замислам што гледав :tapp:
--- надополнето: Sep 25, 2011 2:59 PM ---

Полека бе дете смири се си мислиш крај на светот е :pos:
Неможе таков ''тренер'' да го води најтрофејниот клуб во Италија , а уште помалку неможе ВОЛ ГЛУП како гросо да игра за тој тим.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Добро е што пичката судиска не ни даде некој црвен па да мораме да го браниме резултатов. Вака барем имавме шанса до 95 минута да победиме ама кога имаш боси играчи тоа е...
Сега ќе ја објаснам мојата фрустрираност од судијата:
Во прво полувреме, наместо фаул за Јуве на 18 метри, дава предност и две секунди потоа ја прекинува играта за да му се укаже помош на повредениот играч. Катанија, нормално ја враќа мртвата топка на нашата половина а тоа беше шанса за гол. Ни фаул даде, ни остави предност.
Во второ полувреме, го занемарува фактот што на Видал му ја дупнаа главата во пет метри и остава предност а после шутот суди офсајд од Видал кој лежеше пред голот. Па пичка му материна, тој не легнал таму од што му било мерак да се излежува на росната ледина. Значи или е пенал или Видал е воздух и нема никаков офсајд од него и акцијата продолжува без Видал да биде земен предвид во истата.

За играчите ке кенкам нешто подоцна, сега немам време!

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
абе каков гросо невие тој крив туку негледам никој да кажи за келини?
катастрофа е годинава
вакви грешки немам видено
и почнуват сите за себе да играт нее то на арно
себичњаци се напрајле и красич и сите со ред
ако играме вака со милан.... да се молиме од сега 0-0 да заврши

С

сашенко

Гостин
Срамота и греота.Бар ова се лесните екипи нив мораме да ги тепаме.За некое коло ке ни се наредат 5-6 тешки кола по ред и да имавме бодови од ова ке можевме да се опуштиме таму.Сепак мислам дека против подобрите екипи ке изиграме појако.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.606
Поени од реакции
17.441
Формација и неиуграни играчи во првото не ебаја тотална али што е тое ...нема гјале

Член од
19 март 2011
Мислења
565
Поени од реакции
256
Гледајте на посветлата страна .. Први сме на табела :icon_lol:
Тоа да, но досега требаше да имаме 10 бода, ако не и 12. Болоња и Катанија тимови што се борат за опстанок да не ги победиш...срамно

Kajgana Shop

На врв Bottom