Конте во никој случај не треба да доаѓа во Јувентус, исто ќе биде како со Дел Нери и Ферара 100% сум сигурен затоа што до сега не погрешив а и секој кој малку повеќе следи фудбал ќе му биде јасно.Со него само уште една сезона ќе биде стресна за сите навивачи на Јуве.Мој избор во моментов е само Дешамп, се разбира само поради финансиите кои очигледно ги немаме а и управата не ни е баш снаодлива за подобро решение.
Во врска со Пирло сум за негов ангажман иако го мразам како играч кој играл до сега во Милан, но негово донесување само под услов да биде резерва, ништо повеќе.
Во врска со другите шпекулации од типот на Агуеро, Бензема и сл. ама воопшто неверувам дека ќе се донесе некое звучно име поради тој финансиски проблем .Во секој случај времето ќе покаже дали сум во право иако како и секогаш не посакувам да се оствари ова но реалноста е таа.Сепак секој си има свое мислење и залетување во желбите но реалноста за нас е сурова и трагична, барем засега.
Доколку дојде Конте ќе гледаме реприза на оваа и предходната сезона, кратко и јасно.