Фан Клуб: Јувентус

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Ја ебано не разбирам како може Бентанкур, Данило, Роналдо и Дибала да не знаа да подада на човек 1м од нив? Да не трчаа ако изгуба топка? Кулушевски бот најголем на цел свет, паѓа и се фаќа за рамо бе а сам се сопна а не падна ни на рамо. Киеза го ставас лев крило бек!?!?! Абе и крило лево да е не може пошо чуекот е измислен за десно крило.

Па го ваѓа Кулушевски место Ремзи?? Ваѓаш инвалид за друг инвалид ( последниве партии и мислам на Кулушевски, пошо Ремзи е константен бот)

И за кој кур Бентанкур- Рабио? Абе овја состав плаче за средина со креативец не можеш да комбинираш двајца копачи.

Шо кур е проблем со експериментиве. Изиграј 4-3-3, Рабио Артур Кение, Дибала Роналдо Киеза, не ми експериментирај со факинг Данило гробот да му го ебем глупав што не научи да подаде на 2 метра, остај ги 3 партии па у второ у 70та минута мењај у тоа замислете.

Не сфаќа ни еден јебан италијански тренер дека 3-5-2 не е тактика на која што можеш да се ослониш ако немаш такви играчи!

Модерен фудбал на Пирло жими куров, Сарибол вол.2 у 3-4-3/3-5-2 формација

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
со Сари барем знаевме дека ќе тепаме милум или силум, со куроболиево се тресеш да не изгубиш..

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.789
Поени од реакции
17.723
Ја ебано не разбирам како може Бентанкур, Данило, Роналдо и Дибала да не знаа да подада на човек 1м од нив? Да не трчаа ако изгуба топка? Кулушевски бот најголем на цел свет, паѓа и се фаќа за рамо бе а сам се сопна а не падна ни на рамо. Киеза го ставас лев крило бек!?!?! Абе и крило лево да е не може пошо чуекот е измислен за десно крило.

Па го ваѓа Кулушевски место Ремзи?? Ваѓаш инвалид за друг инвалид ( последниве партии и мислам на Кулушевски, пошо Ремзи е константен бот)

И за кој кур Бентанкур- Рабио? Абе овја состав плаче за средина со креативец не можеш да комбинираш двајца копачи.

Шо кур е проблем со експериментиве. Изиграј 4-3-3, Рабио Артур Кение, Дибала Роналдо Киеза, не ми експериментирај со факинг Данило гробот да му го ебем глупав што не научи да подаде на 2 метра, остај ги 3 партии па у второ у 70та минута мењај у тоа замислете.

Не сфаќа ни еден јебан италијански тренер дека 3-5-2 не е тактика на која што можеш да се ослониш ако немаш такви играчи!

Модерен фудбал на Пирло жими куров, Сарибол вол.2 у 3-4-3/3-5-2 формација
Не е ни со 3ца назад види како се браниме јасно ќе ти стани се.

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Бентанкур го допира дното сезонава, до сеа требаше да стане лидер во срединава и да се мењаат само играчите кои ќе играат со него,напротив си тера по старо една добра,на 5 нигде го нема. Средина со него и Рабио е непродуктивна макар напред играле Роналдо,Халан,Мбапе.
Во слободан пад му е формата како и на другар му Дибала,а и охриѓанецон веќе 3 натпревара не знае кај тера.
Нека мења формација Пирло, Сандро се врати може да игра со 4ца позади наместо со 3-5-2 каде Де Лихт и Бонучи им организираат игра.
Сезонава се помирив некако и не се надевам на титула,али мора да мења нешто во играва додека не ексалирала ситуацијава на полошо и не се избламираат и во ЛШ во нокаут фазава.

Ако за нешто ми е мило денеска е што комшикиве касапски го изедоа стандард во 90та :kuracc:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.789
Поени од реакции
17.723
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.547
Ко да не прикажуваше тимов доволно депресивни партии фудбал, та фалеше уште Тутор со тажниве лајкови... Fuck You 2020

Последно уредено:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.236
Поени од реакции
18.412
Торино сезонава е една од најслабите екипи која и пред вчерашниот меч имаше примено најмногу голови, дури 22. Со тие од сношти 24. За да не бидат најлошата одбрана во лигата, треба денес Беневенто или Кротоне да примат по 3-4 парчиња.

Е на таков тим, на домашен терен му дадовме едвај 2 ебени голови со глава после центаршут, како на Плејстејшн.

Не ја гледав, си пуштив последните 20 минути сношти додека ме држеше главата и пак истото срање. Никаква идеја, никакво движење без топка, никакви тактички комбинации. Импровизирани позиции на теренот, нејасни улоги, едноставно живо мачење.

Сепак за разлика од натпреварите против Беневенто и Кротоне, вчера зедовме 3 бодови. Она што го трубев и тогаш, кога немаме игра, барем да не губиме бодови. Не очекувам дека нешто особено може да се промени од аспект на квалитет на перформансите, но поени мора да се собираат.

Кога гледам дека немаме сврзано 2 победи по ред во лигата, а 10то коло е :busi:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.789
Поени од реакции
17.723
Пак се искарале на полувреме

Bonucci shook Juventus at half time: "No need to say what we said each other in the locker room, we know within ourselves that we have to put our hearts into it every time and play with desire, hunger and ‘grinta’ from the first to the last minute"

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.789
Поени од реакции
17.723
Agent Mino Raiola has admitted Paul Pogba is ‘unhappy’ at Manchester United. ‘Maybe Juventus could be his next destination’.

The former Bianconero has a contract until June 2022 at Old Trafford, but Raiola hinted he could be on his way already in January.

“It’s useless to go around it, he’s unhappy in Manchester,” Raiola told Tuttosport. “He can no longer express himself as one would expect from him and how he wants to.

“He would like to. He has to change team, change the air. He has a contract that will expire in a year and a half, but I think the best solution for the parties is to sell in the next transfer market.

“If not, Manchester would risk losing him on a free transfer, given that he’s not intending to extend his contract.”

Pogba has been linked with a return to Juventus in recent years and Raiola said the Old Lady ‘could be’ an option.

“Maybe Juventus could be his next destination,” Raiola continued. “Why not? Among other things, the relationship with the club and his former teammates is excellent.

“At the time of COVID, not many can afford Paul. The important thing is to want him.”

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.789
Поени од реакции
17.723
Живи ли сте бе? :unsure: Со Барса играме за 2 часа, ајде размрдајте ја темава малце ебаве умрените.
Тутор, удри барем еден :( , да знам дали си жив
Вегетативни ми се чини. Вечер ќе не тепа тим шо реално можиме да ги победиме да имаме тренер салам АМА ние ќе изиграме ко лајна.

Тренерот ни има изјави дека треба да играме со вакви противници за искуство против посилна конкуренција оти учиме уште, како бе учиме уште бе 10 год сме во финалиња и полуфиналиња.

Кој чекор назад имаме напраено па па па

McKennie's chances to start against Barcelona are growing, According to the latest reports

Juventus are thinking about Cristiano Ronaldo's contract extension, Although it won't be easy. [TuttoJuve]

There's concrete possibility for the return of Paul Pogba to Juventus, as confirmed by Raiola on
@Tuttosport: “He can come back to Turin.”

Cuadrado will start as right-midfielder today. [Sky and Romeo Agresti]

Juventus will need to decide on Paulo Dybala's future. The Argentine striker's contract expires in June 2022. They face two potential options: Renew his contract or sell by next summer.
@FabrizioRomano

Јuve XI: Buffon ; Danilo - De Ligt - Bonucci - Alex Sandro ; Cuadrado - Arthur - McKennie ; Ramsey ; Morata - Ronaldo

:love:

Последно уредено:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.180
Поени од реакции
18.255
Можам да замислам какви биле очекувањата според движењево нс темава денеска.И јас така мислев.

Не знам шо им е денеска, ама I don't mind.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom