Фан Клуб: Јувентус

Член од
24 јануари 2021
Мислења
767
Поени од реакции
468
Мората од толку голем Јувентино зато за малце не заврши во Интер или Милан и ко курва се нудеше во Италија секое лето. Не заебавај, имај си симпатии спрема играч и е сосем во ред.

Дибала одби да си замине лании остана да се наметне и ја спаси сезоната пред крајот..
Автоматски споено мислење:

Не, Тевез беше еден од најзаслужните.
Da Tevez, Morata, Pogba, Vidal

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Сигурно дека поради Дибала изгубивме 2 бода со Лацио.

Сезонава е дупе поради икс причини али сезони наназад не вадел Дибала.
Топката успеа да му избега у аут , когa беше сам ,без притисок од противнички играч околу него, така да би рекол дека поради него изгубивме 2 бода со Лацио.:D
Дибала е мајстор од друга страна, сето тоа стои, и беше клучен играч лани после паузата,бил и претходните сезони, ама се е тоа делумно, нема континуитет,го сецкаат повреди, и затоа не може до крај да го прикаже она што се очекува од него.
А Мората арен е вака за 2-3 опција у напад , за повеќе не е .

Вечерва добро беше,одбраната на ниво,посебно на прекините одлично се справуваа во скок.
Бента каков и да е (мислам дека неоправдано се оспорува, само поради тоа што очекувањата од него се спротивни од она што му е квалитет) е идеален партнер на Артур со ваква поставеност у средина,иако и Рабио почнува да подига форма и да личи на квалитетен играч.Бразилецов мора да биде стартер секогаш, бидејки е наш најдобар играч со топка во нозе .

Последно уредено:
Член од
24 јануари 2021
Мислења
767
Поени од реакции
468
Мората од толку голем Јувентино зато за малце не заврши во Интер или Милан и ко курва се нудеше во Италија секое лето. Не заебавај, имај си симпатии спрема играч и е сосем во ред.

Дибала одби да си замине лании остана да се наметне и ја спаси сезоната пред крајот..
Morata se vrati vo Juve za kakva i da bilo plata za razlika od nekoj drugi sto ne igraat a baraat pogolemi plati

Morata beshe eden od najzasluzni sto stignavme finale
Svetni me finaleto znam Morata dade gol ama deka imal stativa ne se sekjavam

Morata beshe eden od najzasluzni sto stignavme finale
Топката успеа да му избега у аут , когa беше сам ,без притисок од противнички играч околу него, така да би рекол дека поради него изгубивме 2 бода со Лацио.:D
Дибала е мајстор од друга страна, сето тоа стои, и беше клучен играч лани после паузата,бил и претходните сезони, ама се е тоа делумно, нема континуитет,го сецкаат повреди, и затоа не може до крај да го прикаже она што се очекува од него.
Kazi mi koj drug fudbaler vo svetov bi bil prva opcija vo napad predvoden od Ronaldo?

А Мората што не кошташе победа со Аталанта? Дај друже не дупи.Што побрзо Мората го напушти тимов,подобро.
So atalanta Ronaldo promashi penal

Последно уредено:
Член од
24 јануари 2021
Мислења
767
Поени од реакции
468
Haha skoro site drugari mi se navivachi na Real i kolku go imaat plukano Benzema dur bea so Ronaldo i sam ne si svesen

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.673
Поени од реакции
88.580
Следниве 3 меча се ултра важни... Со Интер сега во Вторник мора да се дозаврши работата, потоа иде заостанатиот натпревар со Наполи за доближување на -3 или -4 од првопласираниот, и потоа Порто во ЛШ.

Денес одигравме задоволително, ни премногу лошо, ни премногу добро. Мора да се штеди секој атом од силите баш овој период, не ми е гајле како играат, важно е да го грабат цел плен.

Член од
6 мај 2007
Мислења
600
Поени од реакции
605
Morata se vrati vo Juve za kakva i da bilo plata za razlika od nekoj drugi sto ne igraat a baraat pogolemi plati

Kazi mi koj drug fudbaler vo svetov bi bil prva opcija vo napad predvoden od Ronaldo?

https://youtu.be/V4yvJsuKAcs Настрана пеналот на Роналдо.Види на 1.30 мин и на 3.10 мин.Напаѓач со осет и двеве шанси ги претвараше у гол.А настрана со Барса шо подрануеше со утрчувањето и даде 3 гола и бо трите беше во офсајд.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.237
Поени од реакции
18.421
Следниве 3 меч, потоа иде заостанатиот натпревар со Наполи за доближување на -3 или -4 од .
Мечот со Наполи е регуларен, не е заостанатиот.

Се ли треба да те учам :vrtioci:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.799
Поени од реакции
17.734

Види брат јасно ми е дека имаш симпатии спрема Мората и океј е, сите имаме спрема некој ама Мората во форма и Дибала во форма се неспоредливи, значи нема допирна точка.

Член од
24 јануари 2021
Мислења
767
Поени од реакции
468
Види брат јасно ми е дека имаш симпатии спрема Мората и океј е, сите имаме спрема некој ама Мората во форма и Дибала во форма се неспоредливи, значи нема допирна точка.
Ne be brat simpatii imav kon Zidan, Delpiero,Trezege,Konte,Takinardi,Nedved imam uste kon Bufon, Kielini,Ronaldo
Dibala i Morata mi se isti i gledam na momentalna sostojba kamo da se podobri Dibala ama zasega ne mozam da ve razberam vas sto kazuvate Dibala vs Morata vo forma, dur da vlezi Dibala vo forma kje zavrsi sezona

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.799
Поени од реакции
17.734

Вечерва добро беше,одбраната на ниво,посебно на прекините одлично се справуваа во скок.
Бента каков и да е (мислам дека неоправдано се оспорува, само поради тоа што очекувањата од него се спротивни од она што му е квалитет) е идеален партнер на Артур со ваква поставеност у средина,иако и Рабио почнува да подига форма и да личи на квалитетен играч.Бразилецов мора да биде стартер секогаш, бидејки е наш најдобар играч со топка во нозе .
Ќе се врати и Бентанкур во нормала. Тој е најсоодветен пред одбрана да игра, не за цабе почнува да личи на класа Артур - игра понапред. И сам има кажано дека сака понапред да игра.

Изгледа Пирло сфати дека не треба да измислува топла вода, убо изјави денес.

This is Pirlo’s first season as a coach, so what is the most important lesson he learned?

“I’ve learned that not every game is the same, especially in a very tactical league like in Italy, so you need to have different variations and alternatives, because otherwise the opponents can read you too easily.”

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.864
Сликава е се што треба да се каже за денешнава утакмица:

Tипична Алегри утакмица, типичен Алегри резултат. Дали Пирло полека почнува да го уигрува тимов? Од 11 утакмици у 2021, 10 ни се победи и само 1 пораз притоа 6 победи у низа. И све ова у премногу згуснат распоред со прилично тешки противници. Ако ги тепаме и Наполи следно коло, дефинитивно се враќаме у игра за Скудето. Само да продолжат вака.

И доста го кењате Мората, претерувате. :) Иако има 4 голови сезонава у Серија А, фактот дека е најдобар стрелец у групна фаза ЛШ и дека засега е напаѓач со најмногу асистенции у лигава (7 или 8) не треба да се занемари. И од кај го ископавте тоа дека се нудел на Милан и Интер цело време? Глупости, човекот од увек бил Јувентино.

Kajgana Shop

На врв Bottom