Welcome..Дечки сакам да ве поздравам и мило ќе ми биде да се приклучам на оваа дискусија за нашиот најголем но сега напатен Јуве.
Поздрав за сите
ист е да му ебам суратот:pos2:Наредна сезона не ни треба лев бек ... Верувам во момаков
http://www.juventusmk.com/juve/index.php?option=com_content&view=article&id=173:2011-05-19-16-01-32&catid=45:2011-04-27-22-15-30&Itemid=89
П.с .. Не ви личи на глумецон Ештон Качер ?
„Знам дека Андреа Ањели лично го направи изборот, тој го избра Конте. Тој е правилниот избор. Кога беше во Јуве како играч, тој веќе беше тренер на теренот на кој играше. Беше многу јасно дека тој ќе стане тренер. Конте има иновативни идеи. Тој е млад, има играчко минато и тој веќе ја има демонстрирано својата вредност.“[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]I know that it was Andrea Agnelli himself who chose Conte.[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] He’s the right choice,” Moggi added. “When I had him as a player he was already a Coach on the field of play. It was clearly a sign that he would develop into a tactician. Conte has some innovative ideas. He’s young, he has a past as a player and he’s already demonstrated his value.”[/FONT]
Исто и лани се збореше вака.Кои се шансите ова да не се шпекулации и да има вистина во ова?Иначе понудата е одлична и дури и премногу е според мене и ако парите се уште тоа што остана да се договори тогаш мислам дека имаме одлична понуда..
Нели Агуеро потпиша нов петгодишен договор со Атлетико зимово?Исто и лани се збореше вака.Кои се шансите ова да не се шпекулации и да има вистина во ова?Иначе понудата е одлична и дури и премногу е според мене и ако парите се уште тоа што остана да се договори тогаш мислам дека имаме одлична понуда..
Sto ako potpisal ke se dogovorime okolu ostetata i ZAVRSENA RABOTA :salut:Нели Агуеро потпиша нов петгодишен договор со Атлетико зимово?