ОфсајдНе дека е битно на крај ама ај нека ми објасни некој зошто ни беше поништен 4от гол, и Роналдо и Бонучи беа пред одбраната. Ваљда јас нешто не разбирам од правилата![]()
Јасно ми е дека беше досуден офсајд ама не ми е јасно зоштоОфсајд
Иначе фала богу еден меч да одиграат без нервози. @DeviAngel пцуј го колку сакаш Пирло, али да не беше он никогаш немаше да го видиме Мекини кај нас
Значи месец ипол помина и малце, малце си го поставував прашањето "Kако е можно да изгубивме од онаква Барса?" Еве дојде реваншот и момците ми докажаа дека се барем за класа подобри. Не дека бриљираат сезонава ама Барса опипува под дното и срамота ќе беше да не завршевме први во групава.Мекени и Артур изгазија денес, во еден меч покажаа многу повеќе од Бентанкур и Рабио од почеток на сезона иако вториве двајца играа далеку повеќе утакмици. Поготово Мекени ораше на терен, голот беше само бонус.
Браво и за Пирло, кој треба да се пофали за мечов денес, ја постави одлично играва и не им даде многу простор за разлика од првиот меч,иако на крај се опуштија малце.
bonuci bese ponapred od topkata.. nema vrska sto bea u linija so Ronaldo, bidejki ronaldo so leva noga podade/sutna a u toj moment topkata bese pozadi bonuciЈасно ми е дека беше досуден офсајд ама не ми е јасно зошто
Можеби не сум виден нешто добро, шо знам.
Дека Роналдо ја шутна (лошо) топката, и оваа се одби од Бонучи, кој беше неколку сантиметри пред Роналдо, со што автоматски е офсајд. Тоа што цела дефанзива на Барса остана назад не менува ништо во досудениот офсајд. Со право поништен гол.Јасно ми е дека беше досуден офсајд ама не ми е јасно зошто
Можеби не сум виден нешто добро, шо знам.