- Член од
- 24 јануари 2021
- Мислења
- 767
- Поени од реакции
- 468
Realno poglednato ne znam ne vi e maka shto go shitnavme Spinazola? Nashe dete ne znam so koja logika ili shto mislea ovie vo upravava
Poramnuvanje smetki bea u prasanje.. bolje finansiite da se ok tokolku da go cuvavme spinazolaRealno poglednato ne znam ne vi e maka shto go shitnavme Spinazola? Nashe dete ne znam so koja logika ili shto mislea ovie vo upravava
Како мислиш иако?Иако има 4 голови сезонава у Серија А.
Мората е еден од оние ликови за кои важи правилото роди ме мајко со среќа па фрли ме на буниште. Никаков квалитет не поседува споредено со кариерата која ја имаше, парите кои беа потрошени на неговите трансфери, и со квалитетот и реномето на екипите во кои играше.Како мислиш иако?
Мората има 4 голови не дека лошо играат тие наоколу или нема шанси, туку квалитетот му е толку.
Спие во офсајд, сигурно е напаѓач со најмногу поништени голови, изгубен е со сите поквалитетни противници, се сили само против Ференцварош и Кротоне и згора на се тежок мекуш е во дуелите и честопати плаче кај судиите.
Гледаш, не е случајно што најдобриот период од сезоната на Јуве се совпаѓа со очајна форма на Мората. Тоа дава до знаење дека тој воопшто не е клучен за тимот, пополнува место и се бара од него да не греши.
Во овој период се гледа кои се оние што прават разлика.
Можиш слободно да најдиш стати од пред 3-4 години како сака назад во Италија па е во преговори со Милан па со Интер кога го бркаа ИкардиСликава е се што треба да се каже за денешнава утакмица:
![]()
Tипична Алегри утакмица, типичен Алегри резултат. Дали Пирло полека почнува да го уигрува тимов? Од 11 утакмици у 2021, 10 ни се победи и само 1 пораз притоа 6 победи у низа. И све ова у премногу згуснат распоред со прилично тешки противници. Ако ги тепаме и Наполи следно коло, дефинитивно се враќаме у игра за Скудето. Само да продолжат вака.
И доста го кењате Мората, претерувате.Иако има 4 голови сезонава у Серија А, фактот дека е најдобар стрелец у групна фаза ЛШ и дека засега е напаѓач со најмногу асистенции у лигава (7 или 8) не треба да се занемари. И од кај го ископавте тоа дека се нудел на Милан и Интер цело време? Глупости, човекот од увек бил Јувентино.
Ти би го чувал, ама он нема да те чува... 1/2 сезона плус кај нас макс, потоа сигурно ќе замине у Јунајтед и таму ќе ја заврши кариерата.Ronaldo je, inače, od kada je napunio 30 godina postigao tačno 300 golova na 326 utakmica.
Do 30. rođendana je upisao 463 gola na 718 mečeva.
Би го чувал до 50 год, мајке ми..
Ko sto imam chitano kje mu go prodolzat dogovorot za uste edna godina taka da uste edna godina e najmalku kaj nas, a za zavrsuvane kariera negov prijatel ima izjavuvano deka sakal Sporting da zavrsiТи би го чувал, ама он нема да те чува... 1/2 сезона плус кај нас макс, потоа сигурно ќе замине у Јунајтед и таму ќе ја заврши кариерата.
naredno leto mu istekuva, na 4 god dogovor e od leto gospodovo 2018Нели му истекува договорот на Роналдо летово, а не сум слушнал за некакво продолжување?