Фан Клуб: Јувентус

Член од
1 април 2018
Мислења
2.120
Поени од реакции
4.120
Дај бе нека се изгуби овој Рамзи, ужас од играч, полош од Бернардески

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.536
Најдобро изиграно прво полувреме сезонава...ај да ги видиме у второ

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.777
Поени од реакции
17.705
Само да не се повлечат Оти дадоа два гола можеа уште 2 да дат послаби се од нас назад паничарат.

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Ајде Киеза место Данило и Дијабола место Рамзи и да им натепаме 8 :D

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Zasto zastanaa be na 0:2 cccc dotepaj gi dok se na kolena
Автоматски споено мислење:

Se povlekoa na 0:2...

Член од
4 јануари 2006
Мислења
160
Поени од реакции
109
Веќе се гледа дека во Артур добивме одличен играч, единствен недостаток му е тоа очигледно нема добар долг пас затоа што ретко се решава за тоа.
Автоматски споено мислење:

Не дека е битно на крај ама ај нека ми објасни некој зошто ни беше поништен 4от гол, и Роналдо и Бонучи беа пред одбраната. Ваљда јас нешто не разбирам од правилата :)

Последно уредено:

grande-juve

е ај да плачеме сега
Член од
20 ноември 2017
Мислења
1.484
Поени од реакции
7.307
Вечер делуваа ко тим шо знае шо праи.. МекКени мен оф д меч

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.536
Не дека е битно на крај ама ај нека ми објасни некој зошто ни беше поништен 4от гол, и Роналдо и Бонучи беа пред одбраната. Ваљда јас нешто не разбирам од правилата :)
Офсајд

Иначе фала богу еден меч да одиграат без нервози. @DeviAngel пцуј го колку сакаш Пирло, али да не беше он никогаш немаше да го видиме Мекини кај нас

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Пирло е донесен да освои ЛШ. :pos:

Член од
4 јануари 2006
Мислења
160
Поени од реакции
109
Офсајд

Иначе фала богу еден меч да одиграат без нервози. @DeviAngel пцуј го колку сакаш Пирло, али да не беше он никогаш немаше да го видиме Мекини кај нас
Јасно ми е дека беше досуден офсајд ама не ми е јасно зошто :D
Можеби не сум виден нешто добро, шо знам.

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Мекени и Артур изгазија денес, во еден меч покажаа многу повеќе од Бентанкур и Рабио од почеток на сезона иако вториве двајца играа далеку повеќе утакмици. Поготово Мекени ораше на терен, голот беше само бонус.

Браво и за Пирло, кој треба да се пофали за мечов денес, ја постави одлично играва и не им даде многу простор за разлика од првиот меч,иако на крај се опуштија малце.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.243
Поени од реакции
8.149
Мекени и Артур изгазија денес, во еден меч покажаа многу повеќе од Бентанкур и Рабио од почеток на сезона иако вториве двајца играа далеку повеќе утакмици. Поготово Мекени ораше на терен, голот беше само бонус.

Браво и за Пирло, кој треба да се пофали за мечов денес, ја постави одлично играва и не им даде многу простор за разлика од првиот меч,иако на крај се опуштија малце.
Значи месец ипол помина и малце, малце си го поставував прашањето "Kако е можно да изгубивме од онаква Барса?" Еве дојде реваншот и момците ми докажаа дека се барем за класа подобри. Не дека бриљираат сезонава ама Барса опипува под дното и срамота ќе беше да не завршевме први во групава.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
bonuci bese ponapred od topkata.. nema vrska sto bea u linija so Ronaldo, bidejki ronaldo so leva noga podade/sutna a u toj moment topkata bese pozadi bonuci

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.536
Дека Роналдо ја шутна (лошо) топката, и оваа се одби од Бонучи, кој беше неколку сантиметри пред Роналдо, со што автоматски е офсајд. Тоа што цела дефанзива на Барса остана назад не менува ништо во досудениот офсајд. Со право поништен гол.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Зошто со ваков жар, залагање и пресинг не играат против помаливе у Италија? Па ќе ги покосиме по 4-5 гола на секоја текма.. Треба да им се всади малце баерн минхен менталитет на играчиве... Иначе, повторно Квардадо еден од најдобрите.. секоја утакмица на ниво ја игра, асистенција пар екселанс за вториот гол..

Kajgana Shop

На врв Bottom