Фан Клуб: Јувентус

Член од
24 јануари 2021
Мислења
767
Поени од реакции
468
Realno poglednato ne znam ne vi e maka shto go shitnavme Spinazola? Nashe dete ne znam so koja logika ili shto mislea ovie vo upravava

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.237
Поени од реакции
18.421
Иако има 4 голови сезонава у Серија А.
Како мислиш иако?

Мората има 4 голови не дека лошо играат тие наоколу или нема шанси, туку квалитетот му е толку.

Спие во офсајд, сигурно е напаѓач со најмногу поништени голови, изгубен е со сите поквалитетни противници, се сили само против Ференцварош и Кротоне и згора на се тежок мекуш е во дуелите и честопати плаче кај судиите.

Гледаш, не е случајно што најдобриот период од сезоната на Јуве се совпаѓа со очајна форма на Мората. Тоа дава до знаење дека тој воопшто не е клучен за тимот, пополнува место и се бара од него да не греши.

Во овој период се гледа кои се оние што прават разлика.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.673
Поени од реакции
88.580
Не дека го мразам Мората, али на лето ќе мора да му се направи едно чао, пријатно и да се бара нов напаѓач. Колку и да го сакаме, не е Јуве материјал и тоа е тоа.

Член од
5 февруари 2021
Мислења
398
Поени од реакции
1.043
Како мислиш иако?

Мората има 4 голови не дека лошо играат тие наоколу или нема шанси, туку квалитетот му е толку.

Спие во офсајд, сигурно е напаѓач со најмногу поништени голови, изгубен е со сите поквалитетни противници, се сили само против Ференцварош и Кротоне и згора на се тежок мекуш е во дуелите и честопати плаче кај судиите.

Гледаш, не е случајно што најдобриот период од сезоната на Јуве се совпаѓа со очајна форма на Мората. Тоа дава до знаење дека тој воопшто не е клучен за тимот, пополнува место и се бара од него да не греши.

Во овој период се гледа кои се оние што прават разлика.
Мората е еден од оние ликови за кои важи правилото роди ме мајко со среќа па фрли ме на буниште. Никаков квалитет не поседува споредено со кариерата која ја имаше, парите кои беа потрошени на неговите трансфери, и со квалитетот и реномето на екипите во кои играше.

Член од
24 јануари 2021
Мислења
767
Поени од реакции
468
Morata beshe donesen kako treta opcija vo napad taka da dosega ima mislam 8 asistencii i 13 gola dadeno sezonava, dali kje go prodadat na kraj sezona se somnevam, dali golovite bile so bezvezni ekipi nema vrska(se se broi se se smeta ako tepavme so krotone i benevento kje bevme prvi). Realno ima uste do kraj na sezona a dosega mislam deka e sosema soliden, osobeno ako ne se vrati Dibala ko sto treba kje se krstime vo nego. Koga dojde ne sum ochekuval nishto posebno od nego ama za razlika od toa shto beshe Iguain lani e napredok

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.799
Поени од реакции
17.734
Сликава е се што треба да се каже за денешнава утакмица:

Tипична Алегри утакмица, типичен Алегри резултат. Дали Пирло полека почнува да го уигрува тимов? Од 11 утакмици у 2021, 10 ни се победи и само 1 пораз притоа 6 победи у низа. И све ова у премногу згуснат распоред со прилично тешки противници. Ако ги тепаме и Наполи следно коло, дефинитивно се враќаме у игра за Скудето. Само да продолжат вака.

И доста го кењате Мората, претерувате. :) Иако има 4 голови сезонава у Серија А, фактот дека е најдобар стрелец у групна фаза ЛШ и дека засега е напаѓач со најмногу асистенции у лигава (7 или 8) не треба да се занемари. И од кај го ископавте тоа дека се нудел на Милан и Интер цело време? Глупости, човекот од увек бил Јувентино.
Можиш слободно да најдиш стати од пред 3-4 години како сака назад во Италија па е во преговори со Милан па со Интер кога го бркаа Икарди :) ама ајде глупости нека бидат.

За негово продавање не сум, одлично си ја брка работата како 3та опција во напад и дава нова димензија на игра пошто е брзо и често знај да изигра добро и како крило.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ronaldo je, inače, od kada je napunio 30 godina postigao tačno 300 golova na 326 utakmica.
Do 30. rođendana je upisao 463 gola na 718 mečeva.

Би го чувал до 50 год, мајке ми..

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
Ronaldo je, inače, od kada je napunio 30 godina postigao tačno 300 golova na 326 utakmica.
Do 30. rođendana je upisao 463 gola na 718 mečeva.

Би го чувал до 50 год, мајке ми..
Ти би го чувал, ама он нема да те чува... 1/2 сезона плус кај нас макс, потоа сигурно ќе замине у Јунајтед и таму ќе ја заврши кариерата.

Член од
24 јануари 2021
Мислења
767
Поени од реакции
468
Ти би го чувал, ама он нема да те чува... 1/2 сезона плус кај нас макс, потоа сигурно ќе замине у Јунајтед и таму ќе ја заврши кариерата.
Ko sto imam chitano kje mu go prodolzat dogovorot za uste edna godina taka da uste edna godina e najmalku kaj nas, a za zavrsuvane kariera negov prijatel ima izjavuvano deka sakal Sporting da zavrsi

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.237
Поени од реакции
18.421
Нели му истекува договорот на Роналдо летово, а не сум слушнал за некакво продолжување?

Член од
24 јануари 2021
Мислења
767
Поени од реакции
468
Nashive ko sto se biznis orientirani sakaat da mu go prodolzat stariot na uste edna za eventualno ako reshat da go shitnat nekogash da se izvadi neshto

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Buffon
Danilo
Demiral
De Ligt
Alex Sandro
Cuadrado
Bentancur
Rabiot
Bernardeschi
Kulusevski
Ronaldo

Многу, многу лош состав. Стискајте палци.
Се надевам дека ќе издржат да не ја усерат дури не стигнат замените.

Kajgana Shop

На врв Bottom