Фан Клуб: Јувентус

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
сигурно е дека најдобрите години на Пирло поминаа,но да одбиеш ваков играч,а немаш соодветен во тимот е чиста лудост + е слободен трансфер - ваква шанса МОРА да се искористи

интересно како се засилувал тимот во последните 5 години на Моџи,а како следните 5 - после Моџи ...... разликата е евидентна ЛИНК
Адидас прави сто пати подобри дресови незнам зошто не ги земат.Дури и на Чезена дресот е одлично дизајниран!

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Адидас прави сто пати подобри дресови незнам зошто не ги земат.Дури и на Чезена дресот е одлично дизајниран!
Колку само ми се свиѓа дресот на Чезена...многу ми се бендисува...да се признае Ман Утд имал стално добри дресчиња од Најк...кај Јуве нема потреба да се дискутира класични линии и толку !

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ако добро паметам а досега памет не ме изневерил,Конте беше тренер на Аталанта лани кога,на гости им дадовме петарда?
Да Аталанта на Конте доби петарда мислам од Ферара, исто како и Сампдорија на ДелНери која заврши пред нас.
Е сега интересната работа е шо мислам дека Конте самиот ја напушти Аталанта бидејќи многу многу не беше задоволен од соработката на управата, значи неможиш само него да го бламираш за петардата.

Мало потсетвање на Ил Капитано Конте:
- првата изјава е мислам на познатиот 5.Мај во Удине
- Песната (знам оти некој ќе прашва) Vater Unser - E Nomine

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Ги гледам сега трансверите што сме ги правеле од испаѓањето до претходнато лето ни еден играч не вреди :kesa: Од оваа година имаме неколку добри трансвери но повторно имаме и лоши потези.Го даваме Џовинко,а го купуваме Мартинез и го продаваме Трезеге а го зимаме Тони :tapp:.Ова лето мора конечно да се донесат играчи достојни да го носат овој дрес !
Конте го ценам како играч но е недокажан тренер а во моментов не ни треба таков и би било ризик да го донесеме.Јас би сакал Дешамп да ни биде нов тренер.

Член од
18 мај 2011
Мислења
6
Поени од реакции
0
Дечки сакам да ве поздравам и мило ќе ми биде да се приклучам на оваа дискусија за нашиот најголем но сега напатен :( Јуве.

Поздрав за сите

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.995
Поени од реакции
5.610
сигурно е дека најдобрите години на Пирло поминаа,но да одбиеш ваков играч,а немаш соодветен во тимот е чиста лудост + е слободен трансфер - ваква шанса МОРА да се искористи.
Тоа го изјави и Фабио Капело. Капело изјави дека кој ќе го земе Пирло,ќе направи одличен трансфер. линк

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Ваш играч има роденден, а не сте му честитале, срамота :icon_lol:

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
Конте во никој случај не треба да доаѓа во Јувентус, исто ќе биде како со Дел Нери и Ферара 100% сум сигурен затоа што до сега не погрешив а и секој кој малку повеќе следи фудбал ќе му биде јасно.Со него само уште една сезона ќе биде стресна за сите навивачи на Јуве.Мој избор во моментов е само Дешамп, се разбира само поради финансиите кои очигледно ги немаме а и управата не ни е баш снаодлива за подобро решение.
Во врска со Пирло сум за негов ангажман иако го мразам како играч кој играл до сега во Милан, но негово донесување само под услов да биде резерва, ништо повеќе.
Во врска со другите шпекулации од типот на Агуеро, Бензема и сл. ама воопшто неверувам дека ќе се донесе некое звучно име поради тој финансиски проблем .Во секој случај времето ќе покаже дали сум во право иако како и секогаш не посакувам да се оствари ова но реалноста е таа.Сепак секој си има свое мислење и залетување во желбите но реалноста за нас е сурова и трагична, барем засега.
Доколку дојде Конте ќе гледаме реприза на оваа и предходната сезона, кратко и јасно.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
^ Ќе му честита Ањели со тригодишен договор :)

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Конте=ДелНери=Ферара=Закерони ... исти калибар се сите.

Kajgana Shop

На врв Bottom