DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
- Член од
- 6 април 2010
- Мислења
- 19.799
- Поени од реакции
- 17.734
Не, Тевез беше еден од најзаслужните.Morata beshe eden od najzasluzni sto stignavme finale
Не, Тевез беше еден од најзаслужните.Morata beshe eden od najzasluzni sto stignavme finale
ИзиMuchos gracias.
Мората од толку голем Јувентино зато за малце не заврши во Интер или Милан и ко курва се нудеше во Италија секое лето. Не заебавај, имај си симпатии спрема играч и е сосем во ред.
Дибала одби да си замине лании остана да се наметне и ја спаси сезоната пред крајот..
Da Tevez, Morata, Pogba, VidalНе, Тевез беше еден од најзаслужните.
Топката успеа да му избега у аут , когa беше сам ,без притисок од противнички играч околу него, така да би рекол дека поради него изгубивме 2 бода со Лацио.Сигурно дека поради Дибала изгубивме 2 бода со Лацио.
Сезонава е дупе поради икс причини али сезони наназад не вадел Дибала.
Morata se vrati vo Juve za kakva i da bilo plata za razlika od nekoj drugi sto ne igraat a baraat pogolemi platiМората од толку голем Јувентино зато за малце не заврши во Интер или Милан и ко курва се нудеше во Италија секое лето. Не заебавај, имај си симпатии спрема играч и е сосем во ред.
Дибала одби да си замине лании остана да се наметне и ја спаси сезоната пред крајот..
Svetni me finaleto znam Morata dade gol ama deka imal stativa ne se sekjavamMorata beshe eden od najzasluzni sto stignavme finale
Svetni me finaleto znam Morata dade gol ama deka imal stativa ne se sekjavamMorata beshe eden od najzasluzni sto stignavme finale
Kazi mi koj drug fudbaler vo svetov bi bil prva opcija vo napad predvoden od Ronaldo?Топката успеа да му избега у аут , когa беше сам ,без притисок од противнички играч околу него, така да би рекол дека поради него изгубивме 2 бода со Лацио.
Дибала е мајстор од друга страна, сето тоа стои, и беше клучен играч лани после паузата,бил и претходните сезони, ама се е тоа делумно, нема континуитет,го сецкаат повреди, и затоа не може до крај да го прикаже она што се очекува од него.
А Мората арен е вака за 2-3 опција у напад , за повеќе не е .
So atalanta Ronaldo promashi penalА Мората што не кошташе победа со Аталанта? Дај друже не дупи.Што побрзо Мората го напушти тимов,подобро.
БенземаKazi mi koj drug fudbaler vo svetov bi bil prva opcija vo napad predvoden od Ronaldo?
Автоматски споено мислење:
https://youtu.be/V4yvJsuKAcs Настрана пеналот на Роналдо.Види на 1.30 мин и на 3.10 мин.Напаѓач со осет и двеве шанси ги претвараше у гол.А настрана со Барса шо подрануеше со утрчувањето и даде 3 гола и бо трите беше во офсајд.Morata se vrati vo Juve za kakva i da bilo plata za razlika od nekoj drugi sto ne igraat a baraat pogolemi plati
Svetni me finaleto znam Morata dade gol ama deka imal stativa ne se sekjavam
Kazi mi koj drug fudbaler vo svetov bi bil prva opcija vo napad predvoden od Ronaldo?
So atalanta Ronaldo promashi penal
Мечот со Наполи е регуларен, не е заостанатиот.Следниве 3 меч, потоа иде заостанатиот натпревар со Наполи за доближување на -3 или -4 од .
Види брат јасно ми е дека имаш симпатии спрема Мората и океј е, сите имаме спрема некој ама Мората во форма и Дибала во форма се неспоредливи, значи нема допирна точка.Morata se vrati vo Juve za kakva i da bilo plata za razlika od nekoj drugi sto ne igraat a baraat pogolemi plati
Kazi mi koj drug fudbaler vo svetov bi bil prva opcija vo napad predvoden od Ronaldo?
So atalanta Ronaldo promashi penal
Ne be brat simpatii imav kon Zidan, Delpiero,Trezege,Konte,Takinardi,Nedved imam uste kon Bufon, Kielini,RonaldoВиди брат јасно ми е дека имаш симпатии спрема Мората и океј е, сите имаме спрема некој ама Мората во форма и Дибала во форма се неспоредливи, значи нема допирна точка.
Ќе се врати и Бентанкур во нормала. Тој е најсоодветен пред одбрана да игра, не за цабе почнува да личи на класа Артур - игра понапред. И сам има кажано дека сака понапред да игра.Топката успеа да му избега у аут , когa беше сам ,без притисок од противнички играч околу него, така да би рекол дека поради него изгубивме 2 бода со Лацио.
Дибала е мајстор од друга страна, сето тоа стои, и беше клучен играч лани после паузата,бил и претходните сезони, ама се е тоа делумно, нема континуитет,го сецкаат повреди, и затоа не може до крај да го прикаже она што се очекува од него.
А Мората арен е вака за 2-3 опција у напад , за повеќе не е .
Вечерва добро беше,одбраната на ниво,посебно на прекините одлично се справуваа во скок.
Бента каков и да е (мислам дека неоправдано се оспорува, само поради тоа што очекувањата од него се спротивни од она што му е квалитет) е идеален партнер на Артур со ваква поставеност у средина,иако и Рабио почнува да подига форма и да личи на квалитетен играч.Бразилецов мора да биде стартер секогаш, бидејки е наш најдобар играч со топка во нозе .