Фан Клуб: Јувентус

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ајде Марота.. одврзејте кесето за ПРАВ играч как шо му треба на Јуве.

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Платини ќе присуствува на отварањето на стадионот?

Член од
29 август 2009
Мислења
291
Поени од реакции
405
Денес слабо вести за Јуве.Нешто ново за Конте или пак Агуеро?

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Pod itno da se smenaat Marota i Del Neri :jaj:

Член од
12 јануари 2008
Мислења
468
Поени од реакции
68

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.995
Поени од реакции
5.610
Моџи повторно ја поздрави одлуката Конте да биде нов тренер на Јуве:

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular][/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]I know that it was Andrea Agnelli himself who chose Conte.[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] He’s the right choice,” Moggi added. “When I had him as a player he was already a Coach on the field of play. It was clearly a sign that he would develop into a tactician. Conte has some innovative ideas. He’s young, he has a past as a player and he’s already demonstrated his value.”[/FONT]
„Знам дека Андреа Ањели лично го направи изборот, тој го избра Конте. Тој е правилниот избор. Кога беше во Јуве како играч, тој веќе беше тренер на теренот на кој играше. Беше многу јасно дека тој ќе стане тренер. Конте има иновативни идеи. Тој е млад, има играчко минато и тој веќе ја има демонстрирано својата вредност.“

Исто така изјави дека Валтер Мацари не е ништо подобар од Дел Нери. линк

С

сашенко

Гостин
Исто и лани се збореше вака.Кои се шансите ова да не се шпекулации и да има вистина во ова?Иначе понудата е одлична и дури и премногу е според мене и ако парите се уште тоа што остана да се договори тогаш мислам дека имаме одлична понуда..

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Исто и лани се збореше вака.Кои се шансите ова да не се шпекулации и да има вистина во ова?Иначе понудата е одлична и дури и премногу е според мене и ако парите се уште тоа што остана да се договори тогаш мислам дека имаме одлична понуда..
Нели Агуеро потпиша нов петгодишен договор со Атлетико зимово?

Kajgana Shop

На врв Bottom