- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 30.955
- Поени од реакции
- 73.766
Леле Видал што утна
Доби црвен минатата утакмциа Вучкоumrena ekipa nemozam da veruvam,tolku sansi gol da ne se dade, i kade e Vucinic? post od 2 go gledam,
Полека бе дете смири се си мислиш крај на светот еОДВРАТЊАКОТ ГРОСО ЗАЕДНО СО КОНТЕ У ПАКЕТ НЕКА ИДАТ У 3 ЛЕПЕ ПИЧКЕ МАТЕРИНЕ! ! ! КУРТОНИ , ДЕБИЛИ , МОРОНИ !!! ОЧАЈНИ ИДИОТИШТА , ОВОЈ СЕ ПРАИ ФУДБАЛЕР ОВОЈ ТРЕНЕР А И ДВАЈЦАТА ЗА КУР НЕ ГИ БИВА!
За попување попче ке си најдиш ....репутација рече ? Па твојата е : 1.158...каква иронија ...Не ми попувај бе те молам. Не собирај репутација кај останатиот дел од форумот те молам. Не ми кажувај ти мене за Јуве.
Кој рече дека само оваа утакмица ги пцујам и вреѓам ? Само нејќам да пишувам да се замарам тука ама веќе го претераа. Со Парма што напраија дадоа 4 гола ама едвај. Игра 0 по 5 паса не можат да сврзат. Пробуваат нешто ко прдежи у гаќи се. Перат пари само од играчиве ништо друго затоа Јуве не е тоа што беше.
Неможе таков ''тренер'' да го води најтрофејниот клуб во Италија , а уште помалку неможе ВОЛ ГЛУП како гросо да игра за тој тим.Денеска Киелини, Гросо, Маркизио и Матри беа катастрофални неможам да замислам што гледав
--- надополнето: Sep 25, 2011 2:59 PM ---
Полека бе дете смири се си мислиш крај на светот е
Тоа да, но досега требаше да имаме 10 бода, ако не и 12. Болоња и Катанија тимови што се борат за опстанок да не ги победиш...срамноГледајте на посветлата страна .. Први сме на табела