Фан Клуб: Јувентус

Член од
6 мај 2007
Мислења
600
Поени од реакции
605
Deneska samo 3 pati na Ronaldo za sansa mu dodade a kazi mi Kulu ili Dibala sezonava dali imaat neshto napraeno
Кулушевски ништо не игра.Ама Дибала глава не може да дигне од повреди сезонава а и плус ја нема минутажата што ја има Мората.

Член од
24 јануари 2021
Мислења
767
Поени од реакции
468
Кулушевски ништо не игра.Ама Дибала глава не може да дигне од повреди сезонава а и плус ја нема минутажата што ја има Мората.
Dibala i taa minutaza sto ja imashe nishto ne pokaza so Lazio vleze 5 minuti i ja sjeba zagubivme 2 boda
Автоматски споено мислење:

Dibala i taa minutaza sto ja imashe nishto ne pokaza so Lazio vleze 5 minuti i ja sjeba zagubivme 2 boda
I realno poglednato i Ronaldo mnogu podobro funkcionirq so Morata odkolku so Dibala

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723

I realno poglednato i Ronaldo mnogu podobro funkcionirq so Morata odkolku so Dibala
Сигурно дека поради Дибала изгубивме 2 бода со Лацио.

Сезонава е дупе поради икс причини али сезони наназад не вадел Дибала.

Член од
24 јануари 2021
Мислења
767
Поени од реакции
468

Sezoni nanazad da ama pravime muabet za godinava neli a deka Dibala zasega si e slab slab preslab(osven petata so Milan nishto) a btw ako se sekjash so Lazio ne uspea da ja zadrzi topkata ja istera bo aut i odma posle toa primivme gol

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723
Sezoni nanazad da ama pravime muabet za godinava neli a deka Dibala zasega si e slab slab preslab(osven petata so Milan nishto) a btw ako se sekjash so Lazio ne uspea da ja zadrzi topkata ja istera bo aut i odma posle toa primivme gol
Изгубивме против Лацио оти бевме очај назад како цела прва полусезона а не поради аутот на Дибала... Ако гледаш така поради Мората го изгубивме финалето со Барса 2015 погоди статива од контра.

Член од
6 мај 2007
Мислења
600
Поени од реакции
605

А Мората што не кошташе победа со Аталанта? Дај друже не дупи.Што побрзо Мората го напушти тимов,подобро.

Член од
24 јануари 2021
Мислења
767
Поени од реакции
468

Sezoni nanazad da ama pravime muabet za godinava, realno Morata si e pogolem juventino od nego i sekogash bil ako ne beshe toj glupiot dogovor so Real najverojatno nemashe nikogash da si zamini od Juve(sam se soglasi za pomala plata da igra za razlika od nekoi drugi shto uste se cenkaat)

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723
Sezoni nanazad da ama pravime muabet za godinava, realno Morata si e pogolem juventino od nego i sekogash bil ako ne beshe toj glupiot dogovor so Real najverojatno nemashe nikogash da si zamini od Juve(sam se soglasi za pomala plata da igra za razlika od nekoi drugi shto uste se cenkaat)
Мората од толку голем Јувентино зато за малце не заврши во Интер или Милан и ко курва се нудеше во Италија секое лето. Не заебавај, имај си симпатии спрема играч и е сосем во ред.

Дибала одби да си замине лании остана да се наметне и ја спаси сезоната пред крајот..

Член од
24 јануари 2021
Мислења
767
Поени од реакции
468
Изгубивме против Лацио оти бевме очај назад како цела прва полусезона а не поради аутот на Дибала... Ако гледаш така поради Мората го изгубивме финалето со Барса 2015 погоди статива од контра.
Morata beshe eden od najzasluzni sto stignavme finale

Kajgana Shop

На врв Bottom